نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: تنظیم view default کنترلر home از طریق دیتابیس

  1. #1

    Question تنظیم view default کنترلر home از طریق دیتابیس

    سلام دوستان گرامی.
    آیا در مسیر یابی در دات نت کور میشه controller , action پیش فرض از دیتابیس خوند و در routing تنظیم کرد؟

    مسئله اینطوری که ما یک view می سازیم که پیغام سایت در حال طراحی است و چند روز دیگه مثلا تا راه اندازی اون باقی نمانده نشون میده.
    و کنترلر ها و view های پروژه امون هم که طراحی کردیم.
    می خواهم یه صفحه درست کنم که مدیر سایت بتونه اونجا تنظیم کنه الان view پیش فرض کدوم باشه. آیا امکان پذیر هست؟

    و سوال دوم اینکه اگر view پیش فرض comming soon گذاشتیم دیگه view های دیگر نمایش داده نشه. (البته فکر کنم راه حل این سوال استفاده از محدودیت ها برای مسیریابی میشه حل کرد ولی گفتم باز بپرسم :) )

    ممنون از راهنمایی شما.

  2. #2

    نقل قول: تنظیم view default کنترلر home از طریق دیتابیس

    • در صورتیکه بالای یک اکشن متد مانند زیر از Route استفاده نماییم :

      [Route("Privacy")]
    public IActionResult Privacy()
    {
    return View();
    }
    با وجود این attribute دیگر در ادرس بار نمیتوان با تایپ
    https://localhost:44360/Customer/Home/Privacy
    به صفحه مطلوب رسید و در عوض با تایپ
    https://localhost:44360/Privacy
    به ادرس مورد نظر می رسیم.



    برای عدم نمایش ویوهای دیگر، میتونید بالای سر هر کنترولر یا اکشن متد که میخایم کلا از دسترس خارج بشه یک روتینگ با کلمه قلمبه بذارین (البته این راه حل دری وری هست ولی جواب میده ولی اصولی نیست). مثلا بذارید :
    [Route("asd54gskdfl44fcdldCities")]


    البته صفحه در حال بروز رسانی یا در حال تعمیرات و این چیزا را معمولا با وب سرور آپاپی/NginX راحت تر میتونین انجام بدین. بازم اساتید باید نظر بدن.

    در مورد سوال اول تون که چطور صفحه پیش فرض را بشه عوض کرد شما یک کدی میخای که باهاش بتونی مثلا StartUp.cs را کافیگ کنی. یعنی مثلا یک دکمه میخای که وقتی روش کلیک میشه یک اکشن متد درون یک کنترولر فعال بشه و کانفیگ startup.cs عوض بشه !! البته لازمه اون فکر کنم راه اندازی مجدد برنامه سمت سرور باشه !! با این کلید واژه برید جلو :
    config startup cs in controller

    سواد من در همین حد بود.

  3. #3

    نقل قول: تنظیم view default کنترلر home از طریق دیتابیس

    سلام. از راهنمایی شما ممنونم.
    در خصوص پاسخ دوم
    باید امکانی را در اختیار مدیر سایت بذاریم. که view پیش فرض سایت تنظیم کنه. به نظرم باید راه حلی داشته باشه.

تاپیک های مشابه

  1. لود کردن View از دیتابیس
    نوشته شده توسط alireza244 در بخش ASP.NET Core
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 10 فروردین 1399, 07:00 صبح
  2. تغییر Home Page از Default.Aspx به Page1.aspx
    نوشته شده توسط sg.programmer در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 07 دی 1394, 09:08 صبح
  3. تنظیم فرم با default view :Continuous Forms
    نوشته شده توسط AHMAD-AHMAD در بخش Access
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 28 اردیبهشت 1391, 17:42 عصر
  4. مشکل با Default schema یک دیتابیس
    نوشته شده توسط resident در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 18 خرداد 1387, 10:32 صبح
  5. ا طلاعات تکراری در VIEW گرفتن از جداول دیتابیس
    نوشته شده توسط elagoli در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 18 شهریور 1386, 21:07 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •