نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: گرفتن سریال نامبر یک دستگاه از طریق پورت یو اس بی در سی شارپ

  1. #1

    گرفتن سریال نامبر یک دستگاه از طریق پورت یو اس بی در سی شارپ

    سلام به همه اساتید گرامی

    دوستان من به دستگاه دارم که از طریق کابل یو اس بی به سیستم متصل میشه دستگاه من ساخت یه شرکت آنلایزره بنابراین برند شناخته شده ای نیست من میخام یه برنامه با سی شارپ بنویسم که سریال این دستگاه رو بخونه چون مسلما هر دستگاهی یه سریال نامبر متغییر داره بنابراین من میخام از طریق سی شارپ یه برنامه به منظور دریافت سریال نامبر این دستگاه بنویسم ممنون میشم یه راهنمایی بکنید که با چه روشی بای این کارو انجام داد

  2. #2
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    42
    پست
    6,163

    نقل قول: گرفتن سریال نامبر یک دستگاه از طریق پورت یو اس بی در سی شارپ

    سلام.
    نوع دستگاه چیه؟
    HID است یا چیز دیگه؟

  3. #3

    نقل قول: گرفتن سریال نامبر یک دستگاه از طریق پورت یو اس بی در سی شارپ

    من اطلاعات زیادی تو این زمینه ندارم HID رو میتونید یه توضیحی بدید ممنونم

  4. #4
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    42
    پست
    6,163

    نقل قول: گرفتن سریال نامبر یک دستگاه از طریق پورت یو اس بی در سی شارپ

    آدرس صفحه مشخصات دستگاه در سایت سازنده رو اینجا قرار بدهید تا بررسی شود.

  5. #5

    نقل قول: گرفتن سریال نامبر یک دستگاه از طریق پورت یو اس بی در سی شارپ

    سلام مجدد خدمت شما جناب کرامتی عزیز من عکس از برد گرفتم و اینجا گذاشتم که شما ملاحظه بفرمایید ممنون میشم یه راهنمایی بکنید ، البته تو نرم افزارش یه چند تا فایل DLL هم هست که احتمالا اونام یه کمکی بکنه


  6. #6
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    42
    پست
    6,163

    نقل قول: گرفتن سریال نامبر یک دستگاه از طریق پورت یو اس بی در سی شارپ

    از روی عکس هیچ چیز مشخصی پیدا نکردم. اون عبارت هایی که با برچسب روی دستگاه چسبانده شده رو هم سرچ کردم، نتیجه خاص پیدا نکردم.
    از جایی که دستگاه رو در اختیارتون قرار دادن میبایست اطلاعات بیشتری بگیرید.

  7. #7

    نقل قول: گرفتن سریال نامبر یک دستگاه از طریق پورت یو اس بی در سی شارپ

    ممنون از پاسختون جناب کرامتی بزرگوار، لازم به توضیحه که این برد یه درایور داره که برروی سیستم نصب میشه و دستگاه رو شناسایی میکنه و تو قسمت Device manager اسم دستگاه رو هم میاره آیا از روی این درایور میتونیم به یه نتیجه ای برسیم ؟؟؟؟ یعنی با توجه به اینکه این برد درایورش نوشته شده می تونیم شماره سریالشو از رو درایور در بیاریم ؟

  8. #8
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    42
    پست
    6,163

    نقل قول: گرفتن سریال نامبر یک دستگاه از طریق پورت یو اس بی در سی شارپ

    احتمالا بشه.

  9. #9

    نقل قول: گرفتن سریال نامبر یک دستگاه از طریق پورت یو اس بی در سی شارپ

    شما روشی مدنظر ندارید که بشه از طریق درایور نضب شده ش سریالشو دید من تو قسمت Device manager یه سری Property ها رو دیدم نمیدونم آیا این همونه یا خیر منظورم اینه که اگر دستگاه رو به یه سیستم دیگه متصل کنم آیا Property یش تغییر میکنه یا همونه




  10. #10
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    42
    پست
    6,163

    نقل قول: گرفتن سریال نامبر یک دستگاه از طریق پورت یو اس بی در سی شارپ

    یک نگاه به LibUsb بیاندازید. فکر کنم کار شما رو راه بیاندازه.


تاپیک های مشابه

  1. مشکل در دسترسی برنامه به پوشه در درایو C
    نوشته شده توسط Imenam در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 04 اردیبهشت 1398, 00:57 صبح
  2. سوال: قرار دادن دیو در وسط دیو دیگر با استفاده از سی اس اس
    نوشته شده توسط sohail0098 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 19 خرداد 1393, 13:19 عصر
  3. بدست آوردن نام درایو ها و نام پوشه ها و نام زیر پوشه ها و نام فایل های موجود در آن
    نوشته شده توسط hamid-nic در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 01 خرداد 1391, 22:28 عصر
  4. لیست کردن تمامی پوشه های یک درایو حتی پوشه های مخفی و سیستمی
    نوشته شده توسط عقاب سیاه در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 13
    آخرین پست: یک شنبه 25 بهمن 1388, 01:10 صبح
  5. سوال: فارسی ساز پرینتر تحت داس با پورت یو اس بی
    نوشته شده توسط محمود یا چکاوک در بخش Foxpro
    پاسخ: 12
    آخرین پست: دوشنبه 05 بهمن 1388, 13:15 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •