نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: 2. روش ارسال عکس به UserControl

  1. #1

    2. روش ارسال عکس به UserControl

    با سلام
    من در برنامه خودم یک یوزر کنترل ایجاد کردم که لازمه عکس به او ارسال بشه
    میخواستم روش ارسال رو یاد بگیرم
    ممنون

  2. #2

    نقل قول: 2. روش ارسال عکس به UserControl

    سلام
    منظورتون را دقیقا متوجه نمیشم .
    ضمنا ، wpf ، سیستم بسیار قدرتمندی برای ساخت style و template داره . بسیار کم پیش میاد که نشه کنترل دلخواهی که مد نظرمون هست را با style و template پیاده سازی کرد .
    اگه از user control استفاده کنید ، دیگه نمیتونید از template استفاده کنید .


    با این حال ، منظورتون از ارسال عکس را متوجه نمیشم . اگه نیاز به تصویر دارید ، خوب در این user control تون ، پروپرتی ای (یا هر عضو دیگه ای که لازم دارید) از نوع ImageSource تعریف کنید و اگه مثلا فرمت تصویرتون از نوع فرمت عکس (مثل png و jpg و ...) هست ، مقدار اون پروپرتی را شی ای از نوع BitmapImage در نظر بگیرید (و پروپرتی UriSource از شی BitmapImage را مقداردهی کنید) .

  3. #3

    نقل قول: 2. روش ارسال عکس به UserControl

    ممنون از پاسختون
    من برای کار خاصی از UserControl استفاده میکنم
    اون کنترل من شامل یک Rectangle برای پیرامونه و یک سری تکست باکس و ایمیج
    چون از این شکل در بیشتر فرمهام باید استفاده کنم اومدم اون رو بصورت UserControl تعریف کردم

    برای تکس باکسها بصورت زیر عمل میکنم
    public string GropShow1
    {
    get { return lbl2.Content.ToString(); }
    set { lbl2.Content = value; }
    }
    اما برای ایمیج نمیدونم چطوری باید پیاده سازی کنم
    مرسی

  4. #4

    نقل قول: 2. روش ارسال عکس به UserControl

    نقل قول نوشته شده توسط MMRavari مشاهده تاپیک
    ممنون از پاسختون
    من برای کار خاصی از UserControl استفاده میکنم
    اون کنترل من شامل یک Rectangle برای پیرامونه و یک سری تکست باکس و ایمیج
    چون از این شکل در بیشتر فرمهام باید استفاده کنم اومدم اون رو بصورت UserControl تعریف کردم
    سلامی مجدد
    خوب چرا برای این کار ، یه user control میسازید؟
    برای این کار میتونید یه panel (مثل کنترل Grid) تعریف کنید و این کنترل هایی که نام بردید (Rectangle و TextBox ها و Image) و هر کنترل دیگه ای را داخلش بذارید .
    این Grid را هم میتونید در Resource در پروژه تون تعریف کنید تا در هر فرم دیگه ای در دسترس تون باشه تا در اون فرم ها هم بتونید از این Grid استفاده کنید .

    نقل قول نوشته شده توسط MMRavari مشاهده تاپیک
    برای تکس باکسها بصورت زیر عمل میکنم
    اما برای ایمیج نمیدونم چطوری باید پیاده سازی کنم
    مرسی
    اگه از کنترل Image استفاده میکنید ، مقدار پروپرتی ImageSource ، مشخص کننده ی منبع اون Image هست که میتونید ازش استفاده کنید .

  5. #5

    نقل قول: 2. روش ارسال عکس به UserControl

    ممنون دوست عزیز
    برای روش اولی که فرمودین مکنه یک مثال بزنین
    برای image هم من در قسمت get چی باید بنویسم
    public Image image1
    {
    get { return ; }
    set { img2.Source = value.Source; }
    }
    ممنون

  6. #6

    نقل قول: 2. روش ارسال عکس به UserControl

    نقل قول نوشته شده توسط MMRavari مشاهده تاپیک
    ممنون دوست عزیز
    برای روش اولی که فرمودین مکنه یک مثال بزنین

    ممنون
    خواهش میکنم .
    در فایل App.Xaml ، کد زیر را به قسمت ResourceDictionary ، اضافه کنید :


    <Grid x:Key="overalControl">
    <Border BorderBrush="Red" BorderThickness="2">
    <Canvas>
    <TextBox HorizontalAlignment="Left" Height="23" Margin="10,10,0,0" TextWrapping="Wrap" Text="TextBox" VerticalAlignment="Top" Width="120"/>
    <Image Canvas.Left="150" Width="200" Source="11.jpg"/>
    </Canvas>
    </Border>
    </Grid>


    در کد بالا ، پروپرتیِ Source ئه مربوط به کنترل Image را ، منبع Image یا آدرس منبع فایل مورد نظر خودتون را بدین (البته میتونین کنترل Grid را از کد بالا حذف کنید که در این صورت ، مقدار x:Key="overalControl" را باید به اون Border اختصاص بدین) .
    کلا در این فایل ، بصورت پیش فرض ، کد بخش <ResourceDictionary> تون بصورت زیر باید بشه :


    <ResourceDictionary>
    <ResourceDictionary.MergedDictionaries>
    <ResourceDictionary Source="Simple Styles.xaml"/>
    </ResourceDictionary.MergedDictionaries>


    <Grid x:Key="overalControl">
    <Border BorderBrush="Red" BorderThickness="2">
    <Canvas>
    <TextBox HorizontalAlignment="Left" Height="23" Margin="10,10,0,0" TextWrapping="Wrap" Text="TextBox" VerticalAlignment="Top" Width="120"/>
    <Image Canvas.Left="150" Width="200" Source="11.jpg"/>
    </Canvas>
    </Border>
    </Grid>


    </ResourceDictionary>


    پروپرتیِ Source ئه مربوط به کنترل Image را که توضیح دادم .
    بعد هم در هر فرم (در واقع window ای) میتونین ازش استفاده کنید :


    <Grid>
    <ContentControl Content="{StaticResource overalControl}"/>
    </Grid>


    کد کلیِ بالا :


    <Window x:Class="WPF_Practice.Window2"
    xmlns="http://schemas.microsoft.com/winfx/2006/xaml/presentation"
    xmlns:x="http://schemas.microsoft.com/winfx/2006/xaml"
    xmlns:d="http://schemas.microsoft.com/expression/blend/2008"
    xmlns:mc="http://schemas.openxmlformats.org/markup-compatibility/2006"
    xmlns:local="clr-namespace:WPF_Practice"
    mc:Ignorable="d"
    Title="Window2" Height="450" Width="800">




    <Grid>
    <ContentControl Content="{StaticResource overalControl}"/>
    </Grid>
    </Window>

تاپیک های مشابه

  1. ساخت usercontrol
    نوشته شده توسط Masoomeh.H در بخش C#‎‎
    پاسخ: 17
    آخرین پست: جمعه 25 دی 1394, 12:28 عصر
  2. سوال: دسترسی و تغییر یک usercontrol از طریق یک usercontrol دیگر
    نوشته شده توسط hamidhws در بخش Silverlight
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 13 شهریور 1392, 01:41 صبح
  3. Ajax و لود كردن UserControl و جلوگيري از پاك شدن UserControl
    نوشته شده توسط amin_alexi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 26 اسفند 1390, 00:28 صبح
  4. فراخوانی یک userControl در UserControl دیگر!!!
    نوشته شده توسط amateur.programmer در بخش WPF
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 03 مرداد 1390, 07:56 صبح
  5. سوال: ادرس عکس نسبت به مکان usercontrol نه صفحه ای که Usercontrol در ان قرار میگیره
    نوشته شده توسط m.doostdar در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 02 اسفند 1389, 15:48 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •