نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: عدم نمایش دیتاتیبل در جدول هنگام فراخوانی تابع از طریق فرم های دیگر

  1. #1

    عدم نمایش دیتاتیبل در جدول هنگام فراخوانی تابع از طریق فرم های دیگر

    با سلام دوستان

    من یه برنامه با سی شارپ ایجاد کرده ام که شامل دو فرم می باشد ، در فرم اول اطلاعات دیتاتیبل رو از طریق کد زیر به تابع تعریف شده در فرم دومی ارسال می کنم ولی تو فرم دومی هیچ رکوردی تو گرید ویو نشون داده نمیشه دوستان من فایل رو پیوست کردم ممنون میشم راهنمایی کنید
    SqlConnection connect = new SqlConnection("Data Source =.; Initial Catalog = TicketManagement; Integrated Security = True");
    if (connect.State == ConnectionState.Closed)
    connect.Open();
    SqlCommand cmd = new SqlCommand("SELECT [Request_ID] ,[Subject] ,[Department] ,[Request_Type],[Status],[Registration_Date], [Registration_Time],[Priority],[Software_Version],[Station],[Remote_Software],[Request_Text],[Attachment_Files] ,[Refer_to],[Reply_by],[Reply_Date],[Reply_Time],[Reference_Date],[Reference_Time],[Created_by] FROM [TicketManagement].[dbo].[Requests] WHERE [CREATED_BY]=3850118959", connect);
    //cmd.Parameters.AddWithValue("@create", create);
    DataTable dt = new DataTable();
    dt.Load(cmd.ExecuteReader(CommandBehavior.CloseCon nection));
    Form2 f = new Form2();
    f.showtables(dt);


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ShayanFiroozi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1397
    محل زندگی
    بندرعباس ، خلیج همیشه فارس
    سن
    38
    پست
    224

    نقل قول: عدم نمایش دیتاتیبل در جدول هنگام فراخوانی تابع از طریق فرم های دیگر

    سلام دوست گرامی ،

    1- اولا اگر فایل ارسال میکنین لطفا سورس کد باشه نه فایل اجرایی ، از یه فایل اجرائی چیزی نمیشه فهمید !!

    2- شما لازم نیست کل سورس کد رو ارسال کنین ، اگر همون توابع و تعاریف مربوطه رو همین جا بفرستین خیلی بهتره.

    3- این دیتا یه کوئری کاملا فیکس داره ، چرا اینجا از دیتابیس واکشی میکنین که بعدا بخواین دیتا رو Pass کنین به یه فرم دیگه ؟ خوب توی همون فرم اینکار رو انجام بدین.

    4- آرگومان ها در سی شارپ به صورت پیش فرض by Value ارسال میشن ، این یعنی اگر شما یه میلیون رکورد توی این فرم داریم و Pass میکنین به فرم دیگه یا کلاس دیگه یه سری از کپی اون میره و این میتونه دردسر درست کنه.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 05 مرداد 1397, 13:57 عصر
  2. سوال: انتقال دیتاتیبل به ریپورت ویوور در سی شارپ؟ (دیتاتیبل بصورت دستی وارد شده)
    نوشته شده توسط 1000net در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 29 اسفند 1393, 15:06 عصر
  3. bind دیتاتیبل به repeater از سطر دوم دیتاتیبل
    نوشته شده توسط ramin149 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 18 بهمن 1390, 18:13 عصر
  4. انتقال اطلاعات یک تیبل در یک تیبل در دیتاست دیگر؟؟
    نوشته شده توسط amir-yeketaz در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 07 مهر 1389, 17:05 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •