نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: کپی کردن چند سطر از یک دیتاتیبل به سایر دیتاتیبل ها در سی شارپ

  1. #1

    کپی کردن چند سطر از یک دیتاتیبل به سایر دیتاتیبل ها در سی شارپ

    سلام به همه شما اساتیدذ گرامی

    دوستان من یه دیتاتیبل دارم که با حلقه for چند تا از رکوردهاشو میخام تو یه دیتاتیبل دیگه بریزم کد نویسی من به شکل زیر هستش :
     for (int i = datasourcestartIndex; i < datasourcestartIndex + pageRows; i++)
    {
    for (int j = 0; j < dt.Columns.Count; j++)
    {

    if (i >= list.Count)

    break;
    // اینجا باید چی بنویسم برای دیتاتیبل بعدیم ;




    }
    }


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ShayanFiroozi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1397
    محل زندگی
    بندرعباس ، خلیج همیشه فارس
    سن
    38
    پست
    222

    نقل قول: کپی کردن چند سطر از یک دیتاتیبل به سایر دیتاتیبل ها در سی شارپ

    دوست گرامی سلام ،


    اگر فرض کنیم هر دو DataTable از یک نوع و اندازه باشند :




    foreach (DataRow dtRow in dataTableA.Rows)
    {
    dataTableB.Rows.Add(dtRow.ItemArray);
    }


  3. #3

    نقل قول: کپی کردن چند سطر از یک دیتاتیبل به سایر دیتاتیبل ها در سی شارپ

    سلام به شما جناب فیروزی بزرگوار

    ممنون از پاسختون ، یعنی دستور شما باید جایگزین remark سبز رنگ بشه درسته ؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ShayanFiroozi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1397
    محل زندگی
    بندرعباس ، خلیج همیشه فارس
    سن
    38
    پست
    222

    نقل قول: کپی کردن چند سطر از یک دیتاتیبل به سایر دیتاتیبل ها در سی شارپ

    خیر ، جایگزین کل اون 2 حلقه for میتونه باشه ، البته تست کنین ، خودم کد رو تست نکردم و پیمایش لیست های Generic بهتر و ساده ترش با foreach هست نه با for.

  5. #5

    نقل قول: کپی کردن چند سطر از یک دیتاتیبل به سایر دیتاتیبل ها در سی شارپ

    ممنون از پاسختون ولی من با حلقه for در واقع میخام سطرهای مثلا 0 تا 10 رو از 100 رکورد نشون بدم واسه همین از for استفاده کردم

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ShayanFiroozi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1397
    محل زندگی
    بندرعباس ، خلیج همیشه فارس
    سن
    38
    پست
    222

    Lightbulb نقل قول: کپی کردن چند سطر از یک دیتاتیبل به سایر دیتاتیبل ها در سی شارپ


    for (int iRow = 0; iRow < dtTableA.Rows.Count; iRow++)
    {
    for (int jColumn = 0; jColumn < dtTableA.Columns.Count; jColumn++)
    {


    Console.WriteLine(dtTableA.Rows[iRow][jColumn]);


    }
    }

  7. #7

    نقل قول: کپی کردن چند سطر از یک دیتاتیبل به سایر دیتاتیبل ها در سی شارپ

    ممنون از پاسختون جناب فیروزی ، حالا اگه بخام به جای Console.WriteLine تو خود گرید ویو نشون بدم باید به چه صورت برنامه مو تغییر بدم

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار ShayanFiroozi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1397
    محل زندگی
    بندرعباس ، خلیج همیشه فارس
    سن
    38
    پست
    222

    نقل قول: کپی کردن چند سطر از یک دیتاتیبل به سایر دیتاتیبل ها در سی شارپ


تاپیک های مشابه

  1. کپی دیتا تیبل
    نوشته شده توسط mehdi0020 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 14 اسفند 1397, 09:20 صبح
  2. سوال: انتقال دیتاتیبل به ریپورت ویوور در سی شارپ؟ (دیتاتیبل بصورت دستی وارد شده)
    نوشته شده توسط 1000net در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 29 اسفند 1393, 15:06 عصر
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 17 مرداد 1392, 21:04 عصر
  4. پاسخ: 54
    آخرین پست: چهارشنبه 01 خرداد 1392, 09:22 صبح
  5. کپی یااتچ کردن یک تیبل از یک دیتابیس به دیتابیسی دیگر
    نوشته شده توسط phonixone2 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 10 اردیبهشت 1392, 15:53 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •