نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: نیازمند کمک برای کار با پورت ها

  1. #1

    نیازمند کمک برای کار با پورت ها

    دوستان من با کارت خوان مایفر کار میکنم و بصورت زیر شماره سریال کارت را میگیرم (با استفاده از Comport (
    ComPort1.Connected:=True;
    ComPort1.ReadStr(Str,Count);
    Label1.Caption:=str;
    اما وقتی کارتخوان به دستگاه متصل نباشه برنامه ارور میده که نمیتونه پورت را پیدا کنده، حالا سوالم اینه با چه کدی و چجوری تشخیص بدم که آیا کارت خوان به دستگاه متصل هست یا نه تا کاربر را با یک پیغام اگاه سازم که مثلا کارتخوان متصل نیست و ابتدا کارت خوان را چک کن

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ایران تهران
    پست
    608

    نقل قول: نیازمند کمک برای کار با پورت ها

    نمی تونی با یه try except درش بیراری ؟

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 08 تیر 1393, 04:41 صبح
  2. پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 26 فروردین 1392, 14:10 عصر
  3. پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 15 آذر 1391, 16:21 عصر
  4. حرفه ای: جستجوی فایل در تمام پوشه ها و زیر پوشه ها (فولدر دارای حرف ی فارسی )
    نوشته شده توسط shinyboy در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 01 آذر 1391, 18:03 عصر
  5. پاسخ: 15
    آخرین پست: چهارشنبه 20 اردیبهشت 1391, 08:32 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •