نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: برنامه را در xp نوشتم تو ویندوز 7 مشکل دارم

  1. #1

    برنامه را در xp نوشتم تو ویندوز 7 مشکل دارم

    سلام یه برنامه تو ویندوز xp با یسیک 6 نوشتم الان تو ویندوز 7 یکی از from هاش تمام نوشته های فارسیش بهم ریخته
    توی یه قسمتی هم پسورد روی دیتابیسش فارسی گذاشتم الان به صورت کد میاد
    ."Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;JET OLEDB:Database Password=ÔÔÔÔ;Data source =

    هر چی هم مینویسم کد بهم ریختس

    Private Sub Command1_Click()

    ÔÔÔÔ

    End Sub

  2. #2

    نقل قول: برنامه را در xp نوشتم تو ویندوز 7 مشکل دارم

    نقل قول نوشته شده توسط saiedham مشاهده تاپیک
    سلام یه برنامه تو ویندوز xp با یسیک 6 نوشتم الان تو ویندوز 7 یکی از from هاش تمام نوشته های فارسیش بهم ریخته
    توی یه قسمتی هم پسورد روی دیتابیسش فارسی گذاشتم الان به صورت کد میاد
    ."Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;JET OLEDB:Database Password=ÔÔÔÔ;Data source =

    هر چی هم مینویسم کد بهم ریختس

    Private Sub Command1_Click()

    ÔÔÔÔ

    End Sub
    انتخاب زبان Persian برای متن هایی که Unicode نیستند :
    منوی Start ویندوز Control Panel بخش Clock, Language, and Region گزینه Region and Language زبانه Administrative دکمه ...Change system locale انتخاب زبان Persian

    انتخاب فونت مناسب برای ویرایشگر ویژوال بیسیک :
    داخل محیط Microsoft Visual Basic 6.0 منوی Tools گزینه ...Options زبانه Editor Format انتخاب فونت Courier New (Arabic) بجای Courier New پیشفرض.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نصب اوبونتو بعد ویندوز
    نوشته شده توسط mohammad#reza در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 11
    آخرین پست: جمعه 03 بهمن 1393, 12:22 عصر
  2. سوال: اشتراک اینترنت بین ویندوز 7 و اوبونتو 8.10
    نوشته شده توسط zarathos در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 13 آبان 1393, 17:58 عصر
  3. این php 5.0 تو ویندوز نصب نمیشه؟
    نوشته شده توسط cybercoder در بخش PHP
    پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 22 آذر 1384, 00:06 صبح
  4. ولوم ویندوز تو دلفی
    نوشته شده توسط hassan1365 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 07 آذر 1383, 03:41 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •