نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل بروزرسانی در EF Core

  1. #1

    مشکل بروزرسانی در EF Core

    با سلام
    برای بروزرسانی داده های یک جدول ایجاد شده با ef core بطوریکه یک ارتباط یک به چند بین این جدول با داده های جدول دیگه برقرار هست و به نوعی میشه گفت این جدول والد برای جداول فرزندهای خودشه اما مشکل اینجانس که پس از هر بار بروزرسانی داده های جدول والد کلیه داده های سمت چند پاک میشن وقتی تریس میگرم مقدار پراپرتی مربوط به navigation با حدول فرزندش مقدار Null داره

    آیا برای بروزرسانی باید مقادیر حدول فرزند هم Include بشن ؟

    نمونه کد نوشته شده برای بروزرسانی در یک کلاس generic repository


    public virtual async Task<T> Update(object entityKey, T editedEntity, string[] includes)
    {
    var current = await FindEntity(entityKey);
    if (current != null)
    _unitOfWork.Context.Entry(current).State = EntityState.Detached;
    current = editedEntity;
    DbSet.Update(current);
    var commit = await _unitOfWork.Commit();
    return commit > 0 ? current : null;
    }

  2. #2

    نقل قول: مشکل بروزرسانی در EF Core

    سلام فکر کنم کلا این فروم مدیر نداره !!!
    بریم سراغ جواب برای بروزرسانی در EF Core برای زمانیکه شما بین دو جدول ارتباط یک به چند دارین و برای همین در صورتیکه از Entry برای بررسی change tracking استفاده کنین برای نسخه های کلاسیک و قبل از EF Core برای خود موجودیت اصلی به همراه تمامی وابستگی های اون پیمایش میشدن در حالیکه در EF Core فقط موجودیت اصلی رو track میکنه و نه تمامی جداول وابسته به اون که اصطلاحا میگیم کل graph پیمایش نمیشه به همین دلیل بعد از بروزرسانی تمامی داده های جداول طرف چند حذف میشن


    _context.Entry(entity).State = EntityState.Modified;


    برای همین بجای دستور بالا از Update در EF Core استفاده میشه که کل گراف پیمایش میشه و قابلیت جالب دیگه توی ef core آپدیت کردن چندین entity با دستور UpdateRange هست

    https://www.entityframeworktutorial....h-ef-core.aspx

تاپیک های مشابه

  1. منبع اموزش asp.net core
    نوشته شده توسط saeed27saeed در بخش ASP.NET Core
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 13 بهمن 1397, 09:17 صبح
  2. گفتگو: منایع آموزش asp.net core
    نوشته شده توسط r4hgozar در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 18 خرداد 1397, 17:11 عصر
  3. آموزش: ASP.NET Core 1 – قسمت نوزدهم
    نوشته شده توسط ali_kolahdoozan در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 03 اردیبهشت 1395, 07:44 صبح
  4. خبر: برگزاری دوره آموزشی Core Java
    نوشته شده توسط cups_of_java در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 12
    آخرین پست: سه شنبه 09 تیر 1394, 09:11 صبح
  5. کتاب آموزش لینوکس( red hat (fedora core
    نوشته شده توسط نغمه در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 13
    آخرین پست: پنج شنبه 21 دی 1385, 10:01 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •