نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: تاریخ شمسی در گرید ویو بدون کد

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار shahab_ksh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تو اطاقم
    پست
    1,388

    تاریخ شمسی در گرید ویو بدون کد

    با سلام

    توی ویندوز 2016 میشه تاریخ پیش فرض ویندوز رو به شمسی تغییر داد و گرید ویو هم به صورت پیش فرض تاریخ ها رو به صورت شمسی نشون میده

    توی ویندوز 2012r2 انگار ویندوز رو نمیشه شمسی کرد و توی گرید ویو هم به صورت پیش فرض به صورت میلادی نشون میده

    چطور میشه یا به ویندوز 2012 تقویم شمسی اضافه کرد یا گرید ویو رو بدون استفاده از تابع تبدیل دستی در Row ها شمسی کرد

  2. #2
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: تاریخ شمسی در گرید ویو بدون کد

    نمونه کدی که در اینجا در فایل Global.asax فرخوانی شده در همان فایل در ASP.NET Web Forms نیز قابل فرخوانی و استفاده است.
    با استفاده از رویه فوق، Culture کنونی برنامه بر روی fa-IR و تقویم مورد استفاده اپلیکیشن به صورت پیش فرض به PersianCalendar تبدیل می شود. به این ترتیب، هر جایی در برنامه که نوع DateTime به کار رفته باشد به صورت خودکار به صورت شمسی نمایش داده خواهد شد. اگر جنس ستون مربوطه در SQL Server نیز DateTime باشد تاریخ در آن ستون/ردیف به صورت صحیح ذخیره شده و با وجودی که در SQL Management Studio در داده های آن جدول، تاریخ ها را به صورت میلادی می بینید در سمت برنامه همان تاریخ ها در Grid و ... به صورت شمسی نمایش داده خواهد شد.

    لازم به ذکر است شمسی کردن تاریخ با روش فوق نیازی به شمسی بودن تاریخ در سیستم عامل ندارد و بر روی سروری که تاریخ در آن به صورت میلادی دیده می شود نیز تاریخ ها در برنامه به صورت شمسی دیده می شود.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار shahab_ksh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تو اطاقم
    پست
    1,388

    نقل قول: تاریخ شمسی در گرید ویو بدون کد

    ممنون از پاسختون جناب آقای کرامتی لینک فکر می کنم به صفحه ای در مورد T4 مربوط بود

    اگر منظور این خط کد هست گذاشتم کار نکرد حال نمی دونم مشکل از کجاست توی فایل Global.ascx



    Sub Application_Start(sender As Object, e As EventArgs)

    System.Globalization.CultureInfo.DefaultThreadCurr entCulture = New System.Globalization.CultureInfo("fa-IR")





  4. #4
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: تاریخ شمسی در گرید ویو بدون کد

    نقل قول نوشته شده توسط shahab_ksh مشاهده تاپیک
    ممنون از پاسختون جناب آقای کرامتی لینک فکر می کنم به صفحه ای در مورد T4 مربوط بود

    اگر منظور این خط کد هست گذاشتم کار نکرد حال نمی دونم مشکل از کجاست توی فایل Global.ascx



    Sub Application_Start(sender As Object, e As EventArgs)

    System.Globalization.CultureInfo.DefaultThreadCurr entCulture = New System.Globalization.CultureInfo("fa-IR")




    لینک درون مطلب اصلاح شد.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار shahab_ksh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تو اطاقم
    پست
    1,388

    نقل قول: تاریخ شمسی در گرید ویو بدون کد

    خیلی ممنون به روش شما حل شد.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 13 مرداد 1394, 13:20 عصر
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 17 آبان 1392, 12:40 عصر
  3. مشکل با نام کاربری فارسی در گرید ویو
    نوشته شده توسط morteza_mokhtari در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 05 اردیبهشت 1392, 23:08 عصر
  4. دسترسی به ویو های یک سطر از لیست ویو
    نوشته شده توسط darkenerboy در بخش Android Studio
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 15 فروردین 1392, 16:24 عصر
  5. سوال: گرید ویو و نمایش دادن ؟ برای کارکتر فارسی
    نوشته شده توسط siavash_n در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 01 آبان 1388, 01:17 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •