نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: تبدیل حروف ی و ک فارسی به عربی در زمان تایپ در TextBox

  1. #1

    Unhappy تبدیل حروف ی و ک فارسی به عربی در زمان تایپ در TextBox

    سلام دوستان
    من توی محیط vba اکسس یه textBox برای جستجو قرار دادم
    همون مشکل همیشگی تفاوت حروف فارسی ی و ک با حروف عربی اونها وجود داره
    داده های من به ناچار با حروف عربی ی و ک هستن
    برای جستجو صحیح میخوام زمانی که کاربر در TextBox حروف ی و ک رو تایپ کرد همون لحظه (رویداد Keypree) تبدیل به ی و ک عربی بشن
    باید چکار کنم؟

  2. #2

    نقل قول: تبدیل حروف ی و ک فارسی به عربی در زمان تایپ در TextBox

    نقل قول نوشته شده توسط kiani2012 مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    من توی محیط vba اکسس یه textBox برای جستجو قرار دادم
    همون مشکل همیشگی تفاوت حروف فارسی ی و ک با حروف عربی اونها وجود داره
    داده های من به ناچار با حروف عربی ی و ک هستن
    برای جستجو صحیح میخوام زمانی که کاربر در TextBox حروف ی و ک رو تایپ کرد همون لحظه (رویداد Keypree) تبدیل به ی و ک عربی بشن
    باید چکار کنم؟
    کسی که جواب نداد ولی خودم مسئله رو حل کردم اینجا میزارمش شاید بعدا به درد کسی خورد یه فاتحه ای برام فرستاد
    برای هر زبانی میشه استفاده کرد
    If (KeyAscii = 1740) Then
    KeyAscii = 1610
    ElseIf (KeyAscii = 1705) Then
    KeyAscii = 1603
    End If


  3. #3

    Thumbs up نقل قول: تبدیل حروف ی و ک فارسی به عربی در زمان تایپ در TextBox

    نقل قول نوشته شده توسط kiani2012 مشاهده تاپیک
    کسی که جواب نداد ولی خودم مسئله رو حل کردم اینجا میزارمش شاید بعدا به درد کسی خورد یه فاتحه ای برام فرستاد
    برای هر زبانی میشه استفاده کرد
    If (KeyAscii = 1740) Then
    KeyAscii = 1610
    ElseIf (KeyAscii = 1705) Then
    KeyAscii = 1603
    End If

    سلام ، مدتی دنبال این راه حل بودم و با روش هایی در سطح دیتا بیس میخواستم حلش کنم که خیلی دردسر ساز شده بود ، ممنون از شما

  4. #4

    نقل قول: تبدیل حروف ی و ک فارسی به عربی در زمان تایپ در TextBox

    نقل قول نوشته شده توسط kiani2012 مشاهده تاپیک
    کسی که جواب نداد ولی خودم مسئله رو حل کردم اینجا میزارمش شاید بعدا به درد کسی خورد یه فاتحه ای برام فرستاد
    برای هر زبانی میشه استفاده کرد
    If (KeyAscii = 1740) Then
    KeyAscii = 1610
    ElseIf (KeyAscii = 1705) Then
    KeyAscii = 1603
    End If

    خدا خیرت بده -بعد از دو روز گشتن با زدن کد شما درست شد- انشالا روح همه امواتتان شاد

تاپیک های مشابه

  1. فارسی تایپ کردن در textbox
    نوشته شده توسط mahmood1000 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 11
    آخرین پست: سه شنبه 28 مرداد 1393, 12:43 عصر
  2. سوال: تایپ عدد فارسی در textbox
    نوشته شده توسط maJJJid در بخش C#‎‎
    پاسخ: 13
    آخرین پست: شنبه 05 مرداد 1392, 09:09 صبح
  3. تایپ فارسی در textbox
    نوشته شده توسط assimar42 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 27 بهمن 1389, 11:19 صبح
  4. مشگل تایپ فارسی در textbox
    نوشته شده توسط saruneh در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 23 مهر 1385, 05:15 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •