نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل با کد اجاکس در لاراول

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار pary_daryayi
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    375

    مشکل با کد اجاکس در لاراول

    سلام دوستان . مشکل کد من چیه که جواب نمیده .
    در یک صفحه اینو دارم :


    <input type="text" id="fname">
    <button type="button" id="regist" class="btn btn-warning">getrequest</button>



    و این کد اجاکس رو نوشتم . میخوام بعنوان تست ، وقتی روی button کلیک میکنم ، مقداری که درون فیلد وارد کردم نشون بده .


    <script type="text/javascript">
    $.ajaxSetup({
    headers: {
    'X-CSRF-TOKEN': $('meta[name="csrf-token"]').attr('content')
    }
    });
    $(document).ready(function() {

    $('#regist').click(function () {

    var fname = $('#fname').val();
    $.ajax({
    type:'POST',
    url:"{{ url('/regist') }}",
    data:{fname:fname},
    success:function(data){
    alert(data.success);
    }
    });
    });

    });

    </script>


    و کدی که در web.php نوشتم اینه :


    Route::post('/regist', function () {
    if((new Illuminate\Http\Request)->ajax()){
    return Response::json((new Illuminate\Http\Request)->all());
    }
    });

    وقتی کلیک میکنم در alert کلمه ی undefined رو نمایش میده
    تنظیم خاصی داره و یا اینکه کدی باید اضافه کنم ؟




    • ظ

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: مشکل با کد اجاکس در لاراول

    زبان های برنامه نویسی نمیتونن داده های پیجیده مثل آرایه و آبجکت رو به هم پاس بدن چون ساختار آرایه در php مثلا فرق میکنه با ساختار آرایه در js , ولی رشته رو میتونن به هم پاس بدن
    جیسون هم یک روش برای تبدیل آرایه و آبجکت به رشته هستش ... با ذکر این نکته که اکثر زبان های برنامه نویسی جیسون براشون تعریف شدست و میدونن چیه
    پس وقتی میخای یه ساختار پیچیده مثل آرایه رو پاس بدی از یک زبان به زبان دیگه تبدیل به رشته جیسون میکنی بعد رشته رو پاس میدی , اونور رشته جیسون رو دریافت و برمیگردونی به شکل اولیه (آرایه و آبجکت ) و استفاده میکنی


     data = $.parseJSON(data);
    alert(data.success);


    البته نکته ای که هست اینه که شاید آرایه data خونه ای به نام success نداشته باشه که این رو میتونی با یک

    console.log(data) حل کنی که مثل var_dump توی php میمونه و محتویات رو نشون میده

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار pary_daryayi
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    375

    نقل قول: مشکل با کد اجاکس در لاراول

    ممنون از شما .
    و یک سوال : وقتی اطلاعاتی رو با اجاکس دریافت میکنیم ، تنها در صورتی که نیاز به پردازش در پایگاه داده و یا تابعی داشته باشه باید بره سمت کنترلر و دوباره برگشت داده بشه ، درسته ؟
    بعنوان مثال من میخوام وقتی کاربر تعداد محصولات رو انتخاب کرد ؛ تعداد در قیمت ضرب بشه و نشون داده بشه . ( بصورت اجاکس )
    این نیاز نداره به تعیین url و .... ؟
    چون میشه در همون صفحه ی فرانت انجام داد .
    تحلیلم درسته ؟ ( یمقدار با اجاکس مشکل دارم )

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: مشکل با کد اجاکس در لاراول

    اینجا پیام های من رو بخون تا درک بهتری پیدا کنی از js

    https://barnamenevis.org/showthread.php?560557


    js مثل php ه زبان برنامه نویسی هستش همه کارایی که تو php انجام میدی رو با js هم میتونی انجام بدی (به جز ارتباط با دیتبایس )
    با این تفاوت که کاربر همه کدای js رو میبینه و میتونه دستکاری کنه (اون لینکی که دادم رو مطالعه کن برای اطلاعات بیشتر )
    خیلی کارارو با js خالی میتونی انجام بدی بدون نیاز به دخالت php ولی به دلیل اینکه کاربر میتونه کدای js رو دستکاری کنه هیچوقت نباید بهشون اعتماد کنی و فقط جنبه نمایشی باید داشته باشن
    مثلا کاربر میزنه محصول 1000 تومنی رو که 3 تا میخام با js همون لحظه محاسبه کن بهش بگو میشه 3000 نیازی به دخالت php نیست
    ولی وقتی کاربر خواست ثبتش کنه سفارش رو شما نباید اون 3000 تومنی که js محسابه کرده اصلا اعتماد کنی و در نظر بگیری
    شناسه محصول و تعداد مورد نیاز کاربر رو میفرستی سمت php اونجا دوباره محاسبه میشه و بعد تو دیتبایس ریخته میشه


    توجه کن که
    javascript یه زبان برنامه نویسی هستش
    jquery یه فریم ورک برای javascript هستش ... مثل لاراول برای php
    ajax (تلفظ صحیح ایجکس هست مثل ایول ) یه تکنیک هستش که javascript میتونه باهاش درخواست بفرسته به بک اند
    ایجکس زبان برنامه نویسی نیست و محاسبه ضرب و تقسیمی که انجام میدی با javascript هستش نه ایجکس

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •