نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: راهنمایی برای عملکرد برنامه در حالت minimize

  1. #1

    راهنمایی برای عملکرد برنامه در حالت minimize

    سلام . من میخوام ابزاری (برنامه ای )بنویسم که به ترازو متصل بشه.
    روی فرمم یک تکست باکس دارم که عددی که از ترازو وارد خوانده میشه وارد این تکست بشه و در رویداد change مربوط به تکست یک سری کارا انجام میشه

    مشکل من اینجاست که این فرم همیشه در حالت minimize می باشد و در حالت پشت زمینه اجراست . نمی دونم چطوری باید این کارو بکنم که در حالت minimize همان روالی که باید انجام بشه رو انجام بده. (یعنی خواندن از تراوز و قرار دادن مقدار در تکست)

  2. #2

    نقل قول: راهنمایی برای عملکرد برنامه در حالت minimize

    سلام احتمالا راه های بهتری هم باشه با استفاده از توابع api ولی فکر کنم این طوری هم بشه که یک تایمر بسازی و وقتی فرمت رو مینیمایز کردی کد ها رو اجرا کنی ولی باید شرط و این چیزا رو دیگه خودت چک کنی..

    کد برای فعال کردن تایمر با تغییر سایز فرم (یا همون مینیمایزم هم هست )
    private void Form1_Resize(object sender, EventArgs e)
    {
    timer1.Enabled = true;

    }

    کد برای کارهایی که میخوای انجام بدی
     private void timer1_Tick(object sender, EventArgs e)
    {
    textBox1.Text += "1";
    }

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ShayanFiroozi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1397
    محل زندگی
    بندرعباس ، خلیج همیشه فارس
    سن
    38
    پست
    222

    نقل قول: راهنمایی برای عملکرد برنامه در حالت minimize

    سلام ،

    دوست گرامی اگر فرم در حالت Minimize هست و قرار نیست کسی باهاش کار کنه پس دلیل وجود TextBox چی هست ؟

    شاید بنده درست متوجه هدفتون نشدم ولی شما میتونین اطلاعات رو از ترازو بخونین ، و وقتی خونده شد اون عملیات مدنظر رو انجام بدین ، بدون اینکه در TextBox نمایش بدین ،

    ** ضمنا شما مکانیزم دریافت اطلاعاتتون رو اعلام بفرمایین ، از پورت Com هستش ، USB و یا از طریق شبکه ؟

  4. #4

    نقل قول: راهنمایی برای عملکرد برنامه در حالت minimize

    نقل قول نوشته شده توسط ShayanFiroozi مشاهده تاپیک
    سلام ،

    دوست گرامی اگر فرم در حالت Minimize هست و قرار نیست کسی باهاش کار کنه پس دلیل وجود TextBox چی هست ؟

    شاید بنده درست متوجه هدفتون نشدم ولی شما میتونین اطلاعات رو از ترازو بخونین ، و وقتی خونده شد اون عملیات مدنظر رو انجام بدین ، بدون اینکه در TextBox نمایش بدین ،

    ** ضمنا شما مکانیزم دریافت اطلاعاتتون رو اعلام بفرمایین ، از پورت Com هستش ، USB و یا از طریق شبکه ؟
    بله شما درست میگین . نیازی به تکست نیست. ابزار قدیمی که داریم تکست داشت منم گفتم وگرنه لزومی به تکست باکس نیست.
    پورت ترازو معمولا com می باشد (البته ممکنه usb هم باشه)
    ابزاری قدیمی که داریم وزن رو از تراوز میخونه و داخل فایلی ذخیره میکنم و برنامه اصلی میره هر لحظه اطلاعات اون فایل می خونه و ابزار قدیمی همیشه در حالتminimize هست.
    آخرین ویرایش به وسیله mrali.jalali : یک شنبه 15 تیر 1399 در 11:59 صبح

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ShayanFiroozi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1397
    محل زندگی
    بندرعباس ، خلیج همیشه فارس
    سن
    38
    پست
    222

    نقل قول: راهنمایی برای عملکرد برنامه در حالت minimize

    به هر حال میتونین اطلاعات رو از ترازو با نرم افزار خودتون بخونین که نیازی به یه برنامه واسط دیگه نباشه ، حتما اون ترازو API داره و میشه ازش اطلاعات گرفت.

  6. #6

    نقل قول: راهنمایی برای عملکرد برنامه در حالت minimize

    نقل قول نوشته شده توسط ShayanFiroozi مشاهده تاپیک
    به هر حال میتونین اطلاعات رو از ترازو با نرم افزار خودتون بخونین که نیازی به یه برنامه واسط دیگه نباشه ، حتما اون ترازو API داره و میشه ازش اطلاعات گرفت.
    درسته . امکان این نیست که در برنامه اون تغییرات رو بدیم

تاپیک های مشابه

  1. minimize کردن درون فرم اصلی
    نوشته شده توسط f_pakzad در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 03 دی 1392, 16:43 عصر
  2. سوال: برگشت از حالت minimize شدن فرم
    نوشته شده توسط tara1367 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 18 مهر 1392, 11:03 صبح
  3. minimize
    نوشته شده توسط amirhossein.h در بخش Flash و ActionScript
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 17 شهریور 1391, 00:53 صبح
  4. جلوگیری از minimize شدن برنامه
    نوشته شده توسط sma_mohseni در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 08 بهمن 1388, 23:43 عصر
  5. سوال: عدم نمایش بخش هایی از فرم هنگام Minimize و Maximize
    نوشته شده توسط Alt+F4 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 22 مرداد 1388, 11:51 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •