نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: مشکل سورس گزارش موقع استفاده از استور پروسیجر

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mohammadsaleh
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    679

    مشکل سورس گزارش موقع استفاده از استور پروسیجر

    زمانی بانک اطلاعات اکسس هست براحتی میتونید سورس گزارش خودتون را Recordsource بگیرید. این طوری دستتون بازه و با تعیین انواع پارامتر انواع خروجی به صورت Report ایجاد میشه. زمانی که بانک اطلاعاتی مون sql server میشه به طور مستقیم نمیشه از Recordsource استفاده کرد چرا که این طور که من فهیدم تمام خروجی ها به صورت Recordset است. و گزارش برخلاف فرم ، سابفرم و لیست باکس و کمبوباکس قابلیت ست شدن با رکوردست رو نداره.
    میخواستم بدونم راهکار اساتید محترم تو این زمینه چیست؟ البته با مطالعه ای که کردم ظاهرا لازمه یک جدول بسازیم و دیتا را از سرور به اون منتقل کنیم. اما چگونگی اون رو خواستم از راهنمایی دوستان استفاده کنم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,044

    نقل قول: مشکل سورس گزارش موقع استفاده از استور پروسیجر

    اگر رکوردست شما adodb نباشه، مشکلی ندارین و میتونین هنوز به شکل زیر از اون در ریپورت استفاده کنین:
    me.recordsourse=rs.name



    در موردی که شما دارین، میتونین یک کوئری از نوع pass through بسازین که دیتا رو از sql server بگیره و این کوئری رو بعنوان recordsource ریپورت استفاده کنین.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mohammadsaleh
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    679

    نقل قول: مشکل سورس گزارش موقع استفاده از استور پروسیجر

    ممنون استاد mazoolagh

    در دریای اکسس واقعا امکاناتی هست که حداقل من این یه مورد رو هنوز بهش نگاهم نکرده بود. امکان بسیار جالبی است.
    چون اطلاعاتی که قراره واکشی بشه دارای یکی دو پارامتر مثل بازه زمانی و شماره سند و ... است و در حال حاضر این پارامترها در استورپروسیجر برای واکشی با سرعت بالا قید شده آیا با این روش دیگه نمیتونم از استورپروسیجر استفاده کنم؟ یعنی یه جورایی دوباره لینک به جداول و این در شبکه نسبتا کنده

    در ضمن ممنون میشم یه نگاهی هم به آخرین پست در خصوص وب سرویس بفرمایید. با نمونه سایت
    http://www.freevbcode.com/ShowCode.asp?ID=7611
    هنوز جواب نگرفتم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,044

    نقل قول: مشکل سورس گزارش موقع استفاده از استور پروسیجر

    مشکلی نیست و میتونین از stroed proc در کوئری pass through استفاده کنین،
    کافی هست اون رو با exec صدا بزنین (مشابه همون کاری که سمت sql انجام میدیدن):

    exec stored_proc_name


    باید schema رو هم در اسمش بیارین همینجور اگر پارامتر نیاز داره مثلا:
     exec dbo.OrdersByDate @OrderDate



  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mohammadsaleh
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    679

    نقل قول: مشکل سورس گزارش موقع استفاده از استور پروسیجر

    تشکر استاد
    تست می کنم
    البته یه روشی هم دیدم که در اون روش
    pass through داخل کدهای برنامه ایجاد می شد و مقدار دهی از اونجا انجام میشد
     If Not IsNull(CurrentDb.QueryDefs("passThroughGetA").SQL) Then
    CurrentDb.QueryDefs.Delete "passThroughA"
    End If
    Dim qdfPassThrough As DAO.QueryDef
    Dim MyDB As DAO.Database
    Dim strConnect, SQL As String
    Set MyDB = CurrentDb()
    Set qdfPassThrough = MyDB.CreateQueryDef("passThroughA")
    qdfPassThrough.Connect = "ODBC;DSN=ODBC_SGM;Trusted_Connection=Yes;DATABASE =QQDB"
    SQL = "SELECT top 10 VTarikh, VNumHesab, VNumVam, VMablaghVam FROM dbo.tblSabeghe WHERE VNumHesab = " & Me.number & " order by Vtarikh desc"
    qdfPassThrough.SQL = "SELECT top 10 VTarikh, VNumHesab, VNumVam, VMablaghVam FROM dbo.tblSabeghe WHERE VNumHesab = " & Me.number & " order by Vtarikh desc"
    qdfPassThrough.ReturnsRecords = True
    qdfPassThrough.Close
    با این روش
    pass through ایجاد کردم ولی به نظر میرسه سرعت واکشی و کمتر شدن کد نویسی از مزایای پیشنهاد شماست

    نکته: استاد اگر زحمتی نیست در یک تایپیک آموزشی در خصوص ایجاد توابع اختصاصی برای برنامه توضیحاتی ارائه بفرمایید. بسیاری از کدهایی که می نویسیم تکرار کدهای قبلیمون هست و اگر توانایی نوشتن توابع را داشته باشیم خیلی راهگشا میشه. واقعا جای چنین مطلبی در تالار اکسس خالیه. توابعی با چند ارگومان و نوع خروجی که داره و ...

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mohammadsaleh
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    679

    نقل قول: مشکل سورس گزارش موقع استفاده از استور پروسیجر

    من یک پارامتر تو استورپروسیجرم دارم. و قراره این پارامتر مقدارش رو از فرم بگیره و با اجرای دستور گزارش مربوطه که سورس اون
    pass through است نمایش داده بشه

    exec stored_proc_name FORMS!FRMAAA!NUMBER

    با این شیوه ارتباط برقرار نمیشه. در صورتیکه به صورت دستی عددی را به عنوان پارامتر بگذارم و
    pass through ذخیره کنم
    اجرا میشه. که البته هدف ما پویا بودن فرمه که باید حتما بشه مقادیر از فرم به اون داد.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,044

    نقل قول: مشکل سورس گزارش موقع استفاده از استور پروسیجر

    کوئری های pass through توسط اکسس پردازش نمیشن و مستقیما به sql server فرستاده میشن (اسمش رو خودشه)

    یک query def تعریف کنین و
    FORMS!FRMAAA!NUMBER رو در sql اون بیارین:

    qdf.sql="exec stored_proc_name @param_name=" & FORMS!FRMAAA!NUMBER



  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mohammadsaleh
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    679

    نقل قول: مشکل سورس گزارش موقع استفاده از استور پروسیجر

    عالی بود استاد. به روش زیر عمل کردم و جواب گرفتم. به این ترتیب با استفاده از استور پروسیجر و پارامترهای اون براحتی و سرعت بالا درخواست مورد نظر از سرور به PT منتسب میشه و PT میشه سورس گزارش ما

    Dim qd As QueryDef
    Set qd = CurrentDb.QueryDefs("passThroughHesabBill")
    qd.Sql = "exec GetBillSP @NumHesab=" & Me.Text1
    Me.List4.RowSourceType = "Table/Query"
    Me.List4.RowSource = "passThroughHesabBill"

تاپیک های مشابه

  1. یک سوال از استور پروسیجر SP
    نوشته شده توسط saman2lak در بخش T-SQL
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 09 بهمن 1393, 19:53 عصر
  2. استفاده از استور پروسیجر در EF
    نوشته شده توسط saeed zarei در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 30 فروردین 1392, 15:22 عصر
  3. استفاده از استور پروسیجر در from کوئری جدید
    نوشته شده توسط rahimi.mohamad24 در بخش T-SQL
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 06 خرداد 1391, 08:46 صبح
  4. سوال: دستورات استفاده از پروسیجری که خروجی داره
    نوشته شده توسط ayda.eslami در بخش C#‎‎
    پاسخ: 12
    آخرین پست: جمعه 05 آذر 1389, 16:13 عصر
  5. یا میتوان سورس استور پروسیجر را دید
    نوشته شده توسط بهمن بهار در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 30 تیر 1387, 13:16 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •