نمایش نتایج 1 تا 33 از 33

نام تاپیک: ذخیره اطلاعات در SQL با اکسس

  1. #1

    Question ذخیره اطلاعات در SQL با اکسس

    با سلام خدمت دوستان خوب
    من دیتابیس SQL server دارم و با اینترفیس اکسس کار میکنم. در اکسس به کمک لینک کردن دیتابیس رو وصل کردم به اکسس و اطلاعات راحت ذخیره و خوانده می شود و تا اینجای کار مشکلی نیست.
    تنها داستان اینه که من داخل یک فرم که رکورد سورس آن به یک تیبل متصل است میخواهم یکسری اطلاعات رو در تیبل دیگری ذخیره کنم و نمیتونم.
    ممنون از کمک هاتون


  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    148

    نقل قول: ذخیره اطلاعات در SQL با اکسس

    سلام
    با کوئری Append Query کار کنید مشکل حل میشه

    اول از تیبل اولیه کوئری درست کنید . بعد ویرایش کوئری برید و نوع کوئری رو Append Query تغییر بدین . بعد در صفحه فرم باتن ایجاد کنید که کوئری رو اجرا کند .
    فیلد اصلی رو با کوئری مرتبط کنید که فقط اطلاعات رذکورد مورد نظر در کوئری فراخوان بشه و به تیبل دوم ضمیمه بشه.

    فایل خودتون رو کامل پاک کنید و فقط تیبل اول و دوم با چند رکورد ثبت داشته باشه و فرم مربوطه ضمیمه کنید .
    کوئری رو براتون درست میکنم .

  3. #3

    Question نقل قول: ذخیره اطلاعات در SQL با اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط padide55 مشاهده تاپیک
    سلام
    با کوئری Append Query کار کنید مشکل حل میشه

    اول از تیبل اولیه کوئری درست کنید . بعد ویرایش کوئری برید و نوع کوئری رو Append Query تغییر بدین . بعد در صفحه فرم باتن ایجاد کنید که کوئری رو اجرا کند .
    فیلد اصلی رو با کوئری مرتبط کنید که فقط اطلاعات رذکورد مورد نظر در کوئری فراخوان بشه و به تیبل دوم ضمیمه بشه.

    فایل خودتون رو کامل پاک کنید و فقط تیبل اول و دوم با چند رکورد ثبت داشته باشه و فرم مربوطه ضمیمه کنید .
    کوئری رو براتون درست میکنم .
    ممنون از پاسختون دوست عزیز. یک مسئله دیگه هم هست من یکسری اطلاعات دارم که توی تیبل اصلی وجود نداره . به طور مثال : تاریخ و ساعت و نام کاربری و با این روش فقط اطلاعات فیلدهای تیبل اول به تیبل دوم که همنام باشه ارسال میشود.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    148

    نقل قول: ذخیره اطلاعات در SQL با اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط gipcenter مشاهده تاپیک
    ممنون از پاسختون دوست عزیز. یک مسئله دیگه هم هست من یکسری اطلاعات دارم که توی تیبل اصلی وجود نداره . به طور مثال : تاریخ و ساعت و نام کاربری و با این روش فقط اطلاعات فیلدهای تیبل اول به تیبل دوم که همنام باشه ارسال میشود.
    یک جدول مشابه جدول اول ایجاد کنید
    یک فرم به جدول اول ارتباط بدین و با کوئری داده مورد نظر رو به جدول جدید اپند کنید . یک کوئری قبلش اجرا کنید که جدول دوم همیشه اول خالی بشه و بعد داده جدید اپند و ضمیمه بشه بدون تاریخ و ... و کاربر و ..
    البته در این جدول با ویرایش ایتمهایی که میخواهید به جدول نهایی بره را ایجاد کنید و فیلد اضاف کنید . خالی باشه .

    حالا با همون باتن که کوئری اجرا شده در ادامه فرامین کد بازکردن فرم خودتونو بدین . این فرم رو به جدول دوم ارتباط بدین .
    پس از ثبت تاریخ و .... دکمه ذخیره میتونه کوئری سومی رو فراخواتن کنه که داده های جدول دوم رو به جدول نهایی ببره .

    جدول 1
    نام . نام خانوادگی. کد پرسنلی

    جدول 2 خالی
    جدول 1 مثلا کدپرسنلی 123 کپی به جدول 2
    جدول 2
    نام . نام خانوادگی. کد پرسنلی . تاریخ خالی ساعت خالی کاربر خالی ( این جدول به فرمتون وصل کنید) . توسط این فرم فیلدهای جدول 2 پر میشه

    جدول نهایی خودتون ( از طریق فرم یک کوئری میتونه جدول 2 رو به این جدول انتقال بده )
    نام . نام خانوادگی. کد پرسنلی . تاریخ تکمیل شده . ساعت تکمیل شده . کاربر تکمیل شده

    باز هم درخدمتم .

    نمونه خواستید بگید بگذارم

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    148

    نقل قول: ذخیره اطلاعات در SQL با اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط padide55 مشاهده تاپیک
    یک جدول مشابه جدول اول ایجاد کنید
    یک فرم به جدول اول ارتباط بدین و با کوئری داده مورد نظر رو به جدول جدید اپند کنید . یک کوئری قبلش اجرا کنید که جدول دوم همیشه اول خالی بشه و بعد داده جدید اپند و ضمیمه بشه بدون تاریخ و ... و کاربر و ..
    البته در این جدول با ویرایش ایتمهایی که میخواهید به جدول نهایی بره را ایجاد کنید و فیلد اضاف کنید . خالی باشه .

    حالا با همون باتن که کوئری اجرا شده در ادامه فرامین کد بازکردن فرم خودتونو بدین . این فرم رو به جدول دوم ارتباط بدین .
    پس از ثبت تاریخ و .... دکمه ذخیره میتونه کوئری سومی رو فراخواتن کنه که داده های جدول دوم رو به جدول نهایی ببره .

    جدول 1
    نام . نام خانوادگی. کد پرسنلی

    جدول 2 خالی
    جدول 1 مثلا کدپرسنلی 123 کپی به جدول 2
    جدول 2
    نام . نام خانوادگی. کد پرسنلی . تاریخ خالی ساعت خالی کاربر خالی ( این جدول به فرمتون وصل کنید) . توسط این فرم فیلدهای جدول 2 پر میشه

    جدول نهایی خودتون ( از طریق فرم یک کوئری میتونه جدول 2 رو به این جدول انتقال بده )
    نام . نام خانوادگی. کد پرسنلی . تاریخ تکمیل شده . ساعت تکمیل شده . کاربر تکمیل شده

    باز هم درخدمتم .

    نمونه خواستید بگید بگذارم
    این هم فایل نمونه براتون گذاشتم . کاملا واضح هست
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  6. #6

    Question نقل قول: ذخیره اطلاعات در SQL با اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط padide55 مشاهده تاپیک
    این هم فایل نمونه براتون گذاشتم . کاملا واضح هست
    واااای شما چقدر خوبی که انقدر سریع پاسخ دادین.
    یک مسئله هست که کوئری اجرا نمیشه و خطا میده هم تو برنامه خودم و هم روی تست شما
    5555555555.jpg
    ولی واقعا چقدر جالب شد این تست شما با تمام پیچیدگی که داره

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    148

    نقل قول: ذخیره اطلاعات در SQL با اکسس

    اکشن کوئری را غیرفعال کنید
    option-clientsetting

    action.jpg

  8. #8

    Question نقل قول: ذخیره اطلاعات در SQL با اکسس

    آقا من نتونستم کار رو تموم کنم
    پیغام خطا های زیر رو میده
    Untitled.jpg
    Untitled2.jpg
    رو هر کدوم از کوئری ها میزنم این خطا هارو میده
    با vba راحت تر نمیشه این کار رو انجام داد؟

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    148

    نقل قول: ذخیره اطلاعات در SQL با اکسس

    سلام مجدد.

    کوئری برای اجرا پیغام تایید میخواد .
    اگر اکشن کوئری رو غیر فعال کنید این پیغام نمیاد .
    راهنمای مسیر غیرفعال کردنش رو فرستادم .قبلا.
    برید تیک اکشن کوئری رو بردارید .
    option
    client setting
    action query

    با بیسک کار میکنید فرمتون رو به تیبل مقصد مرتبط کنید و با Vlookup از تیبل اصلی مشخصات رو فراخون کنید .
    این روش که براتون گذاشتم هرچند پیچیده هست ولی کاملا قابل فهمه و اینکه کلا توسط خود اکسس بدون کد دیگه اجرا میشه .

  10. #10

    نقل قول: ذخیره اطلاعات در SQL با اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط padide55 مشاهده تاپیک
    سلام مجدد.

    کوئری برای اجرا پیغام تایید میخواد .
    اگر اکشن کوئری رو غیر فعال کنید این پیغام نمیاد .
    راهنمای مسیر غیرفعال کردنش رو فرستادم .قبلا.
    برید تیک اکشن کوئری رو بردارید .
    option
    client setting
    action query

    با بیسک کار میکنید فرمتون رو به تیبل مقصد مرتبط کنید و با Vlookup از تیبل اصلی مشخصات رو فراخون کنید .
    این روش که براتون گذاشتم هرچند پیچیده هست ولی کاملا قابل فهمه و اینکه کلا توسط خود اکسس بدون کد دیگه اجرا میشه .
    آره درسته .
    من فکر کردم برای فایل شما برداشتم کلا برای همه برداشته شده
    یک سوال دیگه اینکه وقتی کوئری میخواد اجرا کنه کل تیبل رو انتقال میده به تیبل دوم . 470 رکورد اونجا هم ثبت میشه.این چه راهکاری داره فقط همون اطلاعات فرم موجود رو انتقال بده نه همه رکورد هارو

  11. #11

    نقل قول: ذخیره اطلاعات در SQL با اکسس

    یک موضوع دیگه با اینکه 470 رکورد رو تو تیبل دوم انتقال داده ولی با اینحال تو فرم دوم هیچی نشون نمیده و میگه 0 رکورد وجود دارد

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    148

    نقل قول: ذخیره اطلاعات در SQL با اکسس

    بر چه اساسی بیاره که فقط یک مورد بیاره . کد پرسنلی -کد ملی - کد دستگاه - کد کالا و یا همچین چیزی که فقط بر اساس همون سرچ کنه و یک رکورد رو بیاره ؟
    فایل نمونه رو ببینید . فقط یکی رو میاره چون محدوده تعیین کردم برای کد پرسنلی .
    قبلا چکار میکردین که یکی توی فرمتون دیده بشه ؟

  13. #13

    نقل قول: ذخیره اطلاعات در SQL با اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط padide55 مشاهده تاپیک
    بر چه اساسی بیاره که فقط یک مورد بیاره . کد پرسنلی -کد ملی - کد دستگاه - کد کالا و یا همچین چیزی که فقط بر اساس همون سرچ کنه و یک رکورد رو بیاره ؟
    من یک گزارش دارم که توش تعدادی از این 470 رکورد رو نشون میده و قتی روی شماره کد مثلا پرسنلی کلیک میکنه اطلاعات همون رکورد رو توی یک فرم نشون میده و من دکمه ثبت رو تو همون صفحه گذاشتم ولی میاد کل رکورد هارو تو تیبل دوم ثبت میکنه بجای اینکه فقط همون رکورد رو ثبت کنه
    امیدوارم درست رسونده باشم

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    148

    نقل قول: ذخیره اطلاعات در SQL با اکسس

    کوئری که درست کردین رو ویرایش کنید .Design view
    این کد رو در فیلد مربوطه بنویسید . در سطر Criteria
    [enter code ...]

    اونوقت کوئری رو اجرا کنید . ببینید چند تا منتقل میکنه

  15. #15

    نقل قول: ذخیره اطلاعات در SQL با اکسس

    از طریف
    [forms]![formname]![code]

    تونستم درستش کنم و یک مرحله جلو رفت ولی اطلاعات رو توی فرم بعدی نشون نمیده نه اطلاعات نه تکس باکس هارو.

  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    148

    نقل قول: ذخیره اطلاعات در SQL با اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط gipcenter مشاهده تاپیک
    از طریف
    [forms]![formname]![code]

    تونستم درستش کنم و یک مرحله جلو رفت ولی اطلاعات رو توی فرم بعدی نشون نمیده نه اطلاعات نه تکس باکس هارو.
    فرمتون رو به جدول دوم ربط بدین .

    تنظیمات فرم .
    ادیشن فرم رو ببندین .
    دیتا انتری. no
    با عرض پوزش
    این کار قابل انجامه .فقط نکته زیاد داره .
    آخرین ویرایش به وسیله padide55 : سه شنبه 24 تیر 1399 در 18:51 عصر

  17. #17

    نقل قول: ذخیره اطلاعات در SQL با اکسس

    بسیار پیچیده و بسیار جالب هستش .دست شما درد نکنه که انقدر خوب و با حوصله پاسخگو هستین.
    آخرین ویرایش به وسیله gipcenter : چهارشنبه 25 تیر 1399 در 11:16 صبح

  18. #18
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    148

    نقل قول: ذخیره اطلاعات در SQL با اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط gipcenter مشاهده تاپیک
    بسیار پیچیده و بسیار جالب هستش .دست شما درد نکنه که انقدر خوب و با حوصله پاسخگو هستین.
    موفق شدین ؟

  19. #19

    نقل قول: ذخیره اطلاعات در SQL با اکسس

    بسیار سپاسگزارم
    بله موفق شدم که ذخیره بکنم و مراحل پیش بره. باز هم ممنونم بسیار جالب بود.
    حالا مشکل بعدی که دارم توی نوع نمایش هست . که یکم باید باهاش سر کله بزنم تابتونم بازگو کنم و از کمکتون استفاده کنم و مورد لطفتون مجدد قرار بگیرم
    الان دوتا تیبل دارم که تو یکیش اطلاعات اصلی است و یکی هم اطلاعات تغییر وضعیت .حالا گزارشی میخوام بسازم که بر اساس آخرین وضعیتی که تو تیبل دوم ایجاد شده را در لیست یک کاربر نمایش بدم ولی وضعیت های قبلی رو نمایش نده
    که حالا باید یک دمو درست کنم فکر کنم تا بتونم بگم چی میخوام

  20. #20
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    148

    نقل قول: ذخیره اطلاعات در SQL با اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط gipcenter مشاهده تاپیک
    بسیار سپاسگزارم
    بله موفق شدم که ذخیره بکنم و مراحل پیش بره. باز هم ممنونم بسیار جالب بود.
    حالا مشکل بعدی که دارم توی نوع نمایش هست . که یکم باید باهاش سر کله بزنم تابتونم بازگو کنم و از کمکتون استفاده کنم و مورد لطفتون مجدد قرار بگیرم
    الان دوتا تیبل دارم که تو یکیش اطلاعات اصلی است و یکی هم اطلاعات تغییر وضعیت .حالا گزارشی میخوام بسازم که بر اساس آخرین وضعیتی که تو تیبل دوم ایجاد شده را در لیست یک کاربر نمایش بدم ولی وضعیت های قبلی رو نمایش نده
    که حالا باید یک دمو درست کنم فکر کنم تا بتونم بگم چی میخوام
    سلام
    کوئری ایجاد کنید که داده های مورد نظر از همون پرسنل رو کامل نشون بده (همه رو) ولی ترتیب نمایش فیلد مورد نظر( بر اساس تاریخ ثبت و یا id جدول ) در کوئری رو desending قرار بدین . , و لیست رو مشاهده کنید .
    حالا برای اینکه فقط اولین مورد نمایش داده بشه ( چون Dessending هست ) اولین مورد در لیست میشه اخرین مورد ثبت شده .(اکی )
    در اکسس کوئری دیزاین وارد محیط SQL دیزاین بشین دستور Select رو تبدیل کنید به select top 1

    در اینصورت از لیست کوئری اولین نمایش داده میشه
    آخرین ویرایش به وسیله padide55 : چهارشنبه 01 مرداد 1399 در 10:52 صبح

  21. #21

    Smile نقل قول: ذخیره اطلاعات در SQL با اکسس

    ممنون از لطف و راهنماییتون .
    اون کارهایی که گفتین تو پست قبلی انجام دادم و کوئری رو مطابق توضیحات شما تغییر دادم. جدول من شبیه جدول زیر هستش. و مسئله ای که هست من بر اساس شماره های nocard میخوام به طور مثال مواردی که وضعیت اونها tarh هستش و آخرین گزینه تغییرات می باشد رو ببینم. دلیل این کار هم اینه که وضعیت یکسره در حال تغییر هست و غیر از اینکه لازم هست آخرین تغییرات دیده بشه لازم هست تاریخ و کاربری را هم که تغییر داده رو ببینم.به طور مثال در جدول پایین کد 1521 آخرین وضعیت komesion هست و توی طرح دیده نشود و کد 1527 آخرین وضعیت tarh هست و دیده بشود . بعضی ها هم تغییر نداشته و وضعیت آنها tarh هستش با سپاس فرآوان

    ID nocard time date vazeeyat vazeeyat2 username
    7 1521 11:20 1399/05/02 تهیه طرح و پروژه tarh test1
    8 1521 12:20 1399/05/02 تایید کمیسیون komesion test2
    9 1523 13:20 1399/05/02 تهیه طرح و پروژه tarh test1
    10 1524 14:20 1399/05/02 تایید کمیسیون komesion test2
    11 1525 15:20 1399/05/02 فاقد اقدام faghed test1
    12 1526 16:20 1399/05/02 تهیه طرح و پروژه tarh test1
    13 1527 11:20 1399/05/02 اجرا ejra test1
    14 1526 18:20 1399/05/02 اجرا ejra test2
    15 1529 19:20 1399/05/02 اجرا ejra test1
    16 1527 20:20 1399/05/02 تهیه طرح و پروژه tarh test2
    17 1531 21:20 1399/05/02 فاقد اقدام faghed test1
    18 1532 11:20 1399/05/02 اجرا ejra test1
    19 1533 23:20 1399/05/02 فاقد اقدام faghed test1
    20 1534 00:20 1399/05/02 اجرا ejra test1
    21 1535 01:20 1399/05/02 فاقد اقدام faghed test1
    22 1536 02:20 1399/05/02 تایید کمیسیون komesion test2
    23 1537 03:20 1399/05/02 اجرا ejra test1
    24 1538 04:20 1399/05/02 تهیه طرح و پروژه tarh test2
    آخرین ویرایش به وسیله gipcenter : یک شنبه 05 مرداد 1399 در 14:15 عصر

  22. #22
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    148

    نقل قول: ذخیره اطلاعات در SQL با اکسس

    کدتون رو با
    forms]![formname]![code
    فراخوان کنید .
    بعدش ترتیب بر اساس id
    dessending باشه
    اخرین مورد میاد بالای لیست.
    نهایتا همون کاری که پست قبل گفتم

  23. #23
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    148

    نقل قول: ذخیره اطلاعات در SQL با اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط padide55 مشاهده تاپیک
    کدتون رو با
    forms]![formname]![code
    فراخوان کنید .
    بعدش ترتیب بر اساس id
    dessending باشه
    اخرین مورد میاد بالای لیست.
    نهایتا همون کاری که پست قبل گفتم
    نمونه فایل میگذارم شاید مشکل رفع بشه
    آخرین مورد براساس تاریخ و ساعت خواستید همینجا ترتیب نمایش رو اصلاح کنید.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  24. #24

    نقل قول: ذخیره اطلاعات در SQL با اکسس

    بسیار نمونه خوبی بود ولی موردی که من مدنظرم هستش اینه که vazeeyat2 رو هرچی انتخاب میکنم لیست آخرین تغییرات رو بیاره
    به طور مثال از لیست بالا اگر tarh رو انتخاب کردم لیست زیر رو نشون بده

    9 1523 1:20 PM 1399/05/02 تهیه طرح و پروژه tarh test1
    16 1527 8:20 PM 1399/05/02 تهیه طرح و پروژه tarh test2
    24 1538 4:20 AM 1399/05/02 تهیه طرح و پروژه tarh test2
    و تو فرم اصلیم برای باز کردن این ریپورت من کد vba زیر رو نوشتم
    DoCmd.OpenReport "repfrmflow_kartabl", acViewReport, "", " vazeeyat2 like 'tarh' ", acNormal

  25. #25
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    148

    نقل قول: ذخیره اطلاعات در SQL با اکسس

    با سلام مجدد
    نوع پرس و جوی کوئری رو تغییر بدین .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  26. #26

    نقل قول: ذخیره اطلاعات در SQL با اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط padide55 مشاهده تاپیک
    با سلام مجدد
    نوع پرس و جوی کوئری رو تغییر بدین .
    آقا من یکم گیج شدم و نمیتونم جواب درست بگیرم
    الان تو این گزارش هر وضعیت رو انتخواب میکنی نشون میده ولی شماره کارت تکراری هم نشون میده که تکراری ها فقط جدیدترین وضعیت رو باید نمایش بده

  27. #27
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    148

    نقل قول: ذخیره اطلاعات در SQL با اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط gipcenter مشاهده تاپیک
    آقا من یکم گیج شدم و نمیتونم جواب درست بگیرم
    الان تو این گزارش هر وضعیت رو انتخواب میکنی نشون میده ولی شماره کارت تکراری هم نشون میده که تکراری ها فقط جدیدترین وضعیت رو باید نمایش بده
    سلام
    الان گزارش وضعیت درسته ولی متوجه تکراری بودن نشدم .
    مگه توی یک وضعیت تکراری هم ثبت دارید ؟
    مثلا Tarh شماره کارت تکراری ندیدم توی فایل نمونه خودتون .
    ممکنه tarh یک کارت دوبار باشه ?
    توضیح متوجه نشدم ....

  28. #28

    نقل قول: ذخیره اطلاعات در SQL با اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط padide55 مشاهده تاپیک
    سلام
    الان گزارش وضعیت درسته ولی متوجه تکراری بودن نشدم .
    مگه توی یک وضعیت تکراری هم ثبت دارید ؟
    مثلا Tarh شماره کارت تکراری ندیدم توی فایل نمونه خودتون .
    ممکنه tarh یک کارت دوبار باشه ?
    توضیح متوجه نشدم ....
    آره دوست عزیز. وضعیت برای هر کسی قابل تغییر است و ممکنه برای یک نفر 10 بار وضعیت عوض بشه ولی تو گزارش آخرین وضعیت های هر فرد رو میخوام نشون بده . تو نمونه خودم هم تکراری داره.
    ممنون از راهنماییهاتون

  29. #29
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    148

    نقل قول: ذخیره اطلاعات در SQL با اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط gipcenter مشاهده تاپیک
    آره دوست عزیز. وضعیت برای هر کسی قابل تغییر است و ممکنه برای یک نفر 10 بار وضعیت عوض بشه ولی تو گزارش آخرین وضعیت های هر فرد رو میخوام نشون بده . تو نمونه خودم هم تکراری داره.
    ممنون از راهنماییهاتون
    نمونه جدید
    هر وضعیت
    اخرین وضعیت هر کارت رو نشون میده

    اگر اکی نبود یک فایل بفرستید که چند رکورد تکراری داشته باشه .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله padide55 : دوشنبه 20 مرداد 1399 در 09:08 صبح

  30. #30

    نقل قول: ذخیره اطلاعات در SQL با اکسس


    من گیر کردم نمیدونم چکار کنم
    فایل نمونه هم کماکان یک شماره کارت توی وضعیت های مختلف تکرار میشه. الان توی همین sample5 شماره کارت 1521 هم توی وضعیت طرح دیده میشه و هم تو وضعیت کمیسیون. در صورتی که با توجه به تاریخ و ساعت باید فقط تو وضعیت تهیه طرح و پروژه نشون بده

  31. #31
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    148

    نقل قول: ذخیره اطلاعات در SQL با اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط gipcenter مشاهده تاپیک

    من گیر کردم نمیدونم چکار کنم
    فایل نمونه هم کماکان یک شماره کارت توی وضعیت های مختلف تکرار میشه. الان توی همین sample5 شماره کارت 1521 هم توی وضعیت طرح دیده میشه و هم تو وضعیت کمیسیون. در صورتی که با توجه به تاریخ و ساعت باید فقط تو وضعیت تهیه طرح و پروژه نشون بده
    نوع جستجوی خودتون رو مشخص ک واعلام کنید ؟
    الف : کد رو بزنیم و براساس تاریخ و ساعت ، فقط اخرین وضعیت رو ببینیم؟ ... میخواین ببینین فلان نفر با کد 1521 الان داخل چه وضعیتیه ...
    ب: وضعیت رو بزنیم و اخرین کدهایی که اون وضعیت رو داشتن رو ببینیم ؟ در این صورت ممکنه کدی در وضعیت بالاتری هم باشه و نشون بده که چه تاریخی در این وضعیت قرار داشته .

    توجه : ترتیب اولویت وضعیتها روهم بدین .

    میخواین ببینین چه افرادی در اولویت وضعیت خاصی بالاتر نرفتن ؟

    هدف ؟

  32. #32

    نقل قول: ذخیره اطلاعات در SQL با اکسس

    مرسی که هستی
    اولویت نیست وضعیت هستش و افراد وضعیتشون تغییر میکنه و من فقط میخوام به طور مثال وضعیت طرح رو انتخاب می‌کنم بر اساس تاریخ آخرین انتخاب وضعیت لیست افراد رو نمایش بده و در وضعیت های دیگه اون فرد رو نشون نده چون در آخرین ساعت و تاریخ ثبت شده طرح می باشد.

  33. #33
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    148

    نقل قول: ذخیره اطلاعات در SQL با اکسس

    نمونه جهت اخرین وضعیت هر فرد بر اساس تاریخ و ساعت

    برای اینکه ببینید در کدام مرحله چه کدهایی هستند بهتر است اخرین وضعیت فعال هر کد با YES/NO
    مشخص شوند.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 27 مرداد 1395, 16:59 عصر
  2. پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 09 دی 1394, 23:06 عصر
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 18 شهریور 1392, 17:45 عصر
  4. پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 27 آبان 1388, 17:08 عصر
  5. پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 20 فروردین 1385, 16:01 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •