نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: تموم شدن session قبل از زمان timeout

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار ictboy
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    رشت
    پست
    35

    Unhappy تموم شدن session قبل از زمان timeout

    با سلام خدمت دوستان

    من یک مشکل تکراری دارم البته خیلی تو سایت چرخیدم پستهایی هم پیدا کردم ولی یا نتیجه نداشت یا به آدرس های بیرونی اشاره کرده بود که در دسترس نبود. ناچارا دوباره مطرح می کنم.


    من تنظیمات مربوط به timeout شدن sesseion رو در وب کانفیگ درست کردم ولی قبل از زمان مشخص شده session تموم میشه و کاربر مجبور دوباره لاگین کنه.


    تنظیمات وب کانفیگ:

    <sessionState mode="InProc" timeout="30" />
    <authentication mode="Forms">
    <forms loginUrl="~/Account/LogOn" defaultUrl="~/Home/Index" timeout="30" cookieless="AutoDetect" name="test" protection="All" slidingExpiration="true" />
    </authentication>




    با اینکه زمان نشست روی 30 دقیقه تنظیم هست ولی کاربر چند دقیقه (مثلا 5 دقیقه) استفاده نکنه مجبور دوباره لاگین کنه. آیا تنظیمات خاصی برای رفع این مشکل هست؟


    پشتیبانی هاست میگه تنظیمات هاست درسته و timeout application pool روی 30 تنظیم کرده و اگر زود تموم میشه به برنامه نویسی بر میگرده.


    ممنون میشم راهنمایی کنید

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار ictboy
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    رشت
    پست
    35

    نقل قول: تموم شدن session قبل از زمان timeout

    البته من دارم از User.Identity استفاده می کنم نه از مثلا
    session["userid"]
    آیا این تنظیمات session timeout در وب کانفیگ تاثیری داره؟

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار ictboy
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    رشت
    پست
    35

    نقل قول: تموم شدن session قبل از زمان timeout

    با سلام

    دوستان گرامی کسی نظری نداره؟

تاپیک های مشابه

  1. session timeout
    نوشته شده توسط travianplus.org در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 14 بهمن 1394, 15:59 عصر
  2. Timeout در Session
    نوشته شده توسط micro_bhk در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 10 تیر 1391, 10:55 صبح
  3. مشکل کم بودن Session TimeOut
    نوشته شده توسط hamedsabzian در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 31 شهریور 1389, 15:10 عصر
  4. Session TimeOut
    نوشته شده توسط mk88km در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 19
    آخرین پست: چهارشنبه 26 دی 1386, 10:22 صبح
  5. Session TimeOut
    نوشته شده توسط Happy_davood در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 14 فروردین 1384, 23:12 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •