نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: باز کردن فرم با شرط

  1. #1

    باز کردن فرم با شرط

    سلام من با این روش ها میخوام یک فرم با شرط یک تاریخ باز کنه ولی فقط فرم خالی نشون میده روش دیگه ای بلد هستید؟
    ممنون
    https://docs.microsoft.com/en-us/off...docmd.openform

  2. #2

    نقل قول: باز کردن فرم با شرط

    سلام
    من با این کد این مشکل رو رفع کردم و فرم با فیلتر باز میشه
    DoCmd.OpenForm "frmaghsat", , , "tarikhaghsat=slash(shamsi())"

    الان میخوام فرم بین تاریخ امروز و چند روز قبل فیلتر بشه، راهی به نظرتون نمیرسه؟؟
    چون فرم الان فقط تاریخ امروز رو باز میکنه
    این کد هم میزنم Between Slash(shamsi()) And Slash(SubDay(Slash(shamsi()),3))
    ارور میده موقع باز شدن فرم.
    سپاس

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,044

    نقل قول: باز کردن فرم با شرط

    روی docmd.openform یک breakpoint بگذارین و عبارت where رو چک کنین.
    اون کد between هم که قطعا ایراد داره چون هیچ فیلدی مشخص نشده!

  4. #4

    نقل قول: باز کردن فرم با شرط

    این کد رو زدم جواب میده نویگیشن باتن هم گفتم on باشه که بشه بین روزها فرم ها رو جابجا کرد.
    DoCmd.OpenForm "frmaghsat", , , "[tarikhaghest] <= slash(shamsi())And [tarikhaghest] >= Slash(SubDay(Slash(shamsi()),3))"
    Forms("frmaghsat").NavigationButtons = True

  5. #5

    نقل قول: باز کردن فرم با شرط

    سلام
    یک فرم رو بایک شرط باز میکنم که این هست:
    DoCmd.OpenForm "frmdata", , , "[Deliverydate] >= slash(shamsi())And [Deliverydate] <= Slash(addDay(Slash(shamsi()),3))"


    اگه بخوام یک شرط دیگه هم بزارم یعنی با دو شرط باز بشه چطوری این کارو بکنم؟

    فرض کنید داخل فرم یک فیلد دارم از نوع تسکت باگس به نام STatus که ۲ حالت داره "انجام شد" و "دردست اقدام"

    و میخوام فرم با دو شرط یکی delivery date که درست هست و دومی بر اساس status فیلتر کنه.
    ممنون میشم راهنمایی فرمایید
    سپاس

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: باز کردن فرم با شرط

    نقل قول نوشته شده توسط parsa70 مشاهده تاپیک
    سلام
    یک فرم رو بایک شرط باز میکنم که این هست:
    DoCmd.OpenForm "frmdata", , , "[Deliverydate] >= slash(shamsi())And [Deliverydate] <= Slash(addDay(Slash(shamsi()),3))"


    اگه بخوام یک شرط دیگه هم بزارم یعنی با دو شرط باز بشه چطوری این کارو بکنم؟

    فرض کنید داخل فرم یک فیلد دارم از نوع تسکت باگس به نام STatus که ۲ حالت داره "انجام شد" و "دردست اقدام"

    و میخوام فرم با دو شرط یکی delivery date که درست هست و دومی بر اساس status فیلتر کنه.
    ممنون میشم راهنمایی فرمایید
    سپاس
    میتونید همچنان and اضافه کنید برای شرط بعدی .



    DoCmd.OpenForm "frmdata", , , "[Deliverydate] >= slash(shamsi())And [Deliverydate] <= Slash(addDay(Slash(shamsi()),3))and (status="دردست اقدام" )"



  7. #7

    نقل قول: باز کردن فرم با شرط

    نمونه.zip
    نقل قول نوشته شده توسط padide55 مشاهده تاپیک
    میتونید همچنان and اضافه کنید برای شرط بعدی .



    DoCmd.OpenForm "frmdata", , , "[Deliverydate] >= slash(shamsi())And [Deliverydate] <= Slash(addDay(Slash(shamsi()),3))and (status="دردست اقدام" )"


    سلام
    من کد شما رو میزنم ارور میده بیزحمت ملاحضه می فرمایید.
    سپاس

  8. #8

    نقل قول: باز کردن فرم با شرط

    نقل قول نوشته شده توسط padide55 مشاهده تاپیک
    میتونید همچنان and اضافه کنید برای شرط بعدی .



    DoCmd.OpenForm "frmdata", , , "[Deliverydate] >= slash(shamsi())And [Deliverydate] <= Slash(addDay(Slash(shamsi()),3))and (status="دردست اقدام" )"



    درست بود من یکجا رو اشتباه می‌زدم ممنون.

  9. #9

    نقل قول: باز کردن فرم با شرط

    نقل قول نوشته شده توسط padide55 مشاهده تاپیک
    میتونید همچنان and اضافه کنید برای شرط بعدی .



    DoCmd.OpenForm "frmdata", , , "[Deliverydate] >= slash(shamsi())And [Deliverydate] <= Slash(addDay(Slash(shamsi()),3))and (status="دردست اقدام" )"


    اون قسمت آخر کد نویسی "دردست اقدام" باید با تک پوتیشن وارد می‌شد.
    سپاس

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •