نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: login به سایت با کد جاوا

  1. #1

    Unhappy login به سایت با کد جاوا

    سلام
    چطور میتونم به یک سایت با دادن نام کاربری و رمز عبور وارد بشم، مثلا وارد ایمیل یا وبلاگ خودم بشم.

  2. #2

    نقل قول: login به سایت با کد جاوا

    سلام
    یه درخواست http میدی به اون وبسایت یوزر و پسورد رو میفرستی یه جواب بهت میده، یا لوگین نمیشه و خطا میده که رمز و یوزرنیم صحیح نیست یا لوگین میشه و از جواب کوکی رو نگه میداری هر بار که خواستی درخواست دیگه ای بفرستی اون کوکی رو هم میفرستی و اون وبسایت یا وبلاگ فکر میکنه داری از مرورگر باهاش تعامل میکنی...

  3. #3

    نقل قول: login به سایت با کد جاوا

    نقل قول نوشته شده توسط Rayanfar مشاهده تاپیک
    سلام
    یه درخواست http میدی به اون وبسایت یوزر و پسورد رو میفرستی یه جواب بهت میده، یا لوگین نمیشه و خطا میده که رمز و یوزرنیم صحیح نیست یا لوگین میشه و از جواب کوکی رو نگه میداری هر بار که خواستی درخواست دیگه ای بفرستی اون کوکی رو هم میفرستی و اون وبسایت یا وبلاگ فکر میکنه داری از مرورگر باهاش تعامل میکنی...
    سلام
    دوست عزیز من دقیقا همین کارو میکنم. البته سایتی که من میخوام با اون لاگین کنم کپچا هم داره و در یک متد جداگانه ادرس کپچا را پیدا میکنم و اونو در یک JTabbedPane نمایش می دم و بعدش هم یوزر نیم و پسوردم را همراه با کپچا ارسال میکنم. صفحه لوگین را هم که لود میکنم کوکی را با این کد میگیرم


    String cookiesHeader = connection2.getHeaderField("Set-Cookie");
    if (cookiesHeader != null) {
    cookies = HttpCookie.parse(cookiesHeader);
    for (HttpCookie cookie : cookies) {
    System.out.println(cookie.getName() + ":" + cookie.getValue());
    }
    }

    و بعدش هم که درخواست http خواستم ارسال کنم قبلش با این کد ، کوکی ها را لود کردم و http را ساختم و ارسال کردم. ولی همه کوکی ها را بهم نشون نمیده .

    CookieManager cookieManager = new CookieManager();
    cookieManager.setCookiePolicy(CookiePolicy.ACCEPT_ ALL);

    for (HttpCookie cookie : cookies) {
    cookieManager.getCookieStore().add(null, cookie);
    }

    یکم گیچ شدم و نمیدونم مشکل کارم کجاست . کسی هست که کمک کنه؟ ممنونم از این که وقت میگذارید و کمک میکنید. طلب های خیر برای همه دوستان.

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در Redirect به صغحه مدیریت بعد از Login به سایت
    نوشته شده توسط kurdistan132 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 07 آذر 1394, 16:04 عصر
  2. سوال: مشکل عدم دسترسی به کنترل login موجود در login view
    نوشته شده توسط orca13 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 30 مرداد 1391, 16:17 عصر
  3. سوال: login failed ,the login is from an undrusted and acannot be used with windows authentiaction
    نوشته شده توسط jojo mohandes در بخش Setup و Deployment
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 07 تیر 1391, 19:33 عصر
  4. آموزش: How to force sshd server to display login banner before login
    نوشته شده توسط darklove در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 01 خرداد 1391, 18:26 عصر
  5. can not open database requested in login 'out' login failed
    نوشته شده توسط m_zamani در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 26 دی 1385, 12:18 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •