نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: صفر اول اعداد در سی شارپ

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,075

    صفر اول اعداد در سی شارپ

    با سلام بنده یک تکست دارم سال عدد داره 1399
    و یک تکست دارم شماره فاکتور 56
    کنار قراردادن این دو میشه 139956
    سوال ؟ چگونه میتونم دو صفر به اول این اعداد اضافه کنم که تکست سومی فقط 8 رقم بشه
    مثلا عدد بالا = 13990056 یا فاکتور 156 بصورت 13990156 وارد بشه
    با تشکر

  2. #2
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: صفر اول اعداد در سی شارپ

    سلام از padleft استفاده کنید

    string sal="1399";
    string factorname="86";
    string finalnum=sal+factorname.PadLeft(3,'0');
    یک نقطه بیشتر فرق بین رحیم و رجیم نیست...از نقطه ای بترس که شیطانیت می کند

    ________________________

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ShayanFiroozi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1397
    محل زندگی
    بندرعباس ، خلیج همیشه فارس
    سن
    38
    پست
    222

    Lightbulb نقل قول: صفر اول اعداد در سی شارپ

    سلام ،

    اگر قراره داینامیک بشه ، یعنی ممکنه این عدد 56 بره بالاتر ( بیش از 2 رقم ) و یا بیاد پایین تر (کمتر از 2 رقم) و همچنان رشته شما 8 رقم بمونه بهتره به این شکل عمل کنین :

    sal+string.Format("{0:0000}",Convert.ToInt32(facto rNumber));

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 31 اردیبهشت 1394, 20:28 عصر
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 30 بهمن 1392, 09:31 صبح
  3. سورس فارسی نویس، نوشتن فارسی در برنامه هایی که زبان فارسی رو پشتیبانی نمیکنند
    نوشته شده توسط سید حمید حق پرست در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 02 بهمن 1392, 10:00 صبح
  4. سوالی در مورد متنهای فارسی و ادیت فارسی در گوشیهای که فارسی پشتیبانی نمیکنند
    نوشته شده توسط Mehran_Asghari در بخش Java ME : نگارش میکرو جاوا
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 21 بهمن 1385, 17:37 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •