نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: کار با CURLOPT

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ali682344
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    تهرلن
    سن
    35
    پست
    296

    Unhappy کار با CURLOPT

    سلام

    من یک مشکل دارم دوستان کمک کنید

    ببینید من با ایجکس یک فیلد دارم که مقدارشو پست میکنم به صفحه پی اچ پی مثل کد زیر
    $_POST['txtmobile'])
    این مقدار میخوام تبدیل به عدد بشه و داخل این کد زیر جای علامت سوال قرار بگیره

    curl_setopt_array($curl, array(
    CURLOPT_URL => "google.com",
    CURLOPT_TIMEOUT => 30,
    CURLOPT_CUSTOMREQUEST => "POST",
    CURLOPT_POSTFIELDS => '{"Mobile":"؟؟؟؟؟؟؟"}',
    CURLOPT_HTTPHEADER => array(
    "accept: application/json",


    کمک کنید لطفا

  2. #2

    نقل قول: کار با CURLOPT

    روز بخیر

    درسته که شماره تلفن حاوی عدد هست ولی یک عدد صحیح نیست. و دارای الگوی مشخصی می باشد. مثلا اینکه ۱۱ رقمی باشد و یا اینکه با ۰۹ شروع شود و مانند آن. خب این الگو را شما باید مشخص کنید. اما من فرض می کنم که تنها قصد داریم هر کاراکتر غیر عدد انگلیسی را از رشته $mobile حذف کنیم:

    $mobile = '09123kj1lkj123123';
    echo preg_replace('/\D/','',$mobile);

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •