نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ارسال اطلاعات از لیست باکس به webbrowser

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار ali800
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    پست
    38

    ارسال اطلاعات از لیست باکس به webbrowser

    با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز

    من یک لیست باکس دارم که مقدار لیست باکس ان چندین سایت هست ! می خواهم وقتی که اطلاعات را از لیست باکس ارسال میکنه واسه وب بروزرم 5 ثانیه یا 10 ثانیه باز بمونه و دوباره مقدار بعدی لیست باکس رو برام ارسال کنه متاسفانه از sleep وقتی استفاده میکنم وب بروزر رو متوقف میکنه و سایت باز نمیشه !

    public void senddata()
    {


    int a = Convert.ToInt32(listBox1.Items.Count);
    for (int i = 0; i <= a; i++)
    {
    listBox1.SelectedIndex = 0;
    string id = listBox1.GetItemText(listBox1.SelectedItem);
    listBox1.Items.Remove(listBox1.SelectedItem);
    webBrowser1.Navigate(id);


    System.Threading.Thread.Sleep(5500);
    // MessageBox.Show("");


    listBox1.Refresh();
    if (i + 1 >= a)
    {
    MessageBox.Show("Fiinish");
    break;
    }
    }

    }


    برنامه رو اتچ کردم دوستان راهنمایی بفرمایید کارم گیره اساسی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه


  2. #2

    نقل قول: ارسال اطلاعات از لیست باکس به webbrowser

    سلام
    بجای متوقف کردن نخ ، از تایمر استفاده کنید (اگه میخواین چند ثانیه درمیون ، کدی اجرا بشه) .

    به هر حال ، اگه باز هم نیاز به متوقف کردن نخ دارید ، جوری باید طراحی کنید که این کارها (متوقف کردن نخ) را در یه نخ دیگه انجام بدید (نه در نخ اصلی) .

  3. #3

    نقل قول: ارسال اطلاعات از لیست باکس به webbrowser

    سلام
    شاید از تایمر استفاده کنی بهتر باشه ولی من توی وی بی از حلقه Do loop....Until یا While استفاده می کنم می تونی به جای Sleep یه حلقه بنویسی مشروط به اینکه لود صفحه کامل شده باشه بعد ادامه دستور رو اجرا کنه(اگ درست یادم مونده باشده خصوصیت status یا همچین چیزی از webbrowser)

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار ali800
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    پست
    38

    نقل قول: ارسال اطلاعات از لیست باکس به webbrowser

    روشی که بکار بردم بین کد مسیج باکس قرار دادم که بعد از 3 ثانیه خودش بسته بشه . اینستاگرام برای ورود بات به وبش کلی تدارکات ریخته که با وب کمپلیت نمیشه زمان کامل لود شدنشو فهمید چند ثانیه بعد وب کمپلیت صفحه بالا میاد !
    [QUOTE=SajjadKhati;2431703] روش نخ بنظرم بهتره و سنگین تره

تاپیک های مشابه

  1. لاگین کردن یک اکانت در WebBrowser
    نوشته شده توسط Sir-Programmer در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 05 مرداد 1393, 01:50 صبح
  2. سوال: به دست اوردن لیست کامل المان های موجود در صفحه webbrowser
    نوشته شده توسط alirezabigdeli در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 29 مهر 1392, 18:02 عصر
  3. WebBrowser
    نوشته شده توسط arman 2012 در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 19 تیر 1392, 11:56 صبح
  4. ارسال کلید به WebBrowser
    نوشته شده توسط aleas2 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 21 دی 1391, 23:01 عصر
  5. سوال: نمایش عکس داخل webbrowser در برنامه
    نوشته شده توسط Sal_64 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 17 تیر 1391, 21:45 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •