نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: sift در opencv

  1. #1

    sift در opencv

    سلام دوستان
    با توجه به اینکه الگوریتم sift , surf در opencv غیر رایگان شدند , کسی راه حلی برای استفاده رایگان ازشون داره ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ShayanFiroozi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1397
    محل زندگی
    بندرعباس ، خلیج همیشه فارس
    سن
    38
    پست
    222

    نقل قول: sift در opencv

    سلام ،
    آیا شما مطمئن هستین ؟
    کجا این موضوع عنوان شده ؟

  3. #3

    نقل قول: sift در opencv

    بله شما اگر امتحان کنید خودتون متوجه می شوید
    کد زیر رو می تونید امتحان کنید و لینک زیر رو مشاهده کنید
    https://github.com/skvark/opencv-python/issues/126
    sift=cv2.xfeatures2d.SIFT_create(


  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ShayanFiroozi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1397
    محل زندگی
    بندرعباس ، خلیج همیشه فارس
    سن
    38
    پست
    222

    نقل قول: sift در opencv

    واقعا از یه کتابخونه متن بازی مثل OpenCV بعید بود ، خوب شما از ورژن های پایینتر استفاده کنین ، چون واقعا هیچ کتابخونه پردازش تصویری مثل OpenCV نمیشه.

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در کامپایل opencv به همراه Qt5
    نوشته شده توسط hossein.N در بخش برنامه نویسی در محیط QT و هم خانواده هایش
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 07 خرداد 1395, 10:59 صبح
  2. SIFT
    نوشته شده توسط firethumbs در بخش پردازش تصویر (Image Processing)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 26 دی 1394, 04:45 صبح
  3. کار با opencv
    نوشته شده توسط arefenayat در بخش Python
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 22 فروردین 1394, 18:39 عصر
  4. سوال: آیا بین نسخه های 1.2 opencv با نسخه 2.4 opencv خیلی تفاوته؟
    نوشته شده توسط mehdi_vatan در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 17 اسفند 1391, 21:56 عصر
  5. مثال 12-3 opencv
    نوشته شده توسط zhashemi در بخش پردازش تصویر (Image Processing)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 30 تیر 1391, 22:12 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •