نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: اضافه کردن اطلاعات شخص جدید و خطای هنگام ثبت

  1. #1

    اضافه کردن اطلاعات شخص جدید و خطای هنگام ثبت

    سلام . من اطلاعات شخصی همکارانم رو تو یه دیتا بیس SQL از قبل ایمپورت کردم . حالا دارم توی سی شارپ یه برنامه می نویسم . البته از روی یه پروژه از قبل آماده شده .. بع از نمایش و واکشی اطلاعات از طریق گرید ویو ..رسیدم به فرم اضافه کردن شخص جدید... که بعد از طراحی و پر کردن فرم و زدن کلید ثبت ...ای پیام خطا رو روی متد ()db.savechange
    رو نشون میده :

    System.Data.Entity.Validation.DbEntityValidationEx ception: 'Validation failed for one or more entities. See 'EntityValidationErrors' property for more details

    اولین فیل رو PersonID گذاشتم و کلید و خاصیت پرکردن فیلد اتوماتیک رو بهش دادم ..دیگه بقیه فیلد ها رو تو فرمم آوردم و پر میکنم ..ولی موقع ثبت اروو میده ..لطفا راهنمایی کنید ..
    img.png
    آخرین ویرایش به وسیله منصور54 : دوشنبه 16 تیر 1399 در 00:32 صبح دلیل: گذاشتن عکس

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ShayanFiroozi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1397
    محل زندگی
    بندرعباس ، خلیج همیشه فارس
    سن
    38
    پست
    222

    نقل قول: اضافه کردن اطلاعات شخص جدید و خطای هنگام ثبت

    سلام ، اطلاعات Exception کلی هستند ، more detail رو بزنین و توضیحاتش رو ارسال کنین.

  3. #3

    نقل قول: اضافه کردن اطلاعات شخص جدید و خطای هنگام ثبت

    سلام شایان جان ..ببخشید من خیلی مبتدی هستم و متاسفانه کارم هم خیلی شلوغه ..در اصل باید خودم بگردم سراغ حل مشکل ..ولی ....1.jpg

  4. #4

    نقل قول: اضافه کردن اطلاعات شخص جدید و خطای هنگام ثبت

    اینم دیزاین جدول و دیتابیسمه2.jpg

  5. #5

    نقل قول: اضافه کردن اطلاعات شخص جدید و خطای هنگام ثبت

    جستجو و حذف م کار میکنه ..رسیدم به save که گیر میده

  6. #6
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: اضافه کردن اطلاعات شخص جدید و خطای هنگام ثبت

    همونطور که در متن خطا نوشته، یکی از فیلدهاتون خطای اعتبارسنجی (Validation) داره.

  7. #7

    نقل قول: اضافه کردن اطلاعات شخص جدید و خطای هنگام ثبت

    سلام استاد ..تمام فیلد هام رو nvarchar گرفتم ..بجز id که اینته ..منظورتون موقع ورود اطلاعات توی فرم هست ..یا اطلاعاتی که از قبل تو دیتابیسه ؟

  8. #8

    نقل قول: اضافه کردن اطلاعات شخص جدید و خطای هنگام ثبت

    4.jpgسلام ...اینم فرم اضافه کردن شخصم ..ببخشید من صفر کیلومترم ..خواهشا کمکم کنید

  9. #9

    نقل قول: اضافه کردن اطلاعات شخص جدید و خطای هنگام ثبت

    دوست عزیز توی خطایی که میگیری برو تو بخش EntityValidationErrors اونجا دقیق بهت میگه این ارور برای کدوم پراپرتی هست که رخ میده

  10. #10

    نقل قول: اضافه کردن اطلاعات شخص جدید و خطای هنگام ثبت

    باز کردم ..متاسفانه چیزی ازش نفهمیدم ....ممنون از راهنمایی تون

  11. #11

    نقل قول: اضافه کردن اطلاعات شخص جدید و خطای هنگام ثبت

    ازش عکس بگیر و بذار اینجا

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •