نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: کد نمایش دهنده نام دامین

  1. #1

    کد نمایش دهنده نام دامین

    سلام
    بای اینکه در صفحه خروجی نام دامینی که صفحه از اون خوانده شده نمایش داده شود چه کدی استفاده کنم؟
    یک سری دامین روی یک هسات پارک هستند و در روت اون یک ایندکس php هست می خوام هرکسی هر کدام از این دامین ها را فراخوانی کرد روی صفحه یک متن بههمراه اون دامین ذکر بشه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: کد نمایش دهنده نام دامین


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار artablog
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    اردبیل
    سن
    39
    پست
    112

    نقل قول: کد نمایش دهنده نام دامین

    در صفحه لیست دامنه ها به دامنه لینک بده مثلا:
    <a href="http://yoursite.com/detiles.php?domain=domain.com">domain.com</a>

    بعد مثلا در صفحه detiles.php با کد زیر نام دامنه را از طریق متد GET چاپ کن
    <?php echo $_GET["domain"]; ?>
    آخرین ویرایش به وسیله artablog : سه شنبه 31 تیر 1399 در 12:32 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •