نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: چگونه میتوان مانع تایپ یا پیست شدن برخی کارکترها شد؟

  1. #1

    چگونه میتوان مانع تایپ یا پیست شدن برخی کارکترها شد؟

    به نام خدا
    با سلام
    چگونه میتوان مانع شد که کاربر برخی کارکترها را نتواند در ادیت تایپ و یا پیست کند.
    متشکرم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار persia_hrn
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    145

    نقل قول: چگونه میتوان مانع تایپ یا پیست شدن برخی کارکترها شد؟

    سلام واسه اینکه در زمان تایپ کردن جلوی کاراکتری که نمی خوای رو بگیری کد زیر رو استفاده کن

    در اینجا هرچیزی غیر از اعداد توی ادیت تایپ میشه :
    procedure TForm1.Edit1KeyPress(Sender: TObject; var Key: Char);
    begin
    if Pos(Key,'0123456789') <> 0 then Key := #0;
    end;


    در اینجا فقط اعداد تایپ میشن :
    procedure TForm1.Edit1KeyPress(Sender: TObject; var Key: Char);
    begin
    if Pos(Key,'0123456789') = 0 then Key := #0;
    end;


    در مورد Paste شدن سیستمش فرق میکنه , چون ممکنه تعداد زیادی کاراکتر همزمان توی ادیت paste بشه , چیزی که به نظرم میرسه اینه که توی خاصیت OnChange ادیت یه حلقه بذار که از اول تا آخر کاراکترای ادیتت رو چک کنه اگر کاراکتری که نمیخوای وجود داشت اونو حذف کنه , البته اینکار یکم غیر اصولی بنظر میاد .

  3. #3

    نقل قول: چگونه میتوان مانع تایپ یا پیست شدن برخی کارکترها شد؟

    از پاسخگویی شما سپاسگزارم

تاپیک های مشابه

  1. کد برای کپی کردن و پیست دیتای یک فیلد در کلیپ برد
    نوشته شده توسط Nazir Ahmad در بخش Access
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 15 اسفند 1392, 14:43 عصر
  2. سوال: موقع کار با ادیتور TinyMce، وقتی می خوام متنی رو مپی یا پیست کنم با ارور مواجه می شم.
    نوشته شده توسط idocsidocs در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 05 دی 1389, 00:17 صبح
  3. سوال: از بین بردن فرمت ورد با کپی و پیست کردن در ادیتورها
    نوشته شده توسط hlikehamed در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 11 مرداد 1389, 02:02 صبح
  4. چرا نمیتونم در ادیتور سایت ، کپی پیست کنم ؟
    نوشته شده توسط Mojgan110 در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 07 مهر 1385, 19:54 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •