نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل عدم تطابق حروف فارسی در MYSQL و جاوا

  1. #1

    Unhappy مشکل عدم تطابق حروف فارسی در MYSQL و جاوا

    با سلام . من یک جدول پر شده از اسامی فارسی در MYSQL دارم . مشکل اینجاست که حروف فارسی تایپ شده در یک swing.JTextField اگرچه کاملا شبیه حروف فیلد بانک اطلاعاتی است ولی زمانی که برای جستجو به QUERY ارسال میشود همخوانی ندارد . انگار کدینگ برخی حروف مثل هم نیست مانند حرف ی . جدول من از کالیشن UTF8_GENERIC_CI استفاده میکند . از netbeans نسخه 11.2 استفاده میکنم و مای اسکی ال 5.7 و هیچ مشکلی در تایپ فارسی در تکست باکس در جاوا ندارم .
    در ضمن با جستجو در اینترنت این راه حل را هم آزمودم و جواب نگرفتم و آن اینکه در مسیر netbeans\etc\netbeans.conf در انتهای فایل خط زیر را اضافه کردم :
    -J-Dfile.encoding=UTF-8

    کلا دنبال یک راه حل قطعی برای حذف این مشکل متن فارسی بین جاوا و مای ای کیو ال هستم چه از جاوا به مای اس کیو ال و چه برعکس .
    در ضمن با tedit در دلفی تست کردم و هیچ مشکلی در آنجا وجود نداشت .

    ممنون از راهنمایی شما

  2. #2

    نقل قول: مشکل عدم تطابق حروف فارسی در MYSQL و جاوا

    توی کانکشن استرینگی که ساختی که از جاوا به دیتابیست پکتی رو ارسال میکنه حالا چه برای ویرایش چه ثبت چه جستجو باید از یونیکد 8 استفاده کنی یعنی کانکشنت باید یه چیزی مثل این باشه تا به مشکل نخوری


    jdbc:mysql://127.0.0.1:3306/price?user=root&password=&useSSL=false&characterEn coding=UTF-8



    وجود این برای ساپورت فارسی توی جاوا به دیتا بیس خیلی مهمه

    characterEncoding=UTF-8


    و در آخر هم برای اینکه کیبردت حروف فارسی و عربی رو قاطی نکنه برای KeyReleased یا FocusLost تکست باکست میتونی از کد زیر استفاده کنی



    String a = txtcars.getText();
    String b = a.replace("ي", "ی");
    txtcars.setText(b);

    String c = txtcars.getText();
    String d = c.replace("ك", "ک");
    txtcars.setText(d);



    توی خود دیتابیس هم از Collation---> utf8_persian_ci استفاده کن
    آخرین ویرایش به وسیله cnmeysam : سه شنبه 19 اسفند 1399 در 03:23 صبح

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در خواندن اطلاعات پارسی از mysql با php
    نوشته شده توسط foadie در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 06 خرداد 1394, 10:04 صبح
  2. جاوا + mysql + فارسی + خیلی فوری
    نوشته شده توسط moonplant در بخش Java EE : نگارش سازمانی جاوا
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 02 شهریور 1390, 14:00 عصر
  3. mysql فارسی نشد که نشد
    نوشته شده توسط moslem2050 در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 21 آبان 1388, 14:57 عصر
  4. سوال: تغییرات اساسی mysql 3 با mysql 5
    نوشته شده توسط paksar در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 13 تیر 1387, 23:43 عصر
  5. mysql و فارسی
    نوشته شده توسط cpuman20 در بخش PHP
    پاسخ: 12
    آخرین پست: دوشنبه 31 مرداد 1384, 12:03 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •