نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مسج باکس در سی شارپ

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Hossis
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    1,731

    مسج باکس در سی شارپ

    با سلام
    من به تازگی از وی بی دات نت به سی شارپ منتقل شدم
    تو وی بی ، مسج باکس دارای مقدار بازگشتی بود به اینصورت:
         Dim Msg As MsgBoxResult
    Msg = MsgBox("سلام", MsgBoxStyle.YesNo)
    If Msg = MsgBoxResult.Yes Then

    Else

    End If

    اما تو سی شارپ، مشابه این دستور پیدا نکردم
    ممنون اگر راهنمایی کنید

  2. #2
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: مسج باکس در سی شارپ

    سلام

    if (MessageBox.Show("").Equals(DialogResult.Yes))
    {
    }
    یک نقطه بیشتر فرق بین رحیم و رجیم نیست...از نقطه ای بترس که شیطانیت می کند

    ________________________

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Hossis
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    1,731

    نقل قول: مسج باکس در سی شارپ

    ممنون
    ولی انصافا سی شارپ خیلی سخته
    قوانینش سخت گیرانه و امکاناتش بسیار کم و محدود
    با وی بی خیلی راحت بودیم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ShayanFiroozi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1397
    محل زندگی
    بندرعباس ، خلیج همیشه فارس
    سن
    38
    پست
    224

    نقل قول: مسج باکس در سی شارپ

    سلام ، این تصور اولیه شماست !! بنده 10 سال VB6 و نهایتا 5 سال VB.NET کار کردم و الان 5 سال هستش C#‎‎‎ کار میکنم ، واقعا قدرتش بی نظیره و حتی دیگه syntax های VB هم یادم رفته

    بهتون قویا پیشنهاد میکنم با C#‎ و Python کار کنین ، اگر به فکر بازار کار آینده هستین و صد البته Java و Javascript.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Hossis
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    1,731

    نقل قول: مسج باکس در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط ShayanFiroozi مشاهده تاپیک
    سلام ، این تصور اولیه شماست !! بنده 10 سال VB6 و نهایتا 5 سال VB.NET کار کردم و الان 5 سال هستش C#‎‎‎‎‎‎‎ کار میکنم ، واقعا قدرتش بی نظیره و حتی دیگه syntax های VB هم یادم رفته

    بهتون قویا پیشنهاد میکنم با C#‎‎‎‎‎ و Python کار کنین ، اگر به فکر بازار کار آینده هستین و صد البته Java و Javascript.
    من هم رو همین حساب اومدم سی شارپ
    قدرتش بی نظیره ولی سینتکسش سخت
    کم کم عادت می کنیم

  6. #6

    نقل قول: مسج باکس در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط Hossis مشاهده تاپیک
    ممنون
    ولی انصافا سی شارپ خیلی سخته
    قوانینش سخت گیرانه و امکاناتش بسیار کم و محدود
    با وی بی خیلی راحت بودیم
    سلام
    البته جناب فاتحی زحمت کد را کشیدن ولی به این صورت فعلا که تازه دارین کار میکنین یاد بگیرین ، احتمالا درکش براتون راحت تر هه :


    MessageBoxResult result = MessageBox.Show("test");
    if (result == MessageBoxResult.OK)
    {
    // اجرای کد زمانی که شرط برقرار شد
    }

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: اموزش ساخت قالب فارسی و ریسپانسیو وردپرسی رو کسی داره ؟
    نوشته شده توسط mohammadreza65 در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 26 آبان 1400, 10:55 صبح
  2. پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 31 اردیبهشت 1394, 20:28 عصر
  3. پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 30 بهمن 1392, 09:31 صبح
  4. سورس فارسی نویس، نوشتن فارسی در برنامه هایی که زبان فارسی رو پشتیبانی نمیکنند
    نوشته شده توسط سید حمید حق پرست در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 02 بهمن 1392, 10:00 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •