نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: لیبل در ادیت Label in Edit

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار seyed_farid
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    391

    لیبل در ادیت Label in Edit

    با سلام
    من یه کومپوننت میخوام به شکل زیر داشته باشم.
    عددهای بزرگ قابل ویرایش توسط کاربر باشه و تکست کوچک هم که عنوانش هست.
    کسی از دوستان میتونه راهنمائیم کنه؟
    LabelEdit.jpg


  2. #2

    نقل قول: لیبل در ادیت Label in Edit

    فقط با استفاده از کامپوننت های پیش فرض دلفی، می تونید از TPanel استفاده کنید. یک پنل در فرم قرار بدید و داخل اون دو پنل دیگه ( یکی برای عنوانو یکی هم برای مقدار) قرار بدید و سایز فونت و سایر مشخصات رو تنظیم کنید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار seyed_farid
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    391

    نقل قول: لیبل در ادیت Label in Edit

    سلام
    تشکر از راهنمائیتون
    اگه بخوام مقدارش رو ویرایش کنم باید با کلیک روی اون پنل یک ادیت باکس ظاهر کنم و مقدار بدم یا راه بهتری هم هست؟

  4. #4

    نقل قول: لیبل در ادیت Label in Edit

    سلام. می تونید اقدام به نوشتن کامپوننت کنید.
    اگر بلد هستید، شروع کنید و سوال های احتمالی تون رو بپرسید.
    اگر نه، دوستان هستند که با صرف کمی هزینه براتون بنویسند.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار seyed_farid
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    391

    نقل قول: لیبل در ادیت Label in Edit

    اوکی. ممنون.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 04 دی 1394, 09:10 صبح
  2. سوال: درج و ویرایش متن label در زمان اجرا برنامه (متنند edit)
    نوشته شده توسط idehrayan در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 04 بهمن 1393, 16:04 عصر
  3. سوال: پیدا کردن tag یک label از تعداد نامشخصی از label
    نوشته شده توسط mthreat.info در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 25 آذر 1392, 11:09 صبح
  4. سوال: کلیک روی دکمه Edit و بردن FormView به مد Edit ?
    نوشته شده توسط odiseh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 20 مرداد 1390, 09:19 صبح
  5. یک edit با قابلیت جدا کردن سه رقمی اعداد
    نوشته شده توسط mortezakiaee در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 10 بهمن 1386, 01:11 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •