مشاهده دست آورد نظرسنجی: آیا از این سورس آموزشی لذت بردید و به کارتون اومد یا نه

رای دهنده
2. شما نمی توانید در این رای گیری رای بدهید
  • آره لذت بردم و به کارم اومد

    0 0%
  • نه لذت نبردم و به کارم نیامد

    0 0%
  • این سورس عالی بود و تمام چیزهای که میخواستم تو خودش داشت

    2 100.00%
  • این سورس اصلا به کارم نیامد

    0 0%
نظرسنجی چند گزینه ای
نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: سورس آموزشی ASP Core 3.1.6 با JWT به همراه React با تکنولوژی ADO

  1. #1

    سورس آموزشی ASP Core 3.1.6 با JWT به همراه React با تکنولوژی ADO

    سورس آموزشی ASP Core 3.1.6 با JWT به همراه React با تکنولوژی ADO

    سلام به دوستان عزیز بنده یک سورس آموزشی درست کردم با ASP Core 3.1.6 به همراه React با تکنولوژی ADO
    که این پروژه چندین امکانات داره

    کامپوننت سازی در ریکت
    عملیات ثبت، ذخیره، ویرایش و حذف روی این سایت ریکت پیاده شده
    دارای فرم Post و Course میباشد به همراه عملیات های بالا
    ثبت لایک در پست
    صفحه بندی به صورت کامپوننت در ریکت که یک بار کد صفحه بندی نوشته شده
    تمام عملیات سایت حتی رفتن از صفحه به صفحه دیگه تا عملیات ارتباط با دیتابیس بدون رفرش میباشد.
    دارا احراز هویت برای دسترسی هم در سمت React و هم در ASP Core
    ساخت توکن به همراه سطح دسترسی که اگر دسترسی نداشته باشید نه میتوانید اطلاعات مشاهده، ذخیره، ویرایش و حذف انجام داد.
    عملیات لاگین به همراه احراز هویت


    در ساخت این سورس از چندین نفر که بابت فیلم آموزشی هاشون یاد گرفتم تا این سورس پیاده کنم تشکر میکنم اول آقای یونس قربانی
    که با دیدن فیلم آموزشی عالی ایشان تونستم کامل ریکت یاد بگیرم. لینک آموزشی ریکت آقای یونس قربانی
    دوم تشکر میکنم از آقای محمد معین فاضلی که با لینک آموزشی ایشان تونستم سطح دسترسی و یا همان JWT یاد گرفتم و روی سایت در سمت ASP Core دستورات API نویسی و سطح دسترسی رو پیاده کردم.
    دوستان اگر میخواهید تا این سورس آموزشی رو درک کنید نیاز به دیدن این آموزشی ها دارید آموزش آقای قربانی قدیمی اش دیدم یاد گرفتم ریکت و این سوری به کمک آموزشی ایشان ایجاد کردم ولی سری جدید آموزشی ایشان خریداری و دانلود کنید ضرر نمیکنید و بلکه برد هم میکنید چون خیلی خوب و واضح یاد داده React رو و تا الان آموزشی به این خوبی و جامع ندیدم از ریکتکه همه موارد گفته شده باشه.
    در این پروژه از یک سورس برای تبدیل حروف های عربی و که در ریشه فارسی جای ندارن استفاده شده که عدد های فارسی به انگلیسی یا برعکس و حرف عربی و غیره که در زبان فارسی جای ندارن به فارسی درست تبدیل میکند. سورس StringExtensions که این سورس از GitHub دانلود شده استفاده کردم. که این سورس مطلق به آقای محمد جواد ابراهیمی هستش.
    و فایل ها و آموزشی دوستان تو ساخت این سایت کمک کرده تشکر میکنم.
    لینک دانلود فایل ریکت به همرا ASP Core 3.1.6
    امیدوارم دوستان از این سورس لذت ببرن
    فقط یک نکته داخل آخرش Swagger اضافه کردم که مهم نیست فقط به دیتابیس اطلاعات کاربری بدید و سطح دسترسی دادید تمام هستش میتوانید راحت با اطلاعات ارتباط برقرار کنید. و کانکشن روی ASP Core درست کنید و script دیتابیس هم کنار فایل Asp core هستش.
    آخرین ویرایش به وسیله davidrobert : دوشنبه 16 تیر 1399 در 10:52 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار moslem.hady
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    پشت میز کامپیوتر
    سن
    34
    پست
    661

    نقل قول: سورس آموزشی ASP Core 3.1.6 با JWT به همراه React با تکنولوژی ADO

    لینک دانلود؟؟

  3. #3

    نقل قول: سورس آموزشی ASP Core 3.1.6 با JWT به همراه React با تکنولوژی ADO

    نقل قول نوشته شده توسط moslem.hady مشاهده تاپیک
    لینک دانلود؟؟
    بفرمائید لینک دانلود
    http://s13.picofile.com/file/8402086...oject.zip.html

  4. #4

    نقل قول: سورس آموزشی ASP Core 3.1.6 با JWT به همراه React با تکنولوژی ADO

    دوستان در سورس یک ایراد بود برطرف شد و همچنین امکان Async await اضافه شد .
    http://s13.picofile.com/file/8402268...ject2.zip.html
    من دیگه پوشه Node-Module قرار ندادم داخل ترمینال فقط کافی بزنید npm i باقی فایلهاش نصب میکنه وگرنه فایل قبلی برای استفاده موجود هستش در پست اول. ایراد هم در داخل backend و هم Frontend اخل هر جفتشون برطرف شد.
    بابت قرار دادن امکان Asynce await از آقای محمدی در داخل گروه MVC هستش تشکر میکنم ایشان کمک کردن تا asynce await پیاده سازی کنم.

تاپیک های مشابه

  1. مشکل بروزرسانی در EF Core
    نوشته شده توسط payam64 در بخش ASP.NET Core
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 10 تیر 1399, 20:34 عصر
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 05 تیر 1399, 15:27 عصر
  3. نسخه کامل و فول سورس kendo ui react
    نوشته شده توسط ahmhoseini در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 09 مرداد 1398, 09:45 صبح
  4. منبع اموزش asp.net core
    نوشته شده توسط saeed27saeed در بخش ASP.NET Core
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 13 بهمن 1397, 09:17 صبح
  5. آموزش: ASP.NET Core 1 – قسمت نوزدهم
    نوشته شده توسط ali_kolahdoozan در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 03 اردیبهشت 1395, 07:44 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •