نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل ارسال اطلاعات و نمایش

  1. #1

    مشکل ارسال اطلاعات و نمایش

    سلام دوستان من سال ها Asp و C#‎ کار کردم و تازه دارم php کار میکنم

    مشکلی که من دارم این است که یک فرم تماس با ما دارم و کاربر اطلاعات وارد میکنه و زمانی که submit میکنه اطلاعات به دیتابیس میره حالا من میخوام علاوه بر اینکه به دیتابیس میره به یک صفحه دیگه بره و اون اطلاعات وارد شده نمایش بده به صورتی که یک نسخه به دیتابیس و یک نسخه به صفحه بعد ارسال بشه وقتی از یک form استفاده میکنم یکی از این کارا انجام میشه و نمیدونم باید چطور در یک فرم یا 2 فرم تو در تو این کار انجام بدم


    این فرم ارسال اطلاعات به دیتابیس :

    <form action="" name="contactForm" method="post" enctype="multipart/form-data">

    این فرم ارسال اطلاعات به صفحه دیگر :

    <form action="show_text.php" method="post">


    ممنونم

  2. #2

    نقل قول: مشکل ارسال اطلاعات و نمایش

    روز بخیر

    خب میتونید بعد از اینکه اطلاعات در دیتابیس ذخیره شد. کاربر را با کد زیر به صفحه دوم منتقل کنید:


    header('Location: http://myhost.com/show_text.php');


    اگر بین این دو فرم ارتباطی هست میتوانید مثلا آیدی آیتم ذخیره شده را به صفحه دوم ارسال کنید به این صورت:

    header('Location: http://myhost.com/show_text.php?id=123');


    و در صفحه دوم اگر نیاز هست با کمک همین آیدی $_GET['id'] اطلاعات را از دیتابیس بخوانید و در صورت لزوم اگر باید این آیدی توسط فرم دوم هم ارسال شود کافیست در صفحه دوم این آیدی را در انتها فرم خود به صورت مخفی قرار دهید:
    کد HTML:
    <input type="hidden" name="id" value="123" />

  3. #3

    نقل قول: مشکل ارسال اطلاعات و نمایش

    دوست عزیز راستش من تو php خیلی وارد نیستم و اینکه من نمیدونم چطوری میتونم اطلاعاتی که کاربر وارد کرده و درون دیتابیس رفته در ثفحه دیگه به خود کاربر نشون بدم و با کد شما هم نتونستم راستش کاری کنم کد بخش ارسال براتون میذارم لطفا راهنمایی کنید در این قسمت چطوری تعیین کنم بعد از اینکه به صفحه show_text.php رفت اطلاعاتی که وارد شده به کاربر نمایش بده البته چند عدد نه همش

    ممنون


    <?php

    $con=mysqli_connect("localhost","root","","khansto re") or die(mysqli_error());

    if((!empty($_POST['submit'])))
    {
    $name = $_POST["name"];
    $family = $_POST["family"];
    $email = $_POST["email"];
    $mobile = $_POST["mobile"];
    $country = $_POST["country"];
    $state = $_POST["state"];
    $address = $_POST["address"];
    $postcode = $_POST["postcode"];
    $comment = $_POST["text"];
    $captcha = $_POST["captcha"];
    $captchaUser = filter_var($_POST["captcha"], FILTER_SANITIZE_STRING);
    $ip=$_SERVER['REMOTE_ADDR'];

    // if((($_SESSION['CAPTCHA_CODE']) == ($captchaUser && isset($_POST['submit']) && (!$result = $con->query($sql)) ))){
    if(($_SESSION['CAPTCHA_CODE'] == $captchaUser) === (!$result = $con->query($sql))){
    $name = $con->real_escape_string($_POST['name']);
    $family = $con->real_escape_string($_POST['family']);
    $email = $con->real_escape_string($_POST['email']);
    $mobile = $con->real_escape_string($_POST['mobile']);
    $country = $con->real_escape_string($_POST['country']);
    $state = $con->real_escape_string($_POST['state']);
    $address = $con->real_escape_string($_POST['address']);
    $postcode = $con->real_escape_string($_POST['postcode']);
    $comment = $con->real_escape_string($_POST['text']);
    $ip = $con->real_escape_string($_POST['ip']);
    function getRealIpAddr()
    {
    if (!empty($_SERVER['HTTP_CLIENT_IP']))
    //check ip from share internet
    $ip=$_SERVER['HTTP_CLIENT_IP'];
    elseif (!empty($_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR']))
    //to check ip is pass from proxy
    $ip=$_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR'];
    else
    $ip=$_SERVER['REMOTE_ADDR'];

    return $ip;
    }
    $ip = getRealIpAddr();
    $ip=$_SERVER['REMOTE_ADDR'];
    //query to insert the variable data into the database
    $sql="INSERT INTO shop (date, name, family, email, mobile, country, state, address, postcode, comment,ip) VALUES ('" . date('Y-m-d H:i:s') . "','".$name."','".$family."','".$email."', '".$mobile."', '".$country."', '".$state."', '".$address."', '".$postcode."', '".$comment."', '".$ip."')";

    $captchaError = array(

    "status" => "alert-success",
    "message" => "Your form has been submitted successfuly."
    );
    }
    if(empty($captcha)) {

    // echo '<script>alert("Enter the captcha.")</script>';
    $captchaError = array(
    "status" => "alert-danger",
    "message" => "Enter the captcha"
    );
    }
    else if($_SESSION['CAPTCHA_CODE'] == $captchaUser){
    //$captchaError = array(
    //"status" => "alert-success",
    //"message" => "Your form has been submitted successfuly."

    echo '<script type="text/javascript">
    window.location = "./show_text.php"
    </script>';
    //);
    } else {
    // echo '<script>alert("Captcha is wrong.")</script>';
    $captchaError = array(
    "status" => "alert-danger",
    "message" => "Captcha is wrong."
    );
    }
    }

    ?>




قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •