صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 61

نام تاپیک: چگونه میتوان از اجرای دوباره نسخه کپی شده یک فایل اکسس روی هارد یک کامپیوتر جلوگیری کرد....

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    چگونه میتوان از اجرای دوباره نسخه کپی شده یک فایل اکسس روی هارد یک کامپیوتر جلوگیری کرد....

    چگونه میتوان از اجرای دوباره نسخه کپی شده یک فایل اکسس روی هارد یک کامپیوتر جلوگیری کرد....


    سلام بر دوستان و اساتید محترم
    یک برنامه بدون نسخه نصبی به یک مشتری داده شده یعنی پوشه برنامه روی کامپیوترش کپی شده
    فایل اجرایی و BACK END هم جداگانه هست
    چطور میتوانیم جلوی کاربر را بگیریم که از روی برنامه ما کپی نگیره و کار یک شرکت دیگه رو روی همون کامپیوتر خودش انجام بده
    خواسته ما اینه که روی یک کامپیوتر ..یک نسخه از برنامه قابل اجرا باشه و فقط کار یک شرکت رو بتونه اجرا بشه
    اگر پوشه برنامه ما درجای دیگر هارد دیسک همان کامپوتر کپی شد قابل اجرا نباشد.....
    میخوایم جلوگیری بشه از :::: اینکه کاربر یک نسخه خریداری کنه و روی کامپیوترش نصب کنه و از روی پوشه برنامه 5 تا کپی دیگه بگیره و کار 5 تا شرکت دیگر رو با یک بار پول دادن بتونه انجام بده .....
    با سپاس

    سناریوی خود من اینه که کدی در VBA درهنگام ورود به برنامه نوشته بشه که در هارد دیسک بگرده و مثلا اگر فایل اجرایی دیگری هم نام وجود داشت برنامه رو باز نکنه یا پیام خطا بده
    یا فایل دیتا بیس رو بگرده و تکراری بودنش رو چک کنه و یا چیزی شبیه به این ...
    البته اساتید قطعا تجربه بیشتری دارن ....

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,030

    نقل قول: چگونه میتوان از اجرای دوباره نسخه کپی شده یک فایل اکسس روی هارد یک کامپیوتر جلوگیری کرد....

    گذشته از این که خواسته شما شدنی هست یا نه، نکته ای که به ذهن میرسه این هست که:
    از نگاه اخلاق مهندسی، توافق شما با خریدار چی بوده؟

    فرضا اگر برنامه حسابداری قرار هست فقط در یک مؤسسه استفاده بشه، روش متعارف این هست که اسم و مشخصات اون مؤسسه در تمام گزارشها و خروجی ها hardcode بشه.
    و قطعا خریدار هم این رو میدونه - حالا این که روی چند دستگاه نصب بشه در لایسنس تعریف میشه که single user هست یا تحت شبکه و مواردی از این دست.
    این دست برنامه ها نیازی به قفل هم ندارن چون عملا جای دیگه غیر قابل استفاده ان.

    فقط تصور کنین خواسته شما رو مایکروسافت رو برنامه آفیس پیاده میکرد!

    بعد از این موضوع:
    سناریو پیشنهادی خودتون هم سیستم رو کند میکنه و هم اینکه بدون نیاز به حتی یک حط کد یا داشتن تخصص در یک دقیقه قابل دور زدن هست!

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: چگونه میتوان از اجرای دوباره نسخه کپی شده یک فایل اکسس روی هارد یک کامپیوتر جلوگیری کرد....

    دوست عزیز و گرامی . با تشکر از شما
    بنده هدف های آموزشی رو دنبال می کنم نه برنامه نویسی تجاری رو
    سوال بنده جنبه آموزش داره نه اینکه برنامه ای داشته باشم و بخوام تجاری کنم و این داستانا
    شما فرض بفرمایید توافق بر این هست که نرم افزاری تحت اکسس تولید میشه و خریدار تعهد میده که روی یک رایانه و تنها کار یک شرکت رو با این برنامه انجام بده
    و برنامه روحتی روی همون رایانه کپی نکنه
    اینجا ایرانه و مفهوم اخلاق مهندسی که میفرمایید خیلی کاربردی نداره هر کسی میخواد یک برنامه رو با کپی کردن و رایگان استفاده کنه حتی اگر قیمتش 1000 تومن باشه حتی همون آفیس که شما فرمودید
    پس برنامه نویس باید تدابیری بیاندیشه که اگر این اتفاق افتاد سرش کلاه نره
    من یک سناریو پیشنهاد کردم و عرض کردم یک چیزی شبیه به این نه دقیقا همین
    سنارویوی بهتر اینه که تو فایل اجرایی برنامه ادرس مشخصی درج بشه و اگر فایل تو اون مسیر نبود اجرا نشه
    ساده روان و بدون هدر دادن زمان
    بنده فقط کد وی بی این امر رو میخواستم همین ....:)))
    حالا اگر عزیزی سنارویی بهتری هم داشت بروی چشم بنده کمترین .....با اغوش باز می پذیریم
    چون بنده شخصا اینجا برای یادگیری هستم نه ادعای استادی
    سوالاتی هم که مطرح می کنم در جریان کار پروژه بهش بر میخورم و با عزیزان دیگه هم به اشتراک میزارم
    به این خاط که دوستان شاید یک روزی با این مشکل برخورد کنند
    و اینکه ذکات علم رو بدیم
    و اساتید محبت میکنن جواب میدن
    حالا اگر شما عزیز بزرگوار پیشنهای برای حل این مشکل دارید به دیده منت دو زانو نشسته گوش فرا می دهیم
    و چقدر عالیه که حضرتعالی نکات مهمی رو که شاید به فکر بنده نرسیده باشه رو تذکر میدین ...که این یعنی آموزش خالص
    بسیار سپاسگزارم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: چگونه میتوان از اجرای دوباره نسخه کپی شده یک فایل اکسس روی هارد یک کامپیوتر جلوگیری کرد....

    اساتید راه حلی برای پیشنهاد هست؟ ممنونم

  5. #5

    نقل قول: چگونه میتوان از اجرای دوباره نسخه کپی شده یک فایل اکسس روی هارد یک کامپیوتر جلوگیری کرد....

    سلام
    کاش استاد نبیل پیروز مهر حضور داشتند و در رابطه با این موضوع راهنمائی می کردند.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: چگونه میتوان از اجرای دوباره نسخه کپی شده یک فایل اکسس روی هارد یک کامپیوتر جلوگیری کرد....

    سلام ....ما بسیار مشتاقیم که هر عزیزی که سوادش از ما بیشتره راهنمایی بفرمایند ...چون موضوعی هست که من خیلی دیدم دوستان سئوال دارن ..و خیلی ها هم اصلا به فکرشون نرسیده که ممکنه همچین سنارویویی هم باشه .....
    به هر حال منتظر راهنمایی دوستان هستیم ....

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    734

    نقل قول: چگونه میتوان از اجرای دوباره نسخه کپی شده یک فایل اکسس روی هارد یک کامپیوتر جلوگیری کرد....

    نقل قول نوشته شده توسط narpco مشاهده تاپیک

    سنارویوی بهتر اینه که تو فایل اجرایی برنامه ادرس مشخصی درج بشه و اگر فایل تو اون مسیر نبود اجرا نشه
    ساده روان و بدون هدر دادن زمان
    سلام
    خوب اگر مشکل با چک کردن آدرس حل میشود میتوانید در رویداد لود فرم استارت آپ فایل اجرائی آدرس فایل بانک اطلاعاتی برنامه را درج کنی که اگر فایل در آدرس فوق وجود نداشت برنامه بسته شود
    مثلاً فرض کند نام فایل بانک اطلاعاتی test.accdb است و در درایو E قرار دارد

    If Len(Dir("e:\test.accdb", vbDirectory)) = 0 Then
    MsgBox "xxxxxxxxxxxxxxxx"
    DoCmd.Quit
    End If


    البته بکار بردن این کد برای منظور فوق خیلی حرفه ای بنظر نمیرسد و با کمی خلاقیت میتوان دنبال راه حل بهتری بود
    آخرین ویرایش به وسیله eb_1345 : چهارشنبه 25 تیر 1399 در 00:21 صبح

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    فعلا اصفهان
    پست
    626

    نقل قول: چگونه میتوان از اجرای دوباره نسخه کپی شده یک فایل اکسس روی هارد یک کامپیوتر جلوگیری کرد....

    به نام خدا
    با سلام می شود با مشخصات مادربرد و هارد و غیره یک سریال اختصاصی درست کرد که برنامه موقع بازشدن اول آن را کنترل کند. اگر تطبیق نداشت خارج شود.
    این روش جلوی افراد حرفه ای را نمی گیرد. ولی افراد حرفه ای هم نیاز به این قبیل برنامه ها ندارند

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    734

    نقل قول: چگونه میتوان از اجرای دوباره نسخه کپی شده یک فایل اکسس روی هارد یک کامپیوتر جلوگیری کرد....

    نقل قول نوشته شده توسط RESMAILY مشاهده تاپیک
    به نام خدا
    با سلام می شود با مشخصات مادربرد و هارد و غیره یک سریال اختصاصی درست کرد که برنامه موقع بازشدن اول آن را کنترل کند. اگر تطبیق نداشت خارج شود.
    این روش جلوی افراد حرفه ای را نمی گیرد. ولی افراد حرفه ای هم نیاز به این قبیل برنامه ها ندارند
    سلام
    این روش برای زمانیست که برنامه فقط بر روی یک سیستم اجرا شود . ایشان میخواهند از نسخه کپی شده بر روی یک کامپیوتر چند بار استفاده نشود .

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: چگونه میتوان از اجرای دوباره نسخه کپی شده یک فایل اکسس روی هارد یک کامپیوتر جلوگیری کرد....

    آفرین دقیقا منظورم همین هست .....خدا رو شکر که تونستم منظورم رو کامل بیان کنم .....
    در حال حاضر برنامه داری قفل سریال هارد دیسک و مادر بورد هست و روی یک سیستم داره کار می کنه و سیستم رو معتبر شناسایی می کنه ...
    اما................
    اگر کاربر پوشه برنامه رو تو یک درایو دیگه کپی کنه بازهم میتونه وارد بشه دیتا بیس رو دستی خالی کنه و باهاش کار یک شرکت که چه عرض کنم 100 تا شرکت رو انجام بده ....در حالیکه پولی که داده اخلاقاٌ برای انجام کار یک شرکت هست ...
    در ضمن ما اصلا کاری نداریم که کاربرما حرفه ای هست یا نه ..این روزها فقط کافیه به عموگوگل بگین که میخواین چیکار کنید 100 تا سورس فارسی و انگلیسی بهتون میده
    پس خیلی نباید دلمون رو خوش کنیم و خودمون رو گول بزنیم که کاربر ما غیر حرفه ای هست ....


    با سپاس فرآوان از دوست عزیزمون ..
    eb_1345......
    و اما نکته بعد ....دوست گلم ..من فقط یک سناریویی رو پیشنهاد دادم ...هدفم همونی هست که خودتون فرمودین ....بسیار خوشحال میشم .....هر سناریوی کامل تری در نظر دارید ....بفرمایید تا ما هم بتونیم استفاده کنیم ......بسیار سپاسگزار میشم ....

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار شاگرد آرام
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    122

    نقل قول: چگونه میتوان از اجرای دوباره نسخه کپی شده یک فایل اکسس روی هارد یک کامپیوتر جلوگیری کرد....

    ضمن عرض سلام خدمت دوستان عزیز
    در مورد بحثی که مطرح شد من هم چند سال پیش دغدغه داشتم و این دغدغه الان کاملا حل شده . برای جلوگیری از کپی اکسس راه های زیادی وجود داره ولی اگر کسی حرفه ای باشه می تونه تمام این راه ها رو دور بزنه . از سریال هارد و سی پی یو ، استفاده از رجیستری ، چک کردن وضعیت فایل و ... . اما بهترین راه حل پشتیبانی خوب و استاندار هست . وقتی شما یک محصول رو می نویسین نیاز به پشتیبانی داره و طبیعاتا شما به کسانی پشتیبانی می دین که از شماخرید کردند . اگر کسی نرم افزار شما رو کپی کنه بالاخره بعد از یکی دو سال نیاز به پشتیبانی پیدا میکنه و اونوقته که ...

    اینکه شما می خواین از یک نرم افزار روی هارد چند بار کپی نشه جلوی بک آپ گیری توسط مشتری رو میگیره ولی اگر به هر حال می خواین این کار رو بکنین فقط کافیه با یک قطعه کد تمامی فایل های اکسس موجود روی هارد رو بررسی کنین و اگر یک کپی از اون پیدا کردین یک مقدار رو توی تمام جداول اون فایل ها و همچنین فایل اصلی که داره کد رو اجرا می کنه تغییر بدین و در کد نرم افزار تعیین کنین اگر کد تغییر کرد اجرا نشه . اینطوری تمام فایل های موجود از کار میافتن و مشتری مجبوره با شما تماس بگیره . البته این نکته رو بگم که شما باید هر ماه یکبار این کد رو اجرا کنین وگر نه سیستم کند میشه .

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: چگونه میتوان از اجرای دوباره نسخه کپی شده یک فایل اکسس روی هارد یک کامپیوتر جلوگیری کرد....

    درمورد این کد :
    If Len(Dir("e:\test.accdb", vbDirectory)) = 0 Then
    MsgBox "xxxxxxxxxxxxxxxx"
    DoCmd.Quit
    End If

    سناریو درسته اما دیتا بیس هرجایی میتونه باشه این مهم نیست ..برای من مسیر قرار گرفتن فایل اجرایی aaa.accde مهمه
    و من متوجه این نشدم که در این کد میگه اگر فایل دیتا بیس در مسیری که گفته نشده نبود برنامه بسته بشه درسته ؟
    پس بجای اون نام و پسوند فایل هر نام و پسوندی میشه قرار داد
    دستور حالت جنرال داره
    درست فهمیدم ؟
    از طرفی هم حق با شماست ...
    کاربر می تونه هر جایی میخواد بک اپ هاشو ذخیره کنه ولی برای اجرای برنامه باید حتما فایل دیتا بیس اصلی در مسیر خاص مورد نظر ما قرار داشته باشه
    یا بک اپ با فایل اصلی دیتا بیس تعویض بشه که بازهم ادرس ما ثابت هست ...
    منتظر سنارویو ها و پیشنهادات دوست عزیزمون هستیم ...

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: چگونه میتوان از اجرای دوباره نسخه کپی شده یک فایل اکسس روی هارد یک کامپیوتر جلوگیری کرد....

    .................................................. .........................................

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: چگونه میتوان از اجرای دوباره نسخه کپی شده یک فایل اکسس روی هارد یک کامپیوتر جلوگیری کرد....

    نقل قول نوشته شده توسط شاگرد آرام مشاهده تاپیک
    ضمن عرض سلام خدمت دوستان عزیز
    در مورد بحثی که مطرح شد من هم چند سال پیش دغدغه داشتم و این دغدغه الان کاملا حل شده . برای جلوگیری از کپی اکسس راه های زیادی وجود داره ولی اگر کسی حرفه ای باشه می تونه تمام این راه ها رو دور بزنه . از سریال هارد و سی پی یو ، استفاده از رجیستری ، چک کردن وضعیت فایل و ... . اما بهترین راه حل پشتیبانی خوب و استاندار هست . وقتی شما یک محصول رو می نویسین نیاز به پشتیبانی داره و طبیعاتا شما به کسانی پشتیبانی می دین که از شماخرید کردند . اگر کسی نرم افزار شما رو کپی کنه بالاخره بعد از یکی دو سال نیاز به پشتیبانی پیدا میکنه و اونوقته که ...

    اینکه شما می خواین از یک نرم افزار روی هارد چند بار کپی نشه جلوی بک آپ گیری توسط مشتری رو میگیره ولی اگر به هر حال می خواین این کار رو بکنین فقط کافیه با یک قطعه کد تمامی فایل های اکسس موجود روی هارد رو بررسی کنین و اگر یک کپی از اون پیدا کردین یک مقدار رو توی تمام جداول اون فایل ها و همچنین فایل اصلی که داره کد رو اجرا می کنه تغییر بدین و در کد نرم افزار تعیین کنین اگر کد تغییر کرد اجرا نشه . اینطوری تمام فایل های موجود از کار میافتن و مشتری مجبوره با شما تماس بگیره . البته این نکته رو بگم که شما باید هر ماه یکبار این کد رو اجرا کنین وگر نه سیستم کند میشه .


    سلام و سپاس از شما ...
    حرف شما هم درسته اما در نظر بگیرید که چک کردن هارد دیسک برای یافتن فایل مورد نظر ما زمان زیادی میبره
    و ما نمیخواییم در دیتا بیس چیزی اضافه کنیم
    حتی المکان سعی داریم با کوتاره ترین سناریو جلوی اجرا ی فایل هیا کپی شده رو بگیریم
    از طرفی کاربر باید بتونه همون یک دونه نسخه ای رو که خریده استفاده کنه
    هدف ما اینه که نتونه نسخه های کپی شده رو اجرا کنه
    خیلی تست زدم در این رابطه
    بهترین راه به نظر من اینه که فایل اجرایی کنترل بشه یا چیزی شبیه به این
    دیتا بیس هرجایی می تونه باشه همینطور بک اپ هاش
    از طرفی ما نمیخوایم دوسال صبر کنیم و اگر نیاز به پشتیبانی داشت به ما مراجعه کنه
    موضوع باید در همون ابتدا جلوش گرفته باشه
    بازم ممنون از شما دوست خوب ...


    در نهایت کسی باید نظر آخر رو بده که سواد کد نویسی ش از من بیشتره ....من که فقط سناریو هایی که به ذهنم میرسه میگم ....نمیدونم چقدر درسته ..
    و اینکه نیاز به قطعه کدش داریم ....چون من خیلی وارد نیستم به کد نویسی vb

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    734

    نقل قول: چگونه میتوان از اجرای دوباره نسخه کپی شده یک فایل اکسس روی هارد یک کامپیوتر جلوگیری کرد....

    نقل قول نوشته شده توسط narpco مشاهده تاپیک
    درمورد این کد :
    If Len(Dir("e:\test.accdb", vbDirectory)) = 0 Then
    MsgBox "xxxxxxxxxxxxxxxx"
    DoCmd.Quit
    End If

    سناریو درسته اما دیتا بیس هرجایی میتونه باشه این مهم نیست ..برای من مسیر قرار گرفتن فایل اجرایی aaa.accde مهمه
    و من متوجه این نشدم که در این کد میگه اگر فایل دیتا بیس در مسیری که گفته نشده نبود برنامه بسته بشه درسته ؟
    پس بجای اون نام و پسوند فایل هر نام و پسوندی میشه قرار داد
    دستور حالت جنرال داره
    درست فهمیدم ؟
    از طرفی هم حق با شماست ...
    کاربر می تونه هر جایی میخواد بک اپ هاشو ذخیره کنه ولی برای اجرای برنامه باید حتما فایل دیتا بیس اصلی در مسیر خاص مورد نظر ما قرار داشته باشه
    یا بک اپ با فایل اصلی دیتا بیس تعویض بشه که بازهم ادرس ما ثابت هست ...
    منتظر سنارویو ها و پیشنهادات دوست عزیزمون هستیم ...

    سلام

    ارائه این کد توسط بنده صرفاً بخاطر درخواست شما در پست شماره 3 بوده و همانطورکه عرض کردم این روش حرفه ای نیست و براحتی قابل دور زدنه

    در کد فوق بررسی میشه که اگر دیتابیس برنامه با نام test.accdb در درایو E وجود نداشت برنامه بسته شود. حالا همونطور که خودتون هم اشاره کرده ای تصور کنید که مشتری شما یک کپی ازبرنامه ( شامل فایل اجرائی و بانک اطلاعاتی) بگیره و در درایوی دیگر قرار بده و بطور دستی جداول بانک اطلاعاتی فایل کپی شده را به برنامه لینک نماید . بنابراین در زمان اجرای فایل اجرائی کپی شده هیچ مشکلی پیش نمیاد چون دیتابیس فایل اول در همون مسیر معرفی شده وجود داره و پیغامی هم برای وجود نداشتن آن صادر نمیشه و از طرفی اطلاعات وارد شده از طریق فایل اجرای نسخه کپی شده هم در دیتابیس دوم ثبت میشه .

    اون سناریو پیشنهادی خودتون هم در پست اول که در هنگام ورود برنامه بررسی شود که اگه درجائی فایلی هم نام فایل جاری بود برنامه اجرا نشود کاملاً منتفیه ، چرا که اگر فرض کنیم نام فایل هم عوض نشه این چک کردن و دنبال نام فایل هم نام در تمام درایو ها گشتن کار سنگین و زمانبریه و اگر هم نام فایل تغییر کنه این چک کردن دیگر معنی نمیده
    بنظرم یک روش منطقی تره اینه که قبل از ورود اطلاعات کاری ، نام شرکت مربوطه
    از طریق یک فرم در جدول و در رجیستری رایانه ثبت شود .
    حالا چرا اینکار منطقیتره میخوام خودتون بیشتر در موردش فکر کنی .
    البته در وهله اول باید نسبت به تهیه قفل نرم افزاری برنامه اقدام نمائید چون اگر برنامه شما بر روی کامپیوتر دیگر هم قابل اجرا باشه این روش ثبت شرکت در جدول و رجیستری هم تا حد زیادی قابل دور زدنه

    موفق باشی
    آخرین ویرایش به وسیله eb_1345 : پنج شنبه 26 تیر 1399 در 21:04 عصر

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: چگونه میتوان از اجرای دوباره نسخه کپی شده یک فایل اکسس روی هارد یک کامپیوتر جلوگیری کرد....

    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک
    سلام

    ارائه این کد توسط بنده صرفاً بخاطر درخواست شما در پست شماره 3 بوده و همانطورکه عرض کردم این روش حرفه ای نیست و براحتی قابل دور زدنه

    در کد فوق بررسی میشه که اگر دیتابیس برنامه با نام test.accdb در درایو E وجود نداشت برنامه بسته شود. حالا همونطور که خودتون هم اشاره کرده ای تصور کنید که مشتری شما یک کپی ازبرنامه ( شامل فایل اجرائی و بانک اطلاعاتی) بگیره و در درایوی دیگر قرار بده و بطور دستی جداول بانک اطلاعاتی فایل کپی شده را به برنامه لینک نماید . بنابراین در زمان اجرای فایل اجرائی کپی شده هیچ مشکلی پیش نمیاد چون دیتابیس فایل اول در همون مسیر معرفی شده وجود داره و پیغامی هم برای وجود نداشتن آن صادر نمیشه و از طرفی اطلاعات وارد شده از طریق فایل اجرای نسخه کپی شده هم در دیتابیس دوم ثبت میشه .

    اون سناریو پیشنهادی خودتون هم در پست اول که در هنگام ورود برنامه بررسی شود که اگه درجائی فایلی هم نام فایل جاری بود برنامه اجرا نشود کاملاً منتفیه ، چرا که اگر فرض کنیم نام فایل هم عوض نشه این چک کردن و دنبال نام فایل هم نام در تمام درایو ها گشتن کار سنگین و زمانبریه و اگر هم نام فایل تغییر کنه این چک کردن دیگر معنی نمیده
    بنظرم یک روش منطقی تره اینه که قبل از ورود اطلاعات کاری ، نام شرکت مربوطه
    از طریق یک فرم در جدول و در رجیستری رایانه ثبت شود .
    حالا چرا اینکار منطقیتره میخوام خودتون بیشتر در موردش فکر کنی .
    البته در وهله اول باید نسبت به تهیه قفل نرم افزاری برنامه اقدام نمائید چون اگر برنامه شما بر روی کامپیوتر دیگر هم قابل اجرا باشه این روش ثبت شرکت در جدول و رجیستری هم تا حد زیادی قابل دور زدنه

    موفق باشی

    سلام و سپاس از شما و ممنون از وقتی که گذاشتین
    توضیحات کاملا بجا و دقیق بود
    ذکر چند نکته ضروری هست
    ما در برنامه جدول setting داریم که اطلاعات خریدار در اون ثبت میشه و همون مشخصات در گزارشات چاپ میشه
    در هنگام نصب اطلاعات سخت افزاری خریدار در جدول registery ثبت میشه و در هر بار ورود این اطلاعات کنترل میشه که اگر مطابقت داشت برنامه باز میشه
    اینو میخوام عرض کنم که مسائل امنیتی رعایت شده ....اما....
    کپی شدن به تعداد زیاد از نرم افزار روی همون رایانه مشکلی هست که هنوز نتونستم حلش کنم
    بنده حتی از دوستان خواهش کردم اگر هزینه ای هم داره من تقدیم کنم که بصورت پی وی برای خودم انجام بشه و تحویل بشه ..منتها سنارویی که نشه دور زد
    حالا اگر نیازی هست به جداول برنامه چیزی اضافه کنیم ..مشکلی نیست
    اگر فقط با کد نویسی و کنترل در هنگام اجاری برنامه مشکل حل میشه بازم موردی نیست
    هر سنارویی که به تجریه و علم مهندسی ثابت شده که حداقل 90 % امن هست ....
    به هر حال من منتظر پاسخ دوستان هستم .....
    اگرهم عزیزی علاقه مند بود که هزینه بگیره و انجام بده بازم من درخدمتم .......ای دی تلگرام بنده ACCMAN@
    بسیار ممنون و سپاسگزارم ....


    همچنین ممنون میشم در مورد قفل نرم افزاری توضیح بفرمایید وومنظور همون توکن هست ؟ یا داستان دیگری دارد؟

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    734

    نقل قول: چگونه میتوان از اجرای دوباره نسخه کپی شده یک فایل اکسس روی هارد یک کامپیوتر جلوگیری کرد....

    نقل قول نوشته شده توسط narpco مشاهده تاپیک

    همچنین ممنون میشم در مورد قفل نرم افزاری توضیح بفرمایید وومنظور همون توکن هست ؟ یا داستان دیگری دارد؟
    سلام
    منظورم کد فعال سازی برنامه است که توسط فروشنده در اختیار خریدار قرار می گیرد . واین کد برای هر کامپیوتر فرق می کند . به عبارتی ساده تر برای اجرای برنامه بر روی هر کامپیوتر نیاز به یک کد فعالسازی منحصربفردمی باشد که توسط فروشنده دراختیار خریدار قرار می گیرد. مثلاً اگر خریدار نیاز داشته باشد که برنامه بر روی کامپیوتر دیگر اجرا نماید باید کد فعالسازی دیگر داشته باشد .
    در خصوص اون روشی هم که عرض کردم قبل از ورود اطلاعات کاری ، نام شرکت مربوطه از طریق یک فرم در جدول و در رجیستری رایانه ثبت شود بازهم موضوع کپی کردن برنامه بقصد انجام کار شرکت یا شرکت های دیگر منتفی نمی باشد چرا که خریدار میتواند در زمان تهیه خروجی برنامه مثل تهیه گزارشات نام شرکت را موقتاً را تغییر دهد.
    شاید این ایده خیلی منطقی نباشه که اگر بر اساس توافق نام شرکت ( نامی که بر روی گزارشات ودیگر خروجی ها درج میشود ) در اختیار فروشنده قرار بگیرد و فروشنده آن نام را در قسمت کد نویسی برنامه که قابل دسترسی و ویرایش هم نمی باشد درج نماید کپی کردن برنامه بقصد انجام کار دیگر شرکتها از طرف خریدار کار بیهوده ایست چون نام یک شرکت در برنامه معرفی شده و آن نام بر روی تمام گزارشات و دیگر خروجی ها درج میشود.
    آخرین ویرایش به وسیله eb_1345 : یک شنبه 29 تیر 1399 در 12:39 عصر

  18. #18
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    فعلا اصفهان
    پست
    626

    نقل قول: چگونه میتوان از اجرای دوباره نسخه کپی شده یک فایل اکسس روی هارد یک کامپیوتر جلوگیری کرد....

    به نام خدا
    با سلام. ازاین کار هم جلوگیری می کند. به نحویکه اگر سیستم فرمت شود اصلا روی درایو اولی هم کار نخواهد کرد.
    شماره سریال های ثابت برای یک سیستم و شماره رسیال درایوها هم برای درایو مورد نظر .

  19. #19

    نقل قول: چگونه میتوان از اجرای دوباره نسخه کپی شده یک فایل اکسس روی هارد یک کامپیوتر جلوگیری کرد....

    نقل قول نوشته شده توسط RESMAILY مشاهده تاپیک
    به نام خدا
    با سلام. ازاین کار هم جلوگیری می کند. به نحویکه اگر سیستم فرمت شود اصلا روی درایو اولی هم کار نخواهد کرد.
    شماره سریال های ثابت برای یک سیستم و شماره رسیال درایوها هم برای درایو مورد نظر .
    سلام جناب RESMAILY
    با عرض پوزش ، توضیحتون خیلی مختصر و پر از ابهامه
    ازاین کار هم جلوگیری می کند
    به نحویکه اگر سیستم فرمت شود اصلا روی درایو اولی هم کار نخواهد کرد.
    شماره رسیال درایوها هم برای درایو مورد نظر

    این موارد چه کمکی به جلوگیری از کپی برنامه بر روی یک سیستم می کنه ؟
    توضیحات جناب eb_1345 خیلی واضح و روشنه

  20. #20

    نقل قول: چگونه میتوان از اجرای دوباره نسخه کپی شده یک فایل اکسس روی هارد یک کامپیوتر جلوگیری کرد....

    سلام دوست من

    کد فعال سازی نرم افزارتون رو بر مبنای ترکیبی از اطلاعات زیر قرار بدید :

    کد سخت افزاری سیستم + نام شرکت ------ طی فرآیند کد نویسی شده جهت ایجاد کد فعال سازی معتبر -------------> کد فعال سازی برنامه مختص هر شرکت

    در این حالت حتی بر روی یک سیستم ثابت برای شرکتهای متفاوت , فرد نیاز به دریافت کدهای فعال سازی مجزا خواهد داشت

    این یک نمونه سناریوی نمونه هستش که میتونه جوابگوی کار شما باشه

    قطعا شما جدولی دارید که در داخل اون نام شرکت درج شده ( و یا مکانی دیگه )

    در هر بار اجرای برنامه اون اطلاعات به همراه کد سخت افزاری فراخوان میشن و صحت و تطابق اونها با کد فعال سازی موجود بررسی میشه , اگر معتبر بود اجرای برنامه ادامه پیدا میکنه در غیر اینصورت رویه به سمت و سویی که شما میخواید میبایست هدایت بشه .

    ناگفته پیداست که درج نام شرکت بر روی گزارشات به صورت پیش نیاز فرض شده .

    موفق باشید

    پی نوشت : اجرا با خودتون

  21. #21

    نقل قول: چگونه میتوان از اجرای دوباره نسخه کپی شده یک فایل اکسس روی هارد یک کامپیوتر جلوگیری کرد....

    آخرین ویرایش به وسیله atf1379 : سه شنبه 31 تیر 1399 در 04:12 صبح

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    734

    نقل قول: چگونه میتوان از اجرای دوباره نسخه کپی شده یک فایل اکسس روی هارد یک کامپیوتر جلوگیری کرد....

    نقل قول نوشته شده توسط nabeel مشاهده تاپیک

    کد فعال سازی نرم افزارتون رو بر مبنای ترکیبی از اطلاعات زیر قرار بدید :

    کد سخت افزاری سیستم + نام شرکت ------ طی فرآیند کد نویسی شده جهت ایجاد کد فعال سازی معتبر -------------> کد فعال سازی برنامه مختص هر شرکت
    سلام
    آیا باتوجه به اینکه در شرکت های ایرانی از نام فارسی استفاده میشود و این نام فارسی بر روی گزارشات درج میشود ،برای ایجاد کد فعال سازی ترکیب نام فارسی با کد سخت افزاری که بصورت لاتین است مشکل ایجاد نمیکند ؟
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله eb_1345 : دوشنبه 30 تیر 1399 در 04:27 صبح

  23. #23

    نقل قول: چگونه میتوان از اجرای دوباره نسخه کپی شده یک فایل اکسس روی هارد یک کامپیوتر جلوگیری کرد....

    سلام

    آیا باتوجه به اینکه در شرکت های ایرانی از نام فارسی استفاده میشود و این نام فارسی بر روی گزارشات درج میشود ،برای ایجاد کد فعال سازی ترکیب نام فارسی با کد سخت افزاری که بصورت لاتین است مشکل ایجاد نمیکند ؟
    سلام

    خیر میتونید از الگوریتمهای رمز نگاری که Unicode رو پشتیبانی میکنند استفاده کنید , به طور مثال AES . الزامی در استفاده از الگوریتمهای رمز نگاری دو سویه وجود نداره , میتونید از SHA هم استفاده کنید ( گو اینکه دومی قاعدتا در مبحث رمز نگاری قرار نمیگیره ولی در اینجا میتونید از اون هم استفاده کنید )

    بنده واژه رمز نگاری رو به کار بردم , شما ممکنه مایل باشید یک عملیات ریاضی بر روی حروف تشکیل دهنده نام شرکت بر اساس ASCII Code اونها انجام بدید ( به طور مثال مجموع عددی اسکی کدهای حروف تشکیل دهنده نام شرکت که طبیعتا خروجی اون یک عدد هست و خروجی رو ضربدر یک عدد کنید که ماحصل اون بخشی از کد فعال سازی شما خواهد شد )

    رمز نگاری به صورت عمومی یعنی , شما تغییراتی رو بر روی اطلاعات بدید به گونه ای که نسخه تغییر یافته قابلیت تشخیص برای عموم رو نداشته باشه .

    به طو مثال شما ممکنه کد سخت افرای 12345 رو از سیستم میگیرید و اون رو ضربدر 2.58 و با 12 جمع میکنید و بخش صحیح اون رو ( 31862 ) به عنوان کد فعال سازی به مشتری اعلام میکنید
    این در واقع یک نوع رمز نگاری ساده هستش که کلید و الگوریتم تبدیل اون رو شما تعیین میکنید .

    موفق باشید .

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    734

    نقل قول: چگونه میتوان از اجرای دوباره نسخه کپی شده یک فایل اکسس روی هارد یک کامپیوتر جلوگیری کرد....

    با سلام و تشکر از راهنمائیتون
    بنده تا حدوی با الگوریتمهای رمز نگاری آشنائی دارم ولی چون تاکنون با این مورد ( ترکیب
    کد سخت افزاری سیستم + نام شرکت) برای ایجاد کد فعالسازی برخورد نکرده بودم برایم ابهام پیش آمد که ممکن است نتیجه رضایت بخش نباشه
    در تائید فرمایشات شما بطور مثال میتوان با استفاده از تابع زیر حروف و کلمات فارسی را به عدد تبدیل کرد :

    Private Function asciien(s As String) As String
    Dim i As Integer
    For i = 1 To Len(s)
    asciien = asciien & CStr(Asc(Mid(s, i, 1)))
    Next i
    End Function

    درفرایند کدنویسی هم میتوان با استفاده از تابع replace حروف عربی همچون (ي و ك)را به (ی و ک) تبدیل کرد و در نهایت میتوان اعداد تولید شده که معمولا طولانی هم است(بسته به تعداد حروف) با استفاده از تابع حذف اعداد تکرای کوچک نمود.
    آخرین ویرایش به وسیله eb_1345 : دوشنبه 30 تیر 1399 در 15:03 عصر

  25. #25

    نقل قول: چگونه میتوان از اجرای دوباره نسخه کپی شده یک فایل اکسس روی هارد یک کامپیوتر جلوگیری کرد....

    سلام
    هدف نهائی از قفل گذاری بر روی برنامه ها اینست که از تکثیر غیر مجاز آنها جلوگیری به عمل آوریم . وقتی نرم افزارهائی وجود دارن که براحتی کدهای برنامه را حتی بعد از کامپایل شدن برمیگراند دیگه چی نیازی به این همه زحمت و بفکر امنیت برنامه بودن هست ؟
    تاپیک زیر رو مطالعه بفرمائید :
    https://barnamenevis.org/showthread....E-%D9%88-ACCDE

  26. #26

    نقل قول: چگونه میتوان از اجرای دوباره نسخه کپی شده یک فایل اکسس روی هارد یک کامپیوتر جلوگیری کرد....

    نقل قول نوشته شده توسط atf1379 مشاهده تاپیک
    سلام
    هدف نهائی از قفل گذاری بر روی برنامه ها اینست که از تکثیر غیر مجاز آنها جلوگیری به عمل آوریم . وقتی نرم افزارهائی وجود دارن که براحتی کدهای برنامه را حتی بعد از کامپایل شدن برمیگراند دیگه چی نیازی به این همه زحمت و بفکر امنیت برنامه بودن هست ؟
    تاپیک زیر رو مطالعه بفرمائید :
    https://barnamenevis.org/showthread....E-%D9%88-ACCDE
    سلام دوست من

    قبلا در این خصوص مطالب زیادی در همین تالار درج کردم اونها رو مطالعه کنید ( در رابطه با همه مباحثی که دغذغه ذهنی شماست )

    دیدن کد مبحثی جدا از کرک نرم افزار هستش ( گو اینکه اولین قدم از همین جا شروع میشه ) این موردی که شما فرمودید در اکسس از اهمیت بالایی برخوردار نیست

    اگر اون مطالب رو مطالعه فرمودید در صورتی که سئوالی مازاد بر اون مطالب داشتید میتونم راهنماییتون کنم ( لینک اون مطلب رو هم قرار بدید )

    موفق باشید

  27. #27

    نقل قول: چگونه میتوان از اجرای دوباره نسخه کپی شده یک فایل اکسس روی هارد یک کامپیوتر جلوگیری کرد....

    QUOTE=nabeel;2432864]سلام دوست من

    قبلا در این خصوص مطالب زیادی در همین تالار درج کردم اونها رو مطالعه کنید ( در رابطه با همه مباحثی که دغذغه ذهنی شماست )

    دیدن کد مبحثی جدا از کرک نرم افزار هستش ( گو اینکه اولین قدم از همین جا شروع میشه ) این موردی که شما فرمودید در اکسس از اهمیت بالایی برخوردار نیست

    اگر اون مطالب رو مطالعه فرمودید در صورتی که سئوالی مازاد بر اون مطالب داشتید میتونم راهنماییتون کنم ( لینک اون مطلب رو هم قرار بدید )

    موفق باشید[/QUOTE]


    سلام جناب استاد پیروز مهر
    باید عرض کنم بنده قبلاً تمام مباحث شما رو نه فقط در خصوص این موضوع بلکه در زمینه های مختلف با علاقه وافر دنبال و مطالعه کرده ام و اصلاً مگرامکان دارد که در این تالار کسی بدنبال یادگیری اکسس در حد حرفه ای باشد و ازکنار مباحث علمی و مهم شما بسادگی رد شود .واقعیت اینست که بنده در زمینه اکسس و برنامه نویسی در این محیط محبوب آنچنان تسلطی ندارم که در مواردی که بحث های تخصصی به میان می آید بتوانم درک درستی از مباحث داشته باشم . مثلاً همین توضیحاتی که در خصوص
    قفل نرم افزاری Trial Keeper Professiona در وب سایت شخصی خودتان ارائه داده این چندین بار مرور کرده ام ولی بواسطه تخصصی بودن بحث متوجه
    خیلی ازموارد نشدم ؛ یا همین جمله شما در این پست که فرموده ای دیدن کد مبحثی جدا از کرک نرم افزار هستش ( گو اینکه اولین قدم از همین جا شروع میشه ) این موردی که شما فرمودید در اکسس از اهمیت بالایی برخوردار نیست برای بنده قابل هضم نمی باشد وعلتش هم اینست که شاید بنده فقط از یک بعد به این مطلب نگاه کنم و آن اینکه برنامه نویس در برنامه خود از کدهای زیادی زیادی استفاده کرده و چه بسا برای تهیه بعضی از این کدها ماه ها و حتی سال های زیادی زمان صرف کرده باشد و اصلاً دوست نداشته باشد که روزی این کدها که برایش خیلی مهم است بدست کسی بیفتد، اگر درست متوجه شده باشم شاید منظور شما این باشد که کرک کردن یک نرم افزار حتماًو همیشه با مشاهده کدهای آن صورت نمی گیرد ولی عقل ناقص من به بنده میگوید که با دیدن کدها خیلی از اهدافی که برنامه نویس در نظر داشته فاش میشود. مثلاً فرض بفرمائید بنده جداول برنامه ام را از خود برنامه که فرم ها و گزارشات و دیگر آبجکت ها در آن را جدا کردم ام (مبحث Front End / Back End) و از طریق سیستم Ado از جداول استفاده کنم و برای بانک اطلاعاتی خود هم پسورد گذاشته باشم و در قسمت کد نویسی مربوط به کانکشن استرینگ برای برقرار ارتباط آن پسورد را نوشته ام ؛ حالا با وجود چنین نرم افزاری که کدهای نرم افزار را در معرض دید قرار میدهد بنده باید چه راهکاری بکار ببرم که پسورد بانک اطلاعاتی لو نرود؟

    ضمناً جناب پیروز مهر از شما خواهش می کنم در صورت امکان قدری در خصوص این نرم افزار توضیح بدهین و بفرمائید آیا راهکاری برای دیده نشدن کدها توسط این نرم افزار و امثال این نرم افزار هست یا نه؟
    با تشکر فراوان

  28. #28

    نقل قول: چگونه میتوان از اجرای دوباره نسخه کپی شده یک فایل اکسس روی هارد یک کامپیوتر جلوگیری کرد....

    در صورت امکان قدری در خصوص این نرم افزار توضیح بدهین و بفرمائید آیا راهکاری برای دیده نشدن کدها توسط این نرم افزار و امثال این نرم افزار هست یا نه؟
    سلام با این نرم افزار کار نکردم و لیکن وجود اون برای شخص بنده اهمیتی نداره .

    قبلا هم به شکلی دیگه عنوان کرده بودم که : خیر امکان جلوگیری از مشاهده کدها وجود نداره

    اصولا در هیچ محیط توسعه دیگه ای هم این امکان وجود نداره و در نهایت کد قابل استحصال خواهد بود .

    مزیت نسبی اکسس در عدم امکان تغییر رویه اجرایی کد با روشهای معمول هستش و این همون نکته ای بود که بنده خدمت شما عرض کردم : نگران دیده شدن کدهاتون نباشید

    در رابطه با مساله ای هم که عنوان فرمودید ( رمز کانکشن ) میتونید رمز رو به صورت رمز نگاری شده در ورودی قرار بدید

    همونطوری که قبلا هم عنوان کردم , لازمه اون آشنایی با یک مفهوم ساده ولی در اجرا پیچیده هستش : Spaghetti code

    همیشه توصیه میشه که کدینگ برنامه ها به صورت Structured Code یا ساختار مند نوشته بشن , به بیانی دیگه کدها دارای ساختاری مشخص , شفاف و قابل فهم و ردیابی باشند تا در آینده در صورت نیاز به اصلاح با مشکلات کمتری مواجه باشید

    ولیکن در Spaghetti code بالعکس میبایست کدینگ بسیار پیچیده , دارای ارجاعات و پرشهای متعدد و به بیانی ساده تر قابلیت فهم و ردیابی ساده ای رو نداشته باشند ( تنها خود برنامه نویس باید بدونه چه کار کارده )

    این نوع کدینگ علی القاعده در مباحث امنبتی کاربرد دارند .

    باز هم خدمتتون عرض میکنم , زیاد خودتون رو درگیر این مباحث نکنید ( مشخص هستش که مباحث قبلی رو خوب مطالعه نکردید , هر نرم افزاری هدف کرک قرار نمی گیره دوست من )

    موفق باشید

  29. #29

    نقل قول: چگونه میتوان از اجرای دوباره نسخه کپی شده یک فایل اکسس روی هارد یک کامپیوتر جلوگیری کرد....

    نقل قول نوشته شده توسط nabeel مشاهده تاپیک
    سلام با این نرم افزار کار نکردم و لیکن وجود اون برای شخص بنده اهمیتی نداره .

    قبلا هم به شکلی دیگه عنوان کرده بودم که : خیر امکان جلوگیری از مشاهده کدها وجود نداره

    اصولا در هیچ محیط توسعه دیگه ای هم این امکان وجود نداره و در نهایت کد قابل استحصال خواهد بود .

    مزیت نسبی اکسس در عدم امکان تغییر رویه اجرایی کد با روشهای معمول هستش و این همون نکته ای بود که بنده خدمت شما عرض کردم : نگران دیده شدن کدهاتون نباشید

    در رابطه با مساله ای هم که عنوان فرمودید ( رمز کانکشن ) میتونید رمز رو به صورت رمز نگاری شده در ورودی قرار بدید

    همونطوری که قبلا هم عنوان کردم , لازمه اون آشنایی با یک مفهوم ساده ولی در اجرا پیچیده هستش : Spaghetti code

    همیشه توصیه میشه که کدینگ برنامه ها به صورت Structured Code یا ساختار مند نوشته بشن , به بیانی دیگه کدها دارای ساختاری مشخص , شفاف و قابل فهم و ردیابی باشند تا در آینده در صورت نیاز به اصلاح با مشکلات کمتری مواجه باشید

    ولیکن در Spaghetti code بالعکس میبایست کدینگ بسیار پیچیده , دارای ارجاعات و پرشهای متعدد و به بیانی ساده تر قابلیت فهم و ردیابی ساده ای رو نداشته باشند ( تنها خود برنامه نویس باید بدونه چه کار کارده )

    این نوع کدینگ علی القاعده در مباحث امنبتی کاربرد دارند .

    باز هم خدمتتون عرض میکنم , زیاد خودتون رو درگیر این مباحث نکنید ( مشخص هستش که مباحث قبلی رو خوب مطالعه نکردید , هر نرم افزاری هدف کرک قرار نمی گیره دوست من )

    موفق باشید

    خدا خیرتون بده استاد !
    علیرغم میل باطنی داشتم بکلی از اکسس ناامید میشدم ، واقعاً در نظر داشتم برای همیشه با اکسس خداخافظی کنم ولی با این توضیحات جنابعالی مجدداً امیدوار شدم
    این دوجمله دیدگاهم رو بکلی در مورد اکسس عوض کرد :

    اصولا در هیچ محیط توسعه دیگه ای هم این امکان وجود نداره و در نهایت کد قابل استحصال خواهد بود .
    مزیت نسبی اکسس در عدم امکان تغییر رویه اجرایی کد با روشهای معمول هستش و این همون نکته ای بود که بنده خدمت شما عرض کردم : نگران دیده شدن کدهاتون نباشید

    سپاسگزارم

  30. #30

    نقل قول: چگونه میتوان از اجرای دوباره نسخه کپی شده یک فایل اکسس روی هارد یک کامپیوتر جلوگیری کرد....

    نقل قول نوشته شده توسط nabeel مشاهده تاپیک
    در رابطه با مساله ای هم که عنوان فرمودید ( رمز کانکشن ) میتونید رمز رو به صورت رمز نگاری شده در ورودی قرار بدید
    با سلام مجدد
    با عرض پوزش ، خیلی سعی کردم بفهمم منظور جنابعالی از قسمت ورودی کجاست که رمز رو باید بصورت رمزنگاری آنجا قرار بدهم ولی انگار متوجه نشدم
    عملیات ذهنی بنده که منتج به نتیجه نگردید :
    بفرض رمز عبور بانک اطلاعاتی برنامه ام عبارت hg123 میباشد .
    رمز فوق را از طریق تابعی مثلاً بصورت 98fdc9zxrp50gh تبدیل و در فیلدی از یک جدول در برنامه اجرائی قرار داده ام
    حالا در آخر در کدمربوط به کانکشن استرینک که مثلاً بصورت زیراست:
    1
    2
    3
    4
    Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0;Data Source=C:\myFolder\myAccessFile.accdb;
    Jet OLEDB:Database Password=MyDbPassword;
    باید ابتدا رمز خود را که بصورت کد شده تبدیل کرده ام فراخوانی و در یک متغیر رشته ای قرار بدهم و از طریق تابعی دیگر آن را دیکد کرده و سپس آن را در متغیر MyDbPassword قرار بدهم
    دغدغه بنده همینجاست که نرم افزار فوق که کارش نمایش و در معرض دید قرار دادن کدهای برنامه است آن تابع و آن متغیر مربوط به رمز کد شده را نمایش میدهد و کرکر همینجا دست بکار میشود و بدون استفاده از مهندسی معکوس با دیدن تابع فوق و عبارت کد شده متوجه رمز عبور واقعی می گردد .
    من نمیدانم که چنین نرم افزارهائی قادر به مشاهده عبارت داخل یک تکست باکس هم هستن یا خیر ؟ تصور بنده اینستکه اگر نوشته داخل تکست باکس قابل مشاهده نباشه بهترین مکان برای ثبت رمز کد شده همینجاست چراکه در اینحالت دیگر عبارت رمز برای قرار دادن در تابع وبدست آوردن رمز واقعی قابل مشاهده نمی باشد .
    آخرین ویرایش به وسیله atf1379 : پنج شنبه 02 مرداد 1399 در 06:41 صبح

  31. #31
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    734

    نقل قول: چگونه میتوان از اجرای دوباره نسخه کپی شده یک فایل اکسس روی هارد یک کامپیوتر جلوگیری کرد....

    سلام
    بنده هم تا حالا با این نرم افزار و نرم افزارهای مشابه کار نکرده ام ولی بنظر میرسد اگر هر کدام از حروف رمز را بین جفت کوتیشن قرار بدهی و با علامت «&» امپرسند (Ampersand) آنها را بهم وصل نمائید احتمال تشخیص آن مشکل به نظر برسد .
    مثلاً کلمه رمز hg123 بصورت زیر در متغیر MyDbPassword قرار بده !


    MyDbPassword = "h" & "g" & "1" & "2" & "3"



    نقل قول نوشته شده توسط atf1379 مشاهده تاپیک
    من نمیدانم که چنین نرم افزارهائی قادر به مشاهده عبارت داخل یک تکست باکس هم هستن یا خیر ؟ تصور بنده اینستکه اگر نوشته داخل تکست باکس قابل مشاهده نباشه بهترین مکان برای ثبت رمز کد شده همینجاست چراکه در اینحالت دیگر عبارت رمز برای قرار دادن در تابع وبدست آوردن رمز واقعی قابل مشاهده نمی باشد .
    این روش معقولی بنظر نمیرسد



    یا علی
    آخرین ویرایش به وسیله eb_1345 : جمعه 03 مرداد 1399 در 23:01 عصر

  32. #32

    نقل قول: چگونه میتوان از اجرای دوباره نسخه کپی شده یک فایل اکسس روی هارد یک کامپیوتر جلوگیری کرد....

    جسارتاً پیامی بطور خصوصی برای استاد ارسال کردم

  33. #33
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: چگونه میتوان از اجرای دوباره نسخه کپی شده یک فایل اکسس روی هارد یک کامپیوتر جلوگیری کرد....

    دوستان عزیز و گرامی و اساتید محترم بسیار ممنونم از اینکه وقت میزارید و پاسخگوی دوستان هستید
    بنده چیزی نگفتم تا سئوالات دوستان پاسخ داده بشه
    احساس بنده اینه که بحث داره به انحراف کشیده میشه و سئوالات و پاسخ داره به سمت موضوع دیگری کشیده میشه مرور چند نکته از ابتدا تا به اینجا در مورد سئوال بنده ضروری به نظر میرسه که گویا دوستان خیلی توجه نفرمودن
    1- برنامه دارای فرم رجیستر حرفه است اطلاعات سخت افزاری رو کامل استخراج می کنه و + یکسری محاسبات ریاضی کد خاصی رو جهت اجرای برنامه در خود ذخیره می کنه و روی رایانه دیگه به هیچ عنوان قابل اجرا نیست .
    2-فرم ثبت اطلاعات شرکت فقط در دسترس برنامه نویس بوده و پس از ذخیره کسی نمیتواند اطلاعات شرکت را ویرایش کند و این اطلاعات بالای همه گزارشات درج میشود و به هیچ عنوان نمیشه تغییرشون داد
    3-تنها مشکل اینجاست که بعد از همه موارد ایمنی ...عقل ایجاب میکنه که وقتی نام یک شرکت دیگه بالای گزارشات درج میشه برنامه رو کپی نکنیم چون در نهایت فایده ای نداره و روی گزارشات نام شرکت دیگه ای چاپ میشه ...
    اما....
    شاید باورتون نشه که کاربر برنامه رو کپی کرده کار یک شرکت دیگه رو با اون برنامه انجام داده و گزارشات رو پرینت کرده ....با لاک غلط گیر نام پرینتی شرکت قبلی رو پاک کرده و با ماژیک یا خودکار نام شرکت جدید رو نوشته !!!!!
    البته چون روی گزارشات برنامه ما بصورت کمرنگ در وسط گزارش نام شرکت خریدار برنامه درج میشه ..طرف زود لو رفته .......

    ولی نکته اینجاست که چرا اصلا برنامه کپی شده اجرا شده و بستر کلاه برداری رو فراهم کرده .....

    حالا بنده دنبال سناریوی هستم که در فایل اجرایی برنامه بتونیم کنترلی بزاریم که برنامه کپی شده اصلا اجرا نشه .........
    و در ضمن ما فایل accde به مشتری تحویل می دیم ....که به گفته خود اکسس قابل ویرایش و دسترسی نیست .....و دیگه الله و اعلم که میشه یا نه ....:))

    هدف ما خیلی ساده بیان میشه ......اجرا فایل اجرایی کپی شده برنامه امکان پذیر نباشه .....

    بسیار مشتاق راهنمایی اساتید هستم .....با سپاس از همه دوستان که در این بحث شرکت میکنن .....




    الان سنارویی به ذهنم رسید با شما در میون میزارم ....
    یک منطق صفر و یک در کامپیوتر وجود داره .......از هر فایلی در هر مسیری فقط یک عدد میتونه وجود داشته باشه پس
    اگر فایل در حال اجرا در مسیر e:\aaa بود برنامه اجرا بشه ...اگر نبود برنامه بسته بشه ....نکته مهم : فایل درحال اجرا ......یعنی فایلی که بازه داره خودش رو کنترل میکنه
    در این صورت اگر فایل در مسیر مورد نظر ما قرار داشته باشه که خوب برنامه قانونی هست و داره اجرا میشه
    اما اگر فایل در حال اجرا در مسیر ما نباشه ....پس قطعا کپی شده.....


    نمیدونم حالا کد وی بی این رو چطوری باید نوشت..................!!!!
    آخرین ویرایش به وسیله narpco : شنبه 04 مرداد 1399 در 17:29 عصر

  34. #34
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    734

    نقل قول: چگونه میتوان از اجرای دوباره نسخه کپی شده یک فایل اکسس روی هارد یک کامپیوتر جلوگیری کرد....

    نقل قول نوشته شده توسط narpco مشاهده تاپیک
    الان سنارویی به ذهنم رسید با شما در میون میزارم ....
    یک منطق صفر و یک در کامپیوتر وجود داره .......از هر فایلی در هر مسیری فقط یک عدد میتونه وجود داشته باشه پس
    اگر فایل در حال اجرا در مسیر e:\aaa بود برنامه اجرا بشه ...اگر نبود برنامه بسته بشه ....نکته مهم : فایل درحال اجرا ......یعنی فایلی که بازه داره خودش رو کنترل میکنه
    در این صورت اگر فایل در مسیر مورد نظر ما قرار داشته باشه که خوب برنامه قانونی هست و داره اجرا میشه
    اما اگر فایل در حال اجرا در مسیر ما نباشه ....پس قطعا کپی شده.....


    نمیدونم حالا کد وی بی این رو چطوری باید نوشت..................!!!!
    اگه مشکل شما همینه از کد زیر در رویداد لود فرم استارت آپ برنامه استفاده کن

    Dim strpath As String
    strpath = "E:\Exefile\test.accde"
    If Access.CurrentProject.Path & "\test.accde" = strpath Then
    Else
    DoCmd.Quit
    End If


    در این کد فرض شده برنامه اجرائی شما بنام test.accde در پوشه ای بنام Exefile و در درایو E قرار دارد
    طبق این کد چک میشود که اگر مسیر جاری این فایل اجرائی با مسیر فایل در درایو eیکی نبود برنامه بسته بشود .
    فقط عنایت داشته باش که ممکنه کامپیوتر کاربر فاقد درایوی با نام E باشد

    البته بهتر است که اجرای برنامه صرفاً محدود و وابسته در یک درایو خاص که در برنامه مشخص شده نباشد و در سایر درایوها ( به استثناء درایو C و زیر شاخه های مربوطه که موضوع جستجوی فایل در آن زمانبر است ) قابل اجرا باشد . برای این منظور هم باید لیست درایوها را بدست آورد و در یک حلقه بین درایوها به استثناء درایو C و A چک شود که چند تا فولدر مثلاً بنام FolderExe و فایل اجرائی بنام fileExe.accde وجود دارد . اگر تعداد بیشتر از یک بود برنامه با پیغام وجود نسخه کپی شده در مسیری دیگر بسته شود .

    بدیهی است این جستجو و بررسی زیاد سنگین و زمانبر نیست چون هم تعداد درایوها (به استثناء درایو C و A) مشخص و محدودند و هم تعداد و نام فولدر و فایل اجرائی

    ضمناً :
    بفرض اینکه این سناریو هم قابل اجرا باشد که حتماً هم هست و فایل اجرائی فقط دریک نسخه قابل اجرا باشد و از آنجائیکه برنامه در حالت Front End / Back End (جدا کردن اینترفیس برنامه از اطلاعات) طراحی شده بانک اطلاعاتی برنامه میتواند در هرمسیری یا یک مسیر مشخص و ثابت قرار بگیرد . با این وجود هم کاربر باز میتواند با همون یک نسخه اجرائی هدف خودش را اجراکند چون نام شرکت برایش مهم نیست وبقول شما با لاک غلط گیر نام پرینتی شرکت قبلی رو پاک کرده و با ماژیک یا خودکار نام شرکت جدید رو مینویسه .


    موفق باشی
    آخرین ویرایش به وسیله eb_1345 : دوشنبه 06 مرداد 1399 در 05:34 صبح

  35. #35
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    734

    نقل قول: چگونه میتوان از اجرای دوباره نسخه کپی شده یک فایل اکسس روی هارد یک کامپیوتر جلوگیری کرد....

    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک
    البته بهتر است که اجرای برنامه صرفاً محدود و وابسته در یک درایو خاص که در برنامه مشخص شده نباشد و در سایر درایوها ( به استثناء درایو C و زیر شاخه های مربوطه که موضوع جستجوی فایل در آن زمانبر است ) قابل اجرا باشد . برای این منظور هم باید لیست درایوها را بدست آورد و در یک حلقه بین درایوها به استثناء درایو C و A چک شود که چند تا فولدر مثلاً بنام FolderExe و فایل اجرائی بنام fileExe.accde وجود دارد . اگر تعداد بیشتر از یک بود برنامه با پیغام وجود نسخه کپی شده در مسیری دیگر بسته شود .

    بدیهی است این جستجو و بررسی زیاد سنگین و زمانبر نیست چون هم تعداد درایوها (به استثناء درایو C و A) مشخص و محدودند و هم تعداد و نام فولدر و فایل اجرائی
    سلام
    فایل نمونه ای تهیه شد که فعلاً نسخه accde اون رو در ضمیمه قرار داده ا م
    این فایل ( پوشه و فایل اجرائی داخل اون ) رو در درایو های مختلف و در حلات زیر اجرا و امتحان کنین!
    1- در درایو C و زیر شاخه های اون مثل دستکتاپ ، مای داکیومنت و ... اجرا کنین .
    2- از اون کپی بگیرین و در درایو دیگر قرار بدهین و نسخه کپی شده رو اجرا نمائین
    3- اقدام به تغییر نام فایل اجرائی یا پوشه مربوطه کنین و سپس اون رو اجرا نمائین
    یا علی
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  36. #36
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: چگونه میتوان از اجرای دوباره نسخه کپی شده یک فایل اکسس روی هارد یک کامپیوتر جلوگیری کرد....

    سلام برادر روزتون بخیر

    من دستور شما رو انجام دادم و اگر درست فهمیده باشم اگر فایل و فولد در مسیری غیر از درایو E باشد برنامه اجرا نمی شود و همچنین اگر فولد برنامه در جایی دیگر کپی شده باشد کار نمی کند و اگر نام فایل یا فولدر را عوض کنند هم باز برنامه اجرا نمی شود
    اگر درست فهمیدم که بفرمایید ........اگر هم نه که اصلاح بفرمایید

    اما ....من دقیقا متوجه شدم که خلاقیت شما قطعا خیلی بیشتر از بنده است و چه دایره گسترده ای رو در نظر گرفتین برای کد نویسی که جای تقدیر و تشکر و احترام ویژه داره
    بنده سر تعظیم فرود میارم در مقابل سواد عملیاتی شما برادر بزرگوار

    فکر می کنم اگر خود شما این سناریو رو توضیح بدین بیشتر باعث فهم بنده خواهد شد که فایل چگونه عمل می کنه

    موضوع بعد اینکه برای داشتن این کد باید چکاری انجام بدیم ......بنده در خدمت شما هستم .....
    خیلی نمیخوام کوچه بازاری صحبت کنم ولی باید اعتراف کنم ..که بعد از تست فایل شما ......خودم ریختم برگام موند
    به این دلیل که سنارویوی بنده بسیار خام بود و شما واقعا ابتکار بخرج دادید و این جای تحسین فراوان داره ...من شاید نتونم کدش رو بنویسم ...ولی فکر می کنم بتونم تحلیل کاملی ازعملکرد کد داشته باشم و واقعا عالی هست
    هر طور که مد نظر شما هست بنده درخدمتم جهت داشتن این قطعه کد و توضیحات مربوطه اگر نیازی هست بفرمایید بنده تماس بگیرم خدمت حضرتعالی ....

    نکته مهم اینه که برنامه ما حالت نصبینداره و روی درایو e کپی میشه و تا حالا موردی نداشتیم که سیتمی درایو E نداشته باشه چون برنامه برای شرکت های حرفه ای با سیستم های بروز طراحی شده و حتما درایو e دارن
    پس فکر کنم نیازی نیست حتی درایو c درایو مجاز برای اجرای برنامه باشه
    فکر می کنم اگر بجز یک مسیر ثابت در یک درایو خاص مسیری دیگر و درایوی دیگر مجاز بشه باز احتمال کلاه برداری هست .....
    با سپاس



    علی یارتون باشه ....

  37. #37
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    734

    نقل قول: چگونه میتوان از اجرای دوباره نسخه کپی شده یک فایل اکسس روی هارد یک کامپیوتر جلوگیری کرد....

    نقل قول نوشته شده توسط narpco مشاهده تاپیک
    فکر می کنم اگر بجز یک مسیر ثابت در یک درایو خاص مسیری دیگر و درایوی دیگر مجاز بشه باز احتمال کلاه برداری هست .....
    سلام
    نسخه accdb فقط بااجرا در درایو E درضمیمه قرار داده شد
    آخرین ویرایش به وسیله eb_1345 : یک شنبه 12 مرداد 1399 در 19:45 عصر

  38. #38
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: چگونه میتوان از اجرای دوباره نسخه کپی شده یک فایل اکسس روی هارد یک کامپیوتر جلوگیری کرد....

    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک
    سلام
    نسخه accdb فقط بااجرا در درایو E درضمیمه قرار داده شد .

    بسیار سپاسگزار محبت شما هستم ......نتیجه تست ها رو حتما خدمتتون اعلام می کنم .....

  39. #39
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: چگونه میتوان از اجرای دوباره نسخه کپی شده یک فایل اکسس روی هارد یک کامپیوتر جلوگیری کرد....

    دوست بزرگوار من این فایل رو تست کردم همه چیز درست کار می کنه بجز یک مورد ....
    اگر همین فولدر را کپی کنیم و داخل همین فولد past کنیم باز هم برنامه اجرا می شود
    یعنی اگر از روی فولد برنامه کپی کنیم و داخل خودش past کنیم ...حالا هر تعداد که لازم داشته باشیم تو درتو عمل می کنیم .....بازم اجرا میشه....... بسیار ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    E:\FolderExe\FolderExe\file.accde


    عکیس را مشاهده بفرمایید از لینک زیر
    http://s12.picofile.com/file/8404416...4654656546.jpg

  40. #40
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    734

    نقل قول: چگونه میتوان از اجرای دوباره نسخه کپی شده یک فایل اکسس روی هارد یک کامپیوتر جلوگیری کرد....

    نقل قول نوشته شده توسط narpco مشاهده تاپیک
    دوست بزرگوار من این فایل رو تست کردم همه چیز درست کار می کنه بجز یک مورد ....
    اگر همین فولدر را کپی کنیم و داخل همین فولد past کنیم باز هم برنامه اجرا می شود
    یعنی اگر از روی فولد برنامه کپی کنیم و داخل خودش past کنیم ...حالا هر تعداد که لازم داشته باشیم تو درتو عمل می کنیم .....بازم اجرا میشه....... بسیار ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    E:\FolderExe\FolderExe\file.accde


    عکیس را مشاهده بفرمایید از لینک زیر
    http://s12.picofile.com/file/8404416...4654656546.jpg

    بله ، درسته ! به این مورد دقت نکرده بودم
    فایل اصلاح شده در همون پست قبلی رو مجدداً دانلود و امتحان کن ببین درست شده

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. سوال: یک آپی استاتیک روی مودم و 6 وب سایت روی یک کامپیوتر
    نوشته شده توسط Reza Safa در بخش تالار های مرتبط با شبکه و امنیت
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 13 آذر 1397, 12:26 عصر
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 05 دی 1390, 10:36 صبح
  3. سوال: چگونگی کپی همزمان فایل روی کامپیوترهای شبکه
    نوشته شده توسط azad1387 در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 21 مهر 1388, 07:19 صبح
  4. پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 11 خرداد 1385, 17:46 عصر
  5. چگونه میتوان فهمید روی کامپیوتر کاربر فلش نصب شده یا نه؟
    نوشته شده توسط saeed_programer در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 03 دی 1383, 10:17 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •