نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: ارسال null به کنترولر از طریق Ajax

  1. #1

    ارسال null به کنترولر از طریق Ajax

    سلام. در ASP.net Core3.1/Mvc Pattern/ Web Application یک دکمه داریم که با کلیک روی آن تابع زیر را اجرا میکنه :
    function LoadUpsert() {   
    var request = { name: "John", age: 31, city: "New York" };

    $.ajax({
    type: "post",
    cache: false,
    url: "/Admin/Category/Upsert",
    data: JSON.stringify(request),
    dataType: "json",
    contentType: "application/json; charset=utf-8",
    success: function (result) {
    alert(result);
    },
    error: function (result) {
    alert("No Connection to server");
    },
    });
    }





    و اینم اکشن متد موجود در کنترولر هست :
      [Area("Admin")] 
    public class CategoryController : Controller
    {
    [HttpPost]
    public IActionResult Upsert([FromBody] string myJSON)
    {
    string myMessage = (myJSON != null) ? "Not Null" : "isNull";
    return Json(myMessage);

    }


    مشکل اینه که حتی یک int را هم نمیتونم به اکشن متد مربوطه بفرستم و در حالت دیباگ همیشه مقدار myJSON ورودی اکشن متدم نال هست و در نتیجه با زدن دکمه و اجرای تابع جاوا اسکریپت همیشه isNull جواب میاد ...

    ممنون میشم کسی بتونه راهنمایی کنه... همه stackOverFlow را هم خوندم همشوم میگن stringify بذار یا نذار/FromBody در core باید باشه/نباشه. اینا جواب نداد.

  2. #2

    نقل قول: ارسال null به کنترولر از طریق Ajax

    Solved
    بعد از دو روز کاری حل شد. ورودی اکشن متد باید حتما از نوع یک کلاس/آبجکت باشد. یعنی یا باید اطلاعات ارسال شده از جنس یک Model/ModelView باشد مثلا به نام people و مطابق زیر نوشته شود:
    public IActionResult Upsert([FromBody]People myJSON)

    or:
    public IActionResult Upsert([FromBody]object myJSON)

تاپیک های مشابه

  1. استفاده از JQuery DataTable و model= null در Ajax form مربوط به PartialView
    نوشته شده توسط leila.net در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 01 بهمن 1393, 14:58 عصر
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 27 مرداد 1393, 14:09 عصر
  3. کد ajax من null بر می گردونه
    نوشته شده توسط نیکناز در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 29 آبان 1392, 08:58 صبح
  4. پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 06 اسفند 1390, 13:25 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •