نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: سوال در خصوص متغیر global و local

  1. #1

    سوال در خصوص متغیر global و local

    سلام و عرض ادب دوستان.

    بنده یک سوالی برام پیش اومده.به قطعه کد زیر توجه کنید:




    def change(mylist):
    mylist.append([1,2,3,4])
    print("value insid" , mylist)
    mylist=[10,20,30]
    change(mylist)
    print("outsid",mylist)

    در بالا من mylist رو به عنوان آرگومان به تابع دادم و همونطور که میبینید یک لیستی رو بهش اضافه کردم و بعد چاپش کردم.سوالم اینه که مگر من mylist رو به عنوان یک متغیر به تابع ندادم؟اگر بله مگر این متغیر درون تابع مگه نباید به صورت لوکال محسوب بشه و فقط مقدار mylist داخل تابع تغییر کنه؟اگر بله پس چرا در خروجی مقدار mylist گلوبال رو هم تغییر داده؟

    ممنون میشم یک توضیحی بدید.


    ===============
    یک مسئله دیگه ای وجود داره که بنده mylist رو میگیرم و مقدار mylist رو به یک متغیر دیگه میدم و به متغیر جدید هر مقداری اضافه می کنم مقدار mylist هم اضافه میشه !!


    def change(mylist):
    newmylist = mylist
    newmylist.append([1,2,3,4])
    print("value inside" , newmylist)
    mylist=[10,20,30]
    change(mylist)
    print("outsid",mylist)

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار sd702004
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    90

    نقل قول: سوال در خصوص متغیر global و local

    در این تا‍پیک قبلا مورد مشابه سوال شما مطرح شده

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 23 اردیبهشت 1392, 00:38 صبح
  2. سوال: در خصوص selectorهای global
    نوشته شده توسط davood59 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 14
    آخرین پست: شنبه 27 اسفند 1390, 23:29 عصر
  3. سوال: local or global search
    نوشته شده توسط Ar.faroughi در بخش دیگر زبان های اسکریپتی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 23 اسفند 1388, 17:54 عصر
  4. سوال: local & global variables
    نوشته شده توسط hatef_zt در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 08 اسفند 1387, 00:21 صبح
  5. متغیر Global و انتخاب چاپگر
    نوشته شده توسط only_crystal_reports در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 10 اسفند 1384, 00:27 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •