نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: جابجایی بین Solution ها

  1. #1

    Question جابجایی بین Solution ها

    سلام - دوستان چطور میشه از داخل Solution ی که در حال اجراست ( سلوژن اصلی ) یکی از فرم های Solution دیگه رو اجرا کرد و یه متغیر ازش گرفت ؟ که در سلوژن اصلی از اون متغیر استفاه کرد


  2. #2

    نقل قول: جابجایی بین Solution ها

    یه خورده سوالتون گنگ هست ولی میتونید از پروپرتی کلاس همون فرم استفاده کنید

تاپیک های مشابه

  1. آوردن دو تا پروژه در یک solution
    نوشته شده توسط zohre66 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 15 آذر 1393, 18:34 عصر
  2. پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 14 دی 1388, 17:17 عصر
  3. حطا هنگام اجراي همزمان 2 solution
    نوشته شده توسط armangara در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 30 شهریور 1388, 20:46 عصر
  4. تبدیل VB.net solution به C#‎ solution
    نوشته شده توسط salmanmp در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 01 آبان 1386, 13:01 عصر
  5. ساخت Solution
    نوشته شده توسط twelve در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 09 مهر 1385, 20:22 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •