نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: استخراج اطلاعات با کوئری از بانک اکسس

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    923

    Question استخراج اطلاعات با کوئری از بانک اکسس

    با سلام خدمت دوستان
    من با این شرط
    qyrMoinJoz.SQL.Add('AND (SUM(BED)- SUM(BES)<>0)');

    اطلاعاتی از جدول اکسس استخراج میکنم. اما اگر یک ستون فاقد داده باشد، خروجی آن ردیف نمایش داده نمی شود. برای همین از کد
    qyrMoinJoz.SQL.Add('AND (ISNULL(SUM(BED),0) - ISNULL(SUM(BES),0)<>0)');

    ولی اینبار خطای سینتکس میگیرد.آیا از نظر شما سینتکس فوق برای بانک اکسس غلط می باشد؟متشکرم

  2. #2

    نقل قول: استخراج اطلاعات با کوئری از بانک اکسس

    سلام بله، برای کاربرد شما IIF درست است و ایزنال در اکسس مفهوم دیگری دارد
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 12 مرداد 1402, 00:07 صبح
  2. سوال: جستجو دو فیلد مشابه در اکسس
    نوشته شده توسط vb-sosol در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 17 بهمن 1391, 14:42 عصر
  3. سوال: درخواست کد جستجو همانند جستجو در فرم های اکسس
    نوشته شده توسط kalantari.103 در بخش Access
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 21 اردیبهشت 1391, 08:25 صبح
  4. جستجو در اکسس
    نوشته شده توسط saeed2u در بخش Access
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 14 دی 1389, 00:04 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •