نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: تغییر اکانت سایتی با استفاده از زبان سی شارپ

  1. #1

    تغییر اکانت سایتی با استفاده از زبان سی شارپ

    سلام دوستان خسته نباشید.
    من چند روزی دنبال یک پروژه ای میگردم ولی در هیچ جا پیدا نکردم حتی یک تکه کد و سورس هم در اینترنت که مربوط به برنامه من باشه پیدا نکردم.
    برنامه من به این شرح است که مثلا یک کسی که چندین اکانت در بورس دارد با استفاده از برنامه بتواند سریعا وارد اکانت های خود در سایت مربوطه شود. یعنی قبلا اطلاعات مورد نیاز مثل نام کاربری ، پسوورد یا هر چیز دیگه ی اکانت خود را در برنامه ای که به زبان سی شارپ نوشتیم ذخیره شده باشد و ما فقط با یک کلیک وارد آن اکانت شویم . خلاصه برنامه همین بود . لطفا کمکم کنید.
    راستی یک مشکلی دیگه ای هم که داشتم بعضی سایت ها کد امنیتی یا عدد یا حروف در صفحه لاگین ارائه می دهند تا فرد آن را وارد کند نمی دونم باید چجور کدی بنوسم که برنامه آن قسمت کد امنیتی را یا رد کند یا خودش تشخیص دهد که چه کدی نوشته شده است. لطفا من را راهنمایی کنید

  2. #2

    نقل قول: تغییر اکانت سایتی با استفاده از زبان سی شارپ

    سلام ، برای چنین حرکتی باید یک مقدار هم php بلد باشید ، معمولا سایت ها برای ورود ، نام کاربری و گذرواژه رو یا از راه GET یا POST میفرستن و خب شما باید طبق الگو سایت اطلاعات بفرستید و وارد شید (C#‎ هم امکان post داره هم get)
    برای مثال شما وقتی به صفحه ورود یک سایت میرید و اطلاعات خودتون میزنید ، با زدن دکمه ورود لینک صفحه تغیر میکنه و این شکلی میشه (فقط یه مثاله)


    site.com/login ==> site.com/login/?username=m&password=5
    البته این روش GET که برای صفحه ورود خیلی کم استفاده میشه ، شما برای ورود به این سایت باید طبق الگو همین سایت بهش نام کاربری گذرواژه ارسال کنی
    در مورد سایت هایی که کپچا استفاده میکنند باید بگم که هیچ راهی نیییست !! هیچ راهی !
    دقیقا کاربرد کپچا اینه که با یه همچین کار هایی مقابله کنه (شاید بگید چرا ؟ مثال شما برنامه بی ضرری ولی اگه کپچا نباشه شما میتونید تو سایت های مختلف با چنین روشی تعداد زیادی نام کاربری و گذرواژه تست کنید)

  3. #3

    نقل قول: تغییر اکانت سایتی با استفاده از زبان سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط mahdavi1385 مشاهده تاپیک
    سلام دوستان خسته نباشید.
    من چند روزی دنبال یک پروژه ای میگردم ولی در هیچ جا پیدا نکردم حتی یک تکه کد و سورس هم در اینترنت که مربوط به برنامه من باشه پیدا نکردم.
    برنامه من به این شرح است که مثلا یک کسی که چندین اکانت در بورس دارد با استفاده از برنامه بتواند سریعا وارد اکانت های خود در سایت مربوطه شود. یعنی قبلا اطلاعات مورد نیاز مثل نام کاربری ، پسوورد یا هر چیز دیگه ی اکانت خود را در برنامه ای که به زبان سی شارپ نوشتیم ذخیره شده باشد و ما فقط با یک کلیک وارد آن اکانت شویم . خلاصه برنامه همین بود . لطفا کمکم کنید.
    راستی یک مشکلی دیگه ای هم که داشتم بعضی سایت ها کد امنیتی یا عدد یا حروف در صفحه لاگین ارائه می دهند تا فرد آن را وارد کند نمی دونم باید چجور کدی بنوسم که برنامه آن قسمت کد امنیتی را یا رد کند یا خودش تشخیص دهد که چه کدی نوشته شده است. لطفا من را راهنمایی کنید
    چک کنید ببینید ایا اون سایت API داره یا نه معمولا باید داشته باشن اگر باشه کارتون خیلی اسونه از API استفاده میکنید و نام کاربری و رمز عبور رو به سرور ارسال میکنید. اگر API نداشته باشه توسط کنترل WebBrowser میتونید وب سایت رو بارگزاری کنید و با دونستن اسم فیلد نام کاربری و رمز عبور (روی فیلد راست کلیک بزنید و Inspect element رو بزنید تو مرورگر کروم، اینجا میتونید اسم فیلد پیدا کنید) میتونید فیلدهارو پر کنید.
    document.getElementById("field name").innerText = "نام کاربری";

    در خصوص کد کپچا هم اگر برنامه خودش بخاد پر بکنه قضیه پیچیده میشه، ولی راه سادش اینه که ادرس کپچا رو پیدا کنی و داخل پیکچرباکس لودش کنی (ادرس رو میتونی مثل اسامی فیلد که بالاتر گفتم پیدا کنی)

  4. #4

    نقل قول: تغییر اکانت سایتی با استفاده از زبان سی شارپ

    لطفا کنید یک منبع اموزشی معرفی کنید.
    راستی
    چجوری api یک سایت را پیدا کنیم

تاپیک های مشابه

  1. سوال: دسترسی به کارکترهای رشته و عملگر دستکاری بیتی
    نوشته شده توسط elhamirani در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 20 خرداد 1392, 12:57 عصر
  2. پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 13 خرداد 1391, 19:55 عصر
  3. پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 07 آذر 1390, 19:59 عصر
  4. پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 05 آذر 1390, 20:54 عصر
  5. توی ویندوز 64 بیتی از چه کامپایلر سی ++ باید استفاده کرد؟
    نوشته شده توسط combo_ci در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 26 دی 1388, 14:19 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •