نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل با ssl جهت انجام websocket بر روی سرور

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار MAHDIACTION
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    شهر باران های نقره ای
    پست
    106

    مشکل با ssl جهت انجام websocket بر روی سرور

    سلام دوستان
    من یه برنامه چت با استفاده از websocket که با httpکار میکنه نوشتم و مسیر دهی کلاینت به سرور به شکل ws://185.185.185.185:server.php
    هست حالا می خوام با پروتکل https و ssl رایگان این رو پیاده سازی کنم که مسیر کلاینت برای ارسال میشه wss://185.185.185.server.php هرکاری کردم که php خودش رشته های ssl رو بخونه نشد که نشد .
    دوستانی که تونستند اینکار رو بکنند لطفا راهنمایی کنند یا اکانت تلگرام و.. بدن هزینه یاد دادنشون رو پرداخت می کنم.
    یکی از نمونه کدهایی که تو سرور نوشتم

    $context = stream_context_create();

    // local_cert must be in PEM format
    stream_context_set_option($context, 'ssl', 'local_cert', '/home/onli/domains/line.n/public_html/sslpem.pem');
    stream_context_set_option($context, 'ssl', 'allow_self_signed', true);
    stream_context_set_option($context, 'ssl', 'verify_peer', false);

    // Create the server socket
    $server = stream_socket_server('ssl://185.185.185.185:5529', $errno, $errstr, STREAM_SERVER_BIND|STREAM_SERVER_LISTEN, $context);

    while(true)
    {
    $buffer = '';
    $client = stream_socket_accept($server);
    if($client) {
    // Read until double CRLF
    while( !preg_match('/\r?\n\r?\n/', $buffer) )
    $buffer .= fread($client, 2046);
    // Respond to client
    fwrite($client, "200 OK HTTP/1.1\r\n"
    . "Connection: close\r\n"
    . "Content-Type: text/html\r\n"
    . "\r\n"
    . "Hello World! " . microtime(true)
    . "\n<pre>{$buffer}</pre>");
    fclose($client);
    }
    }


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: مشکل با ssl جهت انجام websocket بر روی سرور

    برای ساخت چت می تونی از cphalcon و swoole استفاده کنی سرعتشون بهتره خودم امتحانش کردم خیلی سرعت خوبی داشت و چیزی از سوکت در node.js و پایتون کم نداشت. این سوکتی که باهاش کار میکنی زیاد جالب نیست.

    این cphalcon نیاز به تنظیمات داره ولی swoole توی نسخه ی 7.3 زبان php هست و توی برخی سی پنل ها می تونی فعال کنی ولی چون فایروال پورتش رو مسدود میکنه کار نمیکنه بهتره از سرور مجازی استفاده کنی.
    توی ویندوزم بخوای باهاش کار کنی بهتره cygwin رو نصب کنی.
    نمونه کدهاش اینجا هست:
    https://www.swoole.co.uk/
    آخرین ویرایش به وسیله ravand : دوشنبه 03 شهریور 1399 در 15:09 عصر

تاپیک های مشابه

  1. سوال: websocket programming
    نوشته شده توسط farshid_h در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 27 اسفند 1396, 14:44 عصر
  2. مانیتور کردن websocket
    نوشته شده توسط farshad_persia در بخش Node.js
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 19 شهریور 1396, 18:31 عصر
  3. نبودن tomcat7-websocket.jar و websocket-api.jar در tomcat نصب شده در سرور
    نوشته شده توسط saman-arsenal در بخش Java EE : نگارش سازمانی جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 30 آبان 1394, 09:28 صبح
  4. حرفه ای: انتقال اطلاعات بین دو برنامه از طریق websocket
    نوشته شده توسط aqawae در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 28 آبان 1394, 14:27 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •