نمایش نتایج 1 تا 22 از 22

نام تاپیک: گرفتن سریال نامبر یک دستگاه از طریق پورت یو اس بی در سی شارپ

  1. #1

    گرفتن سریال نامبر یک دستگاه از طریق پورت یو اس بی در سی شارپ

    سلام به همه اساتید گرامی

    دوستان من به دستگاه دارم که از طریق کابل یو اس بی به سیستم متصل میشه دستگاه من ساخت یه شرکت آنلایزره بنابراین برند شناخته شده ای نیست من میخام یه برنامه با سی شارپ بنویسم که سریال این دستگاه رو بخونه چون مسلما هر دستگاهی یه سریال نامبر متغییر داره بنابراین من میخام از طریق سی شارپ یه برنامه به منظور دریافت سریال نامبر این دستگاه بنویسم ممنون میشم یه راهنمایی بکنید که با چه روشی بای این کارو انجام داد

  2. #2
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    43
    پست
    6,283

    نقل قول: گرفتن سریال نامبر یک دستگاه از طریق پورت یو اس بی در سی شارپ

    سلام.
    نوع دستگاه چیه؟
    HID است یا چیز دیگه؟

  3. #3

    نقل قول: گرفتن سریال نامبر یک دستگاه از طریق پورت یو اس بی در سی شارپ

    من اطلاعات زیادی تو این زمینه ندارم HID رو میتونید یه توضیحی بدید ممنونم

  4. #4
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    43
    پست
    6,283

    نقل قول: گرفتن سریال نامبر یک دستگاه از طریق پورت یو اس بی در سی شارپ

    آدرس صفحه مشخصات دستگاه در سایت سازنده رو اینجا قرار بدهید تا بررسی شود.

  5. #5

    نقل قول: گرفتن سریال نامبر یک دستگاه از طریق پورت یو اس بی در سی شارپ

    سلام مجدد خدمت شما جناب کرامتی عزیز من عکس از برد گرفتم و اینجا گذاشتم که شما ملاحظه بفرمایید ممنون میشم یه راهنمایی بکنید ، البته تو نرم افزارش یه چند تا فایل DLL هم هست که احتمالا اونام یه کمکی بکنه


  6. #6
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    43
    پست
    6,283

    نقل قول: گرفتن سریال نامبر یک دستگاه از طریق پورت یو اس بی در سی شارپ

    از روی عکس هیچ چیز مشخصی پیدا نکردم. اون عبارت هایی که با برچسب روی دستگاه چسبانده شده رو هم سرچ کردم، نتیجه خاص پیدا نکردم.
    از جایی که دستگاه رو در اختیارتون قرار دادن میبایست اطلاعات بیشتری بگیرید.

  7. #7

    نقل قول: گرفتن سریال نامبر یک دستگاه از طریق پورت یو اس بی در سی شارپ

    ممنون از پاسختون جناب کرامتی بزرگوار، لازم به توضیحه که این برد یه درایور داره که برروی سیستم نصب میشه و دستگاه رو شناسایی میکنه و تو قسمت Device manager اسم دستگاه رو هم میاره آیا از روی این درایور میتونیم به یه نتیجه ای برسیم ؟؟؟؟ یعنی با توجه به اینکه این برد درایورش نوشته شده می تونیم شماره سریالشو از رو درایور در بیاریم ؟

  8. #8
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    43
    پست
    6,283

    نقل قول: گرفتن سریال نامبر یک دستگاه از طریق پورت یو اس بی در سی شارپ

    احتمالا بشه.


  9. #9

    نقل قول: گرفتن سریال نامبر یک دستگاه از طریق پورت یو اس بی در سی شارپ

    شما روشی مدنظر ندارید که بشه از طریق درایور نضب شده ش سریالشو دید من تو قسمت Device manager یه سری Property ها رو دیدم نمیدونم آیا این همونه یا خیر منظورم اینه که اگر دستگاه رو به یه سیستم دیگه متصل کنم آیا Property یش تغییر میکنه یا همونه




  10. #10
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    43
    پست
    6,283

    نقل قول: گرفتن سریال نامبر یک دستگاه از طریق پورت یو اس بی در سی شارپ

    یک نگاه به LibUsb بیاندازید. فکر کنم کار شما رو راه بیاندازه.

  11. #11

    نقل قول: گرفتن سریال نامبر یک دستگاه از طریق پورت یو اس بی در سی شارپ

    سلام مجدد خدمت شما جناب کرامتی بزرگوار

    ممنون از پاسختون جناب کرامتی عزیز ولی من چند تا از این دستگاه دارم که با libusb و چند نرم افزار دیگه که امتحان کردم یه شماره سخت افزار بهم میده من میخام یه کد یونیک از هر دستگاه بگیرم ممنون میشم راهنمایی کنید که به چه روشی این کار امکان پذیره

  12. #12
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    43
    پست
    6,283

    نقل قول: گرفتن سریال نامبر یک دستگاه از طریق پورت یو اس بی در سی شارپ

    طبق استاندارد USB، سازنده های دستگاه ها موظف هستند یک شناسه سازنده و یک شناسه دستگاه ها بعنوان شناسه دستگاه شون به درایور ارائه کنند، اما بندرت پیش میاد سازنده کد یونیک به ازای هر دیوایس ارائه کنه، مگر دستگاه هایی مثل هارد دیسک ها یا فلش های USB (به ازای USB Flash Disk همه سازنده ها کد یونیک نمی گذارند). بنابراین در ابتدا، باید چیزی برای خواندن وجود داشته باشه که شما بخوانیدش. دستگاه مورد نظر شما ساخت چین است و چینی ها چندان عادت به رعایت استاندارد ندارند، پس توقع نداشته باشید که بتوانید کد منحصر بفردی از این نوع دستگاه بخوانید.

  13. #13

    نقل قول: گرفتن سریال نامبر یک دستگاه از طریق پورت یو اس بی در سی شارپ

    سلام

    بازم سپاس از شما ، ولی دستگاه ساخت آلمانه ، برای کمپانی MAHA هستش ، این شناسه دستگاه که شما فرمودین برای هر دستگاه یه مقدار متغییره یا یه مقداره ثابت در نظر گرفته شده است ؟

  14. #14
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    43
    پست
    6,283

    نقل قول: گرفتن سریال نامبر یک دستگاه از طریق پورت یو اس بی در سی شارپ

    در یکی از تصاویری که ارسال کردید در مشخصات درایور این عبارت بود: VID_8087&PID_0024
    اولی (VID) شناسه تولید کننده است (Vendo ID) و دومی شناسه محصول (Product ID). این دو به ازای تمام نمونه های دیگه این دستگاه ثابته.

  15. #15

    نقل قول: گرفتن سریال نامبر یک دستگاه از طریق پورت یو اس بی در سی شارپ

    سلام مجدد خدمت شما جناب مهندس کرامتی بزرگوار

    پس با این حساب هیچ خروجی از این موضوع نمیتونم بگیرم چون در واقع هیچ کد یونیکی برای دستگاه ها تعریف نشده ، جناب کرامتی عزیز یه سوال دیگه اگه خودم بخوام برای هر دستگاه کد یونیک تعریف کنم برای اینکار باید از چه روشی استفاده کنم آیا کد یونیک تعریف کردن برای یه برد یا یه دستگاه کار زمانبر و دشواریه ؟


    من از داخل نرم افزارش یه سری فایل dll پیدا کردم که مرتبط با همین دستگاه ها بود من یکی از dll هاشو با dll export viewer باز کردم و چند تا تابه ماطبق شکل زیر به من دادم حالا من اگه بخام از این توابع استفاده کنم باید به چه شکلی تو سی شارپ ازش استفاده کنم ممنون میشم این موردم راهنمایی بفرمایید


    آخرین ویرایش به وسیله arastoahmadi : شنبه 17 خرداد 1399 در 10:29 صبح

  16. #16
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    43
    پست
    6,283

    نقل قول: گرفتن سریال نامبر یک دستگاه از طریق پورت یو اس بی در سی شارپ

    گه خودم بخوام برای هر دستگاه کد یونیک تعریف کنم برای اینکار باید از چه روشی استفاده کنم آیا کد یونیک تعریف کردن برای یه برد یا یه دستگاه کار زمانبر و دشواریه ؟
    در عمل راهی برای اینکار وجود نداره.

    من از داخل نرم افزارش یه سری فایل dll پیدا کردم که مرتبط با همین دستگاه ها بود من یکی از dll هاشو با dll export viewer باز کردم و چند تا تابه ماطبق شکل زیر به من دادم حالا من اگه بخام از این توابع استفاده کنم باید به چه شکلی تو سی شارپ ازش استفاده کنم ممنون میشم این موردم راهنمایی بفرمایید
    به شرطی می توانید از توابع داخل این dll ها استفاده کنید که Signature تابع ها رو بدونید. اگر قرار باشه شما بتوانید از اون توابع استفاده کنید (و سازنده برای استفاده داخلی خودش اونها رو نساخته باشه) در مستندات SDK میبایست نحوه استفاده از اونها موجود باشه.

  17. #17

    نقل قول: گرفتن سریال نامبر یک دستگاه از طریق پورت یو اس بی در سی شارپ

    ممنون از پاسختون سوال اینجاست که پارامترهای این تابع ها رو نمیدونم یعنی مشخص نیست مثلا تابع WriteLON چند تا پارامتر داره و از چه نوع داده ایه ، آیا نرم افزار خاصی برای این کار تعریف شده است که بتونم باهاش پارامترهای هر تابع رو ببینم ؟

  18. #18
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    43
    پست
    6,283

    نقل قول: گرفتن سریال نامبر یک دستگاه از طریق پورت یو اس بی در سی شارپ

    نمی دونم نرم افزار خاصی برای اینکار هست یا نه. اگر باشه من ندیدم.

  19. #19

    نقل قول: گرفتن سریال نامبر یک دستگاه از طریق پورت یو اس بی در سی شارپ

    جناب کرامتی بزرگوار از پاسخگوییتون خیلی سپاسگذارم.

    من تقریبا تونستم یه سری از پارامتر تابع ها رئ دربیارم و براتون عکسشو پیوست کردم ممنون میشم به راهنمایی بفرمایید که به عنوان مثال تابع LONNodeReadSerialNumberVB رو چطوری باید مقدار دهی کنم که یه خروجی string ازش بگیرم ممنون میشم راهنمایی کنید

    آخرین ویرایش به وسیله arastoahmadi : شنبه 17 خرداد 1399 در 20:22 عصر

  20. #20
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    43
    پست
    6,283

    نقل قول: گرفتن سریال نامبر یک دستگاه از طریق پورت یو اس بی در سی شارپ

    ۱- اطلاعاتی که در تصویر آخر است رو از طریق چه برنامه ای بدست آورده اید؟
    ۲- بر اساس تصویر فوق، تابعی که نام بردید فاقد پارامتر نیست و چند پارامتر از نوع داده های مختلف دارد.

  21. #21

    نقل قول: گرفتن سریال نامبر یک دستگاه از طریق پورت یو اس بی در سی شارپ

    جناب کرامتی عزیز یکی دیگه از فایل های dll شو من باز کردم دیدم پارامترهاشم جلوش زده شده بود ، با برنامه
    DLL.Export.Viewer

    حالا طبق فرمایش شما که فرمودید چند تا پارامتر داره مقدار دهی این پارامترها به چه صورته ؟

  22. #22
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    43
    پست
    6,283

    نقل قول: گرفتن سریال نامبر یک دستگاه از طریق پورت یو اس بی در سی شارپ

    متاسفانه برنامه ای که نام بردید فقط جنس پارامترها رو نشون میده، نه اسم یا کاربردشون. بنابراین بهتره از شرکت سازنده مستنداتش رو درخواست کنید.

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در دسترسی برنامه به پوشه در درایو C
    نوشته شده توسط Imenam در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 04 اردیبهشت 1398, 00:57 صبح
  2. سوال: قرار دادن دیو در وسط دیو دیگر با استفاده از سی اس اس
    نوشته شده توسط sohail0098 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 19 خرداد 1393, 13:19 عصر
  3. بدست آوردن نام درایو ها و نام پوشه ها و نام زیر پوشه ها و نام فایل های موجود در آن
    نوشته شده توسط hamid-nic در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 01 خرداد 1391, 22:28 عصر
  4. لیست کردن تمامی پوشه های یک درایو حتی پوشه های مخفی و سیستمی
    نوشته شده توسط عقاب سیاه در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 13
    آخرین پست: یک شنبه 25 بهمن 1388, 01:10 صبح
  5. سوال: فارسی ساز پرینتر تحت داس با پورت یو اس بی
    نوشته شده توسط محمود یا چکاوک در بخش Foxpro
    پاسخ: 12
    آخرین پست: دوشنبه 05 بهمن 1388, 13:15 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •