نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: ضرب دو عدد و نمایش نتیجه آن به صورت فرمت پولی در تکست باکس

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار sattar1
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Te#r@N
    پست
    77

    ضرب دو عدد و نمایش نتیجه آن به صورت فرمت پولی در تکست باکس

    سلام

    بنده میخواهم دو عدد از نوع long و double را در هم ضرب و نتیجه را در یک تکست باکس بریزم. (مثلا 1*2.5)


    در حالت پیش فرض مشکلی نیست (نتیجه 2.5)

    اما وقتی در رویداد TextChanged کد زیر را برای اینکه ارقام 3 رقم 3 رقم جدا بشه نتیجه را رند میکند (نتیجه 3)
                if (textBox15.Text != string.Empty)
    {
    textBox15.Text = string.Format("{0:n0}", double.Parse(textBox15.Text.Replace(",", "")));
    textBox15.Select(textBox15.Text.Length, 0);
    }


    چه کار کنم تا از رند شدن جلوگیری بشه.



    در واقع میخوام ضرب یک عدد صحیح در یک عدد اعشاری و نمایش نتیجه به صورت فرمت پولی درون تکست باکس اتفاق بیفته.

    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ShayanFiroozi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1397
    محل زندگی
    بندرعباس ، خلیج همیشه فارس
    سن
    38
    پست
    224

    نقل قول: ضرب دو عدد و نمایش نتیجه آن به صورت فرمت پولی در تکست باکس

    سلام دوست عزیز ،

    برای جدا سازی 3 رقم از این استاندارد استفاده کنین :

    string.Format("{0:#,###0}


    در واقع شما اگر به جای
    "{0:n0}"
    از
    "{0:n1}" 
    استفاده کنین مشکلتون حل میشه.

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار sattar1
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Te#r@N
    پست
    77

    نقل قول: ضرب دو عدد و نمایش نتیجه آن به صورت فرمت پولی در تکست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط ShayanFiroozi مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز ، برای جدا سازی 3 رقم از این استاندارد استفاده کنین :
    string.Format("{0:#,###0}
    در واقع شما اگر به جای
    "{0:n0}"
    از
    "{0:n1}" 
    استفاده کنین مشکلتون حل میشه.
    ممنون بابت راهنمایی ولی در این حالت برای ارقام دو رقم و بیشتر یک .0 جلوی عدد نمایش میده
      1 * 2.5 = 2.5 
    100 * 2.5 = 250.0

    حالا برا حدف اون صفر چی کار باید کرد؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ShayanFiroozi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1397
    محل زندگی
    بندرعباس ، خلیج همیشه فارس
    سن
    38
    پست
    224

    نقل قول: ضرب دو عدد و نمایش نتیجه آن به صورت فرمت پولی در تکست باکس

    این string format رو تست کنین :

    {0:0.##}

  5. #5
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: ضرب دو عدد و نمایش نتیجه آن به صورت فرمت پولی در تکست باکس

    این فرمت رو تست کنید

    mydouble.ToString("##,###")
    یک نقطه بیشتر فرق بین رحیم و رجیم نیست...از نقطه ای بترس که شیطانیت می کند

    ________________________

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار sattar1
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Te#r@N
    پست
    77

    نقل قول: ضرب دو عدد و نمایش نتیجه آن به صورت فرمت پولی در تکست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط ShayanFiroozi مشاهده تاپیک
    این string format رو تست کنین :

    {0:0.##}
    اگه منطورتون اینکه جای
    "{0:#,###0}"

    از این کد استفاده کنیم... کد فوق اصلا 3رقم 3رقم جدا نمیکنه

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار sattar1
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Te#r@N
    پست
    77

    نقل قول: ضرب دو عدد و نمایش نتیجه آن به صورت فرمت پولی در تکست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط محمد رضا فاتحی مشاهده تاپیک
    این فرمت رو تست کنید

    mydouble.ToString("##,###")
    من متوجه نشدم... از کد فوق چجوری استفاده کنم... در حاله حاضر کد بنده بدین صورته:
    TextBox.Text = string.Format("{0:n0}", double.Parse(TextBox.Text.Replace(",", "")));

  8. #8

    نقل قول: ضرب دو عدد و نمایش نتیجه آن به صورت فرمت پولی در تکست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط sattar1 مشاهده تاپیک
    من متوجه نشدم... از کد فوق چجوری استفاده کنم... در حاله حاضر کد بنده بدین صورته:
    TextBox.Text = string.Format("{0:n0}", double.Parse(TextBox.Text.Replace(",", "")));
    شاید خیلی براتون مساله نباشه، اما دقت کنید که فرض رو بر این قرار دادید که سه رقم سه رقم با کاراکتر "," جدا میشه، میتونه اینطور باشه ولی الزاما اینطوری نیست.
    مخصوصا وقتی که FormatProvider رو در برنامه تون مشخص نکنید ToString و string.Format به تنظیمات زبان در ویندوز رجوع میکنه که ببینه فرمت عددی ویندوز چیه.
    ممکنه روی سیستم کاربری بجای "," سه رقم سه رقم با "." یا "`" و ... جدا بشه و کلا تفسیر عدد تغییر کنه.

    حداکثر یک رقم بعد اعشار :

    textBox15.Text = double.Parse(textBox15.Text.Replace(",", "")).ToString("#,0.#");


    حداکثر سه رقم بعد اعشار :

    textBox15.Text = double.Parse(textBox15.Text.Replace(",", "")).ToString("#,0.###");

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 09 مرداد 1398, 22:38 عصر
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 30 خرداد 1396, 21:10 عصر
  3. سوال: در خواست معرفی کامپوننت گزارش گیری با پشتیبانی از Rtl در MVC
    نوشته شده توسط IranVisual در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 23 تیر 1393, 12:45 عصر
  4. پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 17 آبان 1392, 22:46 عصر
  5. پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 05 فروردین 1387, 17:12 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •