نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: درخواست راهنمایی در مورد دلفی و دیتابیس

  1. #1

    درخواست راهنمایی در مورد دلفی و دیتابیس

    دوستان من یه پروژه دارم با SQL 2008 R2
    وقتی با دلفی 7 فارسی وارد دیتابیس میکنم کاملا ذخیره میشه و خوانده میشه و هیچ مشکلی نداره اما اگر مقادیر ذخیره شده با دلفی7 را بخواهم با دلفی 10 بازیابی کنم تبدیل به علامت سوال میشه و برعکس اگر با دلفی 10 مقادیر ذخیره بشه و بازیابی بشه هیچ مشکلی نداره اما اگر مقادیر ذخیره شده با دلفی 10 توسط دلفی 7 خوانده بشه بازم تبدیل میشه به علامت سوال نوع فیلد هم nchar است
    بنظر شما باید چکار کنم و با کدام ورژن برنامه را پیاده سازی کنم که بعدها اگر با هر ورژنی اپ دیت نوشته شد کاربر بتونه از اطلاعات وارد شده توی بانک قبلی استفاده کنه ؟

    سوال دوم
    من با دستور زیر هنگاه ذخیره فضای خالی را حذف میکنم
    ADOTable1.Insert;
    ADOTable1['name']:=TRIM(Edit1.Text);
    ADOTable1['famil']:=TRIM(Edit2.Text);
    ADOTable1.Post;
    اما باز قبل از مقادیر چند کاراکتر فضای خالی با مقادیر ثبت میشه و وقتی توی DBgride نشون داده میشه درست تنظیم نمیشه و نامرتب میشه به نظرتون چجوری باید فضای خالی را حذف کنم یا اینکه اصلا باشه اما هنگام نمایش در dbgrid نشون داده نشه و فضای خالی حذف بشه
    ممنون میشم اگه واقعا راهی بنظرتون میرسه راهنمایی کنید

  2. #2

    نقل قول: درخواست راهنمایی در مورد دلفی و دیتابیس

    سلام.
    نوع فیلد nchar طول ثابت داره و بقیه اش را اسپیس می گذاره.
    از nvarchar استفاده کنید.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

تاپیک های مشابه

  1. درخواست راهنمایی برای انتخاب دیتابیس مناسب
    نوشته شده توسط afshinrz در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 27 شهریور 1399, 22:21 عصر
  2. درخواست راهنمایی برای انتخاب دیتابیس مناسب
    نوشته شده توسط afshinrz در بخش مدیریت دیتابیس (Database Administration)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 23 فروردین 1399, 16:39 عصر
  3. سوال: درخواست راهنمایی: رسم لحظه ای اضلاع مربع به ازای مقدار از دیتابیس
    نوشته شده توسط ZaHacker در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 28 اردیبهشت 1395, 13:44 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •