نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: در مورد بوتکمپها چند سوال داشتم

  1. #1

    در مورد بوتکمپها چند سوال داشتم

    در مورد بوتکمپها چند سوال داشتم:
    کسی در این دوره ها شرکت کرده؟
    کدوم دوره؟
    هزینش چه قدر بود؟
    چند روز در هفته و چندساعت بود؟
    آنلاین یا حضوری؟
    پروژه ها حالت آمورشی دارند؟یا مثل پروژه های واقعی هستند؟
    سطح آموزشها اونقدری هست که بعد از 3 ماه آموزش به درد بازار کار بخوره؟
    کلا هر نکته و تجربه ای دارید بگید ممنون


  2. #2

    نقل قول: در مورد بوتکمپها چند سوال داشتم

    up.............

  3. #3
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    43
    پست
    6,209

    نقل قول: در مورد بوتکمپها چند سوال داشتم

    کدوم بوت کمپ ها؟ مال کجا منظورتونه؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: سوال درباره پروتکت کردن فایل EXE ی پروژه با EZIRIZ
    نوشته شده توسط rezam44 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 11 تیر 1392, 00:14 صبح
  2. پاسخ: 15
    آخرین پست: دوشنبه 15 اسفند 1390, 18:03 عصر
  3. سوال در مورد پروتکلهای ***
    نوشته شده توسط viper911 در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 03 آذر 1390, 23:00 عصر
  4. سوال: سورس کار با پروتکل FTP
    نوشته شده توسط VB_2009 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 09 مرداد 1388, 12:16 عصر
  5. پروتکت کردن سورس net.
    نوشته شده توسط VisualBasic-NET در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 25 فروردین 1385, 15:45 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •