نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: ماشین حساب

  1. #1

    ماشین حساب

    سلام
    میخواستم بدونم چجوری می‌تونم ماشین حساب رو توی برنامه بیارم؟؟
    سپاس


  2. #2

    نقل قول: ماشین حساب

    نقل قول نوشته شده توسط parsa70 مشاهده تاپیک
    سلام
    میخواستم بدونم چجوری می‌تونم ماشین حساب رو توی برنامه بیارم؟؟
    سپاس
    سلام
    بااین کد :

    Dim calc
    calc = Shell("C:\WINDOWS\system32\CALC.EXE", 1)


  3. #3

    نقل قول: ماشین حساب

    خیلی ممنون از شما

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •