نمایش نتایج 1 تا 17 از 17

نام تاپیک: مشکل در نمایش Report

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Milad_ATM
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    185

    Question مشکل در نمایش Report

    سلا دوستان
    مدتها بود میخواستم پنجره اکسس رو در زمان اجرای برنامه مخفی کنم
    نتونستم انجامش بدم و بالاخره با این کد minimizeش کردم :
    DoCmd.RunCommand acCmdAppMinimize


    حالا به مشکل در نمایش Reportها برخوردم که قطعاً علتش همین کد هست

    در زمان اجرای Report و Minimize شدن خودکار پنجره اکسس این اتفاق میفته :
    Minimize Run.jpg

    و در زمانی که فایل رو بدون این کد و یا با کلید شیفت اجرا میکنم به صورت صحیح Report نمایش داده میشه:
    Miximize Run.jpg

    لطفاً راهنمایی کنید-مرسی

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Milad_ATM
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    185

    نقل قول: مشکل در نمایش Report

    دوستان کسی به این مشکل بر نخورده؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    733

    نقل قول: مشکل در نمایش Report

    نقل قول نوشته شده توسط Milad_ATM مشاهده تاپیک
    دوستان کسی به این مشکل بر نخورده؟
    سلام
    از کد دستوری DoCmd.RunCommand acCmdAppMinimize برای مینیمایز کردن پنجره اکسس استفاده میشود نه مخفی کردن آن
    برای مخفی کردن پنجره اکسس از کدهای دیگر استفاده میشود که با قدری جستجو در تالار اکسس میتوانید به آن دست پیدا کنی
    موفق باشی

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Milad_ATM
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    185

    نقل قول: مشکل در نمایش Report

    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک
    سلام
    از کد دستوری DoCmd.RunCommand acCmdAppMinimize برای مینیمایز کردن پنجره اکسس استفاده میشود نه مخفی کردن آن
    برای مخفی کردن پنجره اکسس از کدهای دیگر استفاده میشود که با قدری جستجو در تالار اکسس میتوانید به آن دست پیدا کنی
    موفق باشی
    دوست عزیز در مطلب اول به این مساله اشاره کردم
    کاملا این مساله رو میدونم
    و بدلیل غیر استاندارد بودن مخفی کردن پنجره اکسس تصمیم گرفتم جهت عدم نمایش اون Minimizeش کنم
    طبق متن و تصاویر سوال این بود که علت عدم نمایش صحیح Report در این حالت Minimize چی هست؟

  5. #5

    نقل قول: مشکل در نمایش Report

    سلام . برین در قسمت پروپرتی و گزینه های پاپ آپ و مدول را یس کنید و در قسمت اوپن ریپورت دستور ماکسیماز را بنویسید

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Milad_ATM
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    185

    نقل قول: مشکل در نمایش Report

    نقل قول نوشته شده توسط mosaArabi مشاهده تاپیک
    سلام . برین در قسمت پروپرتی و گزینه های پاپ آپ و مدول را یس کنید و در قسمت اوپن ریپورت دستور ماکسیماز را بنویسید
    ممنون از پاسختون
    ریپورتها همگی Modal و popup هستند.

    برای باز شدن ریپورتم از این ماکرو استفاده کردم:
    چطوری باید ماکیمایز کنم ؟
    macro.JPG
    آخرین ویرایش به وسیله Milad_ATM : دوشنبه 19 خرداد 1399 در 07:42 صبح

  7. #7

    نقل قول: مشکل در نمایش Report

    سلام . در قسمت اوپن ریپورت هم دستور ماکسیماز را زدین؟
    ضمنا در دستور بالا در قسمت ویو که ریپورت انتخاب شده . ریپورت پریویو را انتخاب کنید

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Milad_ATM
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    185

    نقل قول: مشکل در نمایش Report

    بله ولی تاثیر نداشت

  9. #9

    نقل قول: مشکل در نمایش Report

    میتونید نمونه فایل بفرستین تا بررسی بشه مشکل

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: مشکل در نمایش Report

    سلام . این کار رو انجام بدین . فرم رو هنگام بازشدن ماکزیمایز کنید . مشکلی بود اعلام کنید
    123.jpg

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار Milad_ATM
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    185

    نقل قول: مشکل در نمایش Report

    متاسفانه کاملاً بهم ریخته و ناقص اجرا شد!
    میخوام با اندازه اصلی که تنظیم کردم که همون سایز واقعی پرینت هم هست اجرا بشه که نمیشه

    Capture.JPG

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: مشکل در نمایش Report

    این مارو رو برای مخفی کردن امتحان کنید .
    نمونه فایل مخفی نمودن پنجره اکسس . بدون مشکل ریپورت
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار Milad_ATM
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    185

    نقل قول: مشکل در نمایش Report

    نقل قول نوشته شده توسط padide55 مشاهده تاپیک
    این مارو رو برای مخفی کردن امتحان کنید .
    نمونه فایل مخفی نمودن پنجره اکسس . بدون مشکل ریپورت
    این مورد فکر میکنم برای آفیس 32بیت قابل انجام هست

    2.jpg

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    733

    نقل قول: مشکل در نمایش Report

    نقل قول نوشته شده توسط Milad_ATM مشاهده تاپیک
    این مورد فکر میکنم برای آفیس 32بیت قابل انجام هست
    برای رفع مشکل در آفیس 64 بیتی باید درکدهای مربوط به Win-API باید درجلو کلمه Declare کلمه کلیدی PtrSafe اضافه شود.
    کد مربوطه درقسمت ماژول رو بصورت زیر تغییر بده !

    #If Win64 Then
    Private Declare PtrSafe Function apiShowWindow Lib "user32" Alias "ShowWindow" (ByVal hwnd As Long, ByVal nCmdShow As Long) As Long
    #Else
    Private Declare Function apiShowWindow Lib "user32" Alias "ShowWindow" (ByVal hwnd As Long, ByVal nCmdShow As Long) As Long
    #End If



    موفق باشی
    آخرین ویرایش به وسیله eb_1345 : سه شنبه 07 مرداد 1399 در 10:08 صبح

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: مشکل در نمایش Report

    نقل قول نوشته شده توسط Milad_ATM مشاهده تاپیک
    ممنون از پاسختون
    ریپورتها همگی Modal و popup هستند.

    برای باز شدن ریپورتم از این ماکرو استفاده کردم:
    چطوری باید ماکیمایز کنم ؟
    macro.JPG

    کد بازکردن ریپورت رو تغییر بدین
    ببینید تغییری در نمایش ایجاد میشه ؟

    report1.jpg

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار Milad_ATM
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    185

    نقل قول: مشکل در نمایش Report

    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک
    برای رفع مشکل در آفیس 64 بیتی باید درکدهای مربوط به Win-API باید درجلو کلمه Declare کلمه کلیدی PtrSafe اضافه شود.
    کد مربوطه درقسمت ماژول رو بصورت زیر تغییر بده !

    #If Win64 Then
    Private Declare PtrSafe Function apiShowWindow Lib "user32" Alias "ShowWindow" (ByVal hwnd As Long, ByVal nCmdShow As Long) As Long
    #Else
    Private Declare Function apiShowWindow Lib "user32" Alias "ShowWindow" (ByVal hwnd As Long, ByVal nCmdShow As Long) As Long
    #End If



    موفق باشی
    این روش رو امتحان کردم اول خوشحال شدم و فکر کردم بالاخره موفق شدم انجامش بدم
    ولی مشکل اینه که فرم های بعد از Form Default اصلا باز نمیشن!

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار Milad_ATM
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    185

    نقل قول: مشکل در نمایش Report

    نقل قول نوشته شده توسط padide55 مشاهده تاپیک
    کد بازکردن ریپورت رو تغییر بدین
    ببینید تغییری در نمایش ایجاد میشه ؟

    report1.jpg
    این روش جواب داد
    ممنونم دوست عزیز

تاپیک های مشابه

  1. کدام بهتر است؟ Crystal Report OR Fast Report Or Microsoft Report
    نوشته شده توسط atashsavar در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 03 دی 1390, 20:01 عصر
  2. سوال: پیغام خطای Load report failed. crystal report C#‎ ؟؟
    نوشته شده توسط shahrzad87 در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 19 آبان 1390, 13:38 عصر
  3. سوال: پیغام خطای Load report failed. crystal report C#‎‎‎ ؟؟
    نوشته شده توسط shahrzad87 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 19 آبان 1390, 12:29 عصر
  4. تفاوت microsoft report viewer و crystal report viewr در ویژوال استودیو 2008 ؟؟؟؟
    نوشته شده توسط migrant در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 05 شهریور 1387, 20:04 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •