نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: بدست آوردن لیست برنامه های اجرا شده در استارت آپ

  1. #1

    بدست آوردن لیست برنامه های اجرا شده در استارت آپ

    سلام دوستان میخواستم ببینم چجوری میتونم به برنامه هایی که از طریق استارت آپ لود شدن را در سی شارپ بدست بیارم؟

    ممنون میشم راهنماییم کنید.

  2. #2

    نقل قول: بدست آوردن لیست برنامه های اجرا شده در استارت آپ

    لینک زیر را ببینید
    https://stackoverflow.com/q/13181009

  3. #3

    نقل قول: بدست آوردن لیست برنامه های اجرا شده در استارت آپ

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    لینک زیر را ببینید
    https://stackoverflow.com/q/13181009
    سلام ممنون بابت جوابتون.
    چک کردم یک سری از برنامه هارو از طریق رجیستری توی آدرسی که توی این لینک بود دیدم .اما تعداد برنامه هایی که استارت آپ میشن خیلی بیشتره .

    میخوام برنامه من که بازه برنامه های باز (اسکرین شات و فیلم برداری از دستکات) بسته بشه گفتم شاید لیست نرم افزار های ستارت آپو در بیارم شاید بتونم این کارو کنن.

    حالا جدای از بدست آوردن لیست استارت آپ چجوری میتونم تمام برنامه های نصب شده که الان به حالت ران هستنو ببندم؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ShayanFiroozi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1397
    محل زندگی
    بندرعباس ، خلیج همیشه فارس
    سن
    38
    پست
    224

    Lightbulb نقل قول: بدست آوردن لیست برنامه های اجرا شده در استارت آپ

    سلام نمیدونم چیزی که میخواین اینه ؟ :

    [DllImport("user32.dll", SetLastError = true)]
    private static extern IntPtr FindWindow(string lpClassName, string lpWindowName);


    public static bool ___CheckAppTitles()
    {

    List<string> vs = new List<string>(new string[]
    {
    "AppTitle3",
    "AppTitle2"

    });


    if (___Is_App_Running(vs) == true)


    {
    return true;
    }


    try
    {


    if (FindWindow("AppClass1" , null) != IntPtr.Zero)
    {
    return true;
    }



    if (FindWindow("AppClass2", null) != IntPtr.Zero)
    {
    return true;
    }



    }
    catch
    {
    return true;
    }


    return false;
    }


    private static bool ___Is_App_Running(List<string> Apps_Window)
    {


    try
    {


    Process[] processlist = Process.GetProcesses();


    foreach (Process process in processlist)
    {
    if (!String.IsNullOrEmpty(process.MainWindowTitle))
    {
    foreach (string AppTitle in Apps_Window)
    {
    if (process.MainWindowTitle.ToLower().Contains(AppTit le) == true ||
    process.MainWindowTitle.ToUpper().Contains(AppTitl e) == true) return true;
    }


    }
    }


    return false;
    }
    catch
    {
    return false;
    }


    }
    ضمنا این کد رو میتونی توی یه تایمر بذاری هر مثلا 10 ثانیه یکبار چک کنه.
    نکته : برای بدست آوردین اسم کلاس برنامه ها از نرم افزار SPY++ یا چیزی شبیه به اون استفاده کنین.

    SPY++
    winSpector

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 03 بهمن 1393, 19:36 عصر
  2. سوال: بدست آوردن مقادیر استرینگ از یک جمله و ریختن آن در لیست
    نوشته شده توسط ashkan1234 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 10 آبان 1393, 22:09 عصر
  3. درخواست لیست مراکز استان های ایران
    نوشته شده توسط hamid_0341 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 22 مرداد 1392, 09:18 صبح
  4. کدهای خاکستری که در ادیتور vs است برای چیست ؟
    نوشته شده توسط alexmcse در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 28 خرداد 1392, 23:10 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •