نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: نمایش دیتا تیبل در گرید ویو

  1. #1

    نمایش دیتا تیبل در گرید ویو

    با سلام دوستان من یه گرید ویو به شکل زیر ایجاد کرده ام و براش فیلدهای زیر رو تعریف کردم


    الان میخام جدولمو با استفاده از datatable در گریدویو نمایش بدم طوری که هر فیلد جدول در فیلد های تعریف شده گرید ویو جاگذاری شوند ممنون میشم راهنمایی کنید.




  2. #2

    نقل قول: نمایش دیتا تیبل در گرید ویو

    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    // 1. ارتباط با بانک
    using (SqlConnection SqlConnection1 = new SqlConnection(@"Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=C:\BANK.MDF;I ntegrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True"))
    {
    SqlConnection1.Open();

    // 2. ایجاد دیتاآداپتر برای به دست آوردن اطلاعات موجود در بانک
    using (SqlDataAdapter SqlDataAdapter1 = new SqlDataAdapter("SELECT * FROM NAMEJADVAL", SqlConnection1))
    {
    // 3. استفاده از دیتاآداپتر برای پر کردن دیتا تیبل
    DataTable DataTable1 = new DataTable();
    SqlDataAdapter1.Fill(DataTable1);

    // 4. نمایش داده ها در دیتاگریدویو
    dataGridView1.DataSource = DataTable1;
    }
    }
    }

  3. #3

    نقل قول: نمایش دیتا تیبل در گرید ویو

    ممنون از پاسختون دوست گرامی ولی این کد فیلدهایی که داخل گرید ویو تعریف کردم جاگذاری نمیشه و در واقع فیلدها رو خالی میزاره

  4. #4

    نقل قول: نمایش دیتا تیبل در گرید ویو

    خواهش ، من متوجه نشدم یعنی اطلاعات لود نمیشه؟ یا نام فیلدها خالی میشه؟ اگه نام فیلد هاست که می تونی تغییر بدی....

  5. #5

    نقل قول: نمایش دیتا تیبل در گرید ویو



    ببینید دوست خوبم همانطور که ملاحظه می کنید من در تصویر اولی که فرستادم اسم فیلدهای جدولمو مطابق شکل فوق در گرید ویو تعریف کردم ، کدهایی رو که شما فرستادین اطلاعات رو تو گرید ویو نشون میده منتها من میخام رکوردهای جدولم زیر فیلدهای تعریف شده گرید ویوم قراربگیره ، کدهای شما رکوردهای جدولو تو گریدویو نشون میده منتها زیر فیلدهای من جاگذاری نمیشه و فیلدهای من کماکان خالی می مونه ، نمیدونم منظورمو رسوندم یا نه

  6. #6

    نقل قول: نمایش دیتا تیبل در گرید ویو

    نقل قول نوشته شده توسط arastoahmadi مشاهده تاپیک


    ببینید دوست خوبم همانطور که ملاحظه می کنید من در تصویر اولی که فرستادم اسم فیلدهای جدولمو مطابق شکل فوق در گرید ویو تعریف کردم ، کدهایی رو که شما فرستادین اطلاعات رو تو گرید ویو نشون میده منتها من میخام رکوردهای جدولم زیر فیلدهای تعریف شده گرید ویوم قراربگیره ، کدهای شما رکوردهای جدولو تو گریدویو نشون میده منتها زیر فیلدهای من جاگذاری نمیشه و فیلدهای من کماکان خالی می مونه ، نمیدونم منظورمو رسوندم یا نه
    دوست عزیز خب معلومه دیگه شما باید تمام فیلد هایی که توی گرید ویو ساختی رو پاک کنی و فقط با کد نویسی اطلاعات رو وارد کنی...

  7. #7

    نقل قول: نمایش دیتا تیبل در گرید ویو

    دوست عزیز یادمه قبلا انجام میشد یادم رقته فقط آخرش از دیتاممبر باید استفاده می کردم

  8. #8

    نقل قول: نمایش دیتا تیبل در گرید ویو

    نقل قول نوشته شده توسط arastoahmadi مشاهده تاپیک
    دوست عزیز یادمه قبلا انجام میشد یادم رقته فقط آخرش از دیتاممبر باید استفاده می کردم
    نمیدونم والا حتما میشه دیگه ولی من اینطوری کار میکنم با کد نویسی... الان هم بنظرم از قسمت ویزارد فیلدایی که ساختی رو پاک کن و بزار از کد تغذیه بشه کامل... و اگه بخوای عنوان فیلد ها رو تغییر بدی هم براحتی میشه با این کد:

    ِdataGridView1.Columns[0].HeaderText = "نام دلخواه ";


    دوستان کسی اگه روشی که این دوستمون میگه رو بلده رو بگه که یاد بگیریم.

  9. #9

    نقل قول: نمایش دیتا تیبل در گرید ویو

    توی قسمت ویزارد که میخوای ستون هارو ویرایش کنی، باید برای هر ستون پراپرتی DataPropertyName رو برابر با نام فیلد متناظر توی دیتاتیبلت قرار بدی

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 26 مرداد 1392, 13:31 عصر
  2. پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 11 خرداد 1392, 10:33 صبح
  3. پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 10 خرداد 1392, 04:45 صبح
  4. پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 01 آذر 1390, 22:08 عصر
  5. ایجاد تیبلی شبیه تیبل اس کیو ال با دیتا گرید ویو
    نوشته شده توسط hojjat_gh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 15 آبان 1387, 22:53 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •