نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: حل مشکل ریدارکت شدن از http به https و از www به بدون www

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    302

    حل مشکل ریدارکت شدن از http به https و از www به بدون www

    سلام
    دوستان من بعد از گرفتنssl اومدم توی وب کانفیگ دو بخش اضافه کردم که هر وقت یوزر ادرس رو با wwwوارد کرد ریدارکت بشه به بدونwww و همچنیی هر درخواست http به https تبدیل بشه ولی ارور 500رو دریافت کردم .لطفا راهنمایی کنید اگه کد هم مشکلی داره لطفا راهنمایی بفرمایید
    با تشکر


    <rule name="NonWwwRedirect" stopProcessing="true">
    <match url="(.*)" />
    <conditions>
    <add input="{HTTP_HOST}" pattern="^www.mysite\.com$" />
    </conditions>
    <action type="Redirect" url="http://mysite.com/{R:1}" />
    </rule>


    ضمنا ایا نکاتی دیگه و یا تغیرات دیگه ای هست بجز اضافه کردن این چند خط کد به وب کانفیگ که بایستی انجام بدم ممونون میشم راهنمایی بفرمایید

  2. #2
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: حل مشکل ریدارکت شدن از http به https و از www به بدون www

    آیا Url Rewrite Module 2.x روی IIS سرورتون نصب هست؟

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    302

    نقل قول: حل مشکل ریدارکت شدن از http به https و از www به بدون www

    سلام اقای کرامتی با تشکر از پاسختون
    در ابتدا نصب کردم و ارور 503 گرفتم و بعد حذف کردم و فقط این کد رو به وب کانفیگ اضافه کردم که ارور 500 رو گرفتم

  4. #4
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: حل مشکل ریدارکت شدن از http به https و از www به بدون www

    کدهای فوق در web.config بدون اون ماژول کار نمی کنه و باعث خطای 500 میشه.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    302

    نقل قول: حل مشکل ریدارکت شدن از http به https و از www به بدون www

    استاد کرامتی
    من ماژول رو هم نصب کرده بودم و اونو کانفیگ کرده بودم و و اطلاعات مورد نیاز مثل پترن و نوع ۳۰۱ رو هم پردم ولی ارور ۵۰۳ رو داد،کار دیگه ای به جز کانفیگ اون ماژول و اضافه کردن این کد وب کانفیگ ،کار دیگه هم هست که باید انجام بدم؟

  6. #6
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: حل مشکل ریدارکت شدن از http به https و از www به بدون www

    من همیشه آخرین ورژن اون ماژول (فکر کنم ورژن 2.1 است) رو نصب می کنم، کانفیگ خاصی هم انجام نمیدم، و همه چی کار می کنه.

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    302

    نقل قول: حل مشکل ریدارکت شدن از http به https و از www به بدون www

    همینکه نصب میکنم و تست بگیرم ارور ۵۰۳ رو میده

  8. #8
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: حل مشکل ریدارکت شدن از http به https و از www به بدون www

    سرور مال خودتونه؟
    اگر هست دسترسی ریموت دسکتاپ رو برام PM کنید تا چک کنم.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار moslem.hady
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    پشت میز کامپیوتر
    سن
    33
    پست
    661

    نقل قول: حل مشکل ریدارکت شدن از http به https و از www به بدون www

    نقل قول نوشته شده توسط مهدی کرامتی مشاهده تاپیک
    سرور مال خودتونه؟
    اگر هست دسترسی ریموت دسکتاپ رو برام PM کنید تا چک کنم.

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: تبدیل http به https
    نوشته شده توسط masoud60 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 14 بهمن 1397, 16:41 عصر
  2. حرفه ای: ریداریکت ادرس های https به http
    نوشته شده توسط piter11 در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 12 بهمن 1397, 17:52 عصر
  3. Http vs https
    نوشته شده توسط Mahdi_20 در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 19 خرداد 1388, 10:15 صبح
  4. تشخیص http و تبدیل به https
    نوشته شده توسط maysamscript در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 01 مهر 1387, 21:32 عصر
  5. سوال: SSL - ریدایرکت از http به https
    نوشته شده توسط m.hamidreza در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 29 خرداد 1387, 11:26 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •