نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: خطا در جستجوی رکورد از روی فرم

  1. #1

    خطا در جستجوی رکورد از روی فرم

    سلام دوستان
    من داخل برنامه ام فرمی دارم که عملیات ثبت و ویرایش و جستجوی را از روی آن انجام میدهم ( شکل 1 ) عملیات جستجوی شماره پروژه رو با دستورهای زیر انجام میدهم


    ()Private Sub FindPro_Click
    If IsNull(Find) Or Find = "" Then
    MsgBox "کاربر گرامي : لطفا شماره پروژه را وارد کنيد " & vbCrLf, vbOKOnly + vbMsgBoxRight + vbInformation, " نرم افزار کنترل پروژه"
    Find.SetFocus


    Else
    Then "لغو جستجو" = If FindPro.Caption

    Me.FilterOn = False
    " جستجو"=FindPro.Caption
    " "=Find.Value
    NumPro.BackColor = vbWhite


    Else
    DoCmd.OpenForm "FrmSabt", acNormal, , "[NumPro]=" & Find.Value


    "لغو جستجو"= FindPro.Caption
    NumPro.BackColor = vbYellow

    End If
    End If
    مشکلی که دارم اینکه اگر شماره پروژه ای که ثبت نشده است رو جستجو کنم به جای اینکه فیلد شماره پروژه رو خالی نشون بده ، فرمم به صورت ( شکل 2 ) در میاد و کلیه فیلدها و ابجکتها به حالت مخفی در میاد .
    ممنون میشم راهنمائی کنید که بدونم مشکل کجاست
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    793

    نقل قول: خطا در جستجوی رکورد از روی فرم

    نقل قول نوشته شده توسط iransim مشاهده تاپیک

    ()Private Sub FindPro_Click
    If IsNull(Find) Or Find = "" Then

    سلام
    قبل از هر چیز سعی کن از کلمات کلیدی اکسس به تنهائی و بدون ترکیب با حرف یا کلمه ای دیگر برای نام گذاری استفاده نکنی
    درکد بالا از find استفاده کرده ای

    نقل قول نوشته شده توسط iransim مشاهده تاپیک

    Else
    DoCmd.OpenForm "FrmSabt", acNormal, , "[NumPro]=" & Find.Value

    فرم FrmSabt نام همین فرم جاریست یا فرم دیگر ؟

  3. #3

    نقل قول: خطا در جستجوی رکورد از روی فرم

    سلام و ممنون از شما
    فرم FrmSabt
    همین فرم جاری است.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    793

    نقل قول: خطا در جستجوی رکورد از روی فرم

    [
    نقل قول نوشته شده توسط iransim مشاهده تاپیک
    سلام و ممنون از شما
    فرم FrmSabt
    همین فرم جاری است.
    چرا عمل جستجوی رکورد را با این کد انجام میدهی ؟ از این کد زمانی استفاده میشود که میخواهی دنبال رکوردی در فرم دیگر بگردی.
    اگر میخواهی رکوردی در همین فرم جاری جستجو کنی از کد زیر استفاده کن!

    Private Sub txtSearch_AfterUpdate()
    With Me.RecordsetClone
    .FindFirst "[a] = " & txtSearch & ""
    If .NoMatch Then
    MsgBox "رکوردي پيدا نشد"
    Exit Sub
    Else
    Me.Bookmark = .Bookmark
    End If
    End With
    End Sub



    ضمناً خاصیت cycle فرم رو در حالت Current Record قرار بده
    موفق باشی
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  5. #5

    نقل قول: خطا در جستجوی رکورد از روی فرم

    سلام و عرض ادب دوست عزیز
    سپاس از لطف و زحمت شما
    مشکل جستجو به نحو احسن حل شد
    فقط یک سئوال
    روش جستجوئی که بیان کردم در یکی دیگه از فرمهای برنامه به راحتی و درستی کار میکنه فقط میخواستم بدونم تفاوت در چیه که روی ی فرم اون کدها اجرا و روی ی فرم دیگه با چنین خطائی مواجه میشه ؟
    بازم ممنون

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    793

    نقل قول: خطا در جستجوی رکورد از روی فرم

    نقل قول نوشته شده توسط iransim مشاهده تاپیک
    فقط یک سئوال
    روش جستجوئی که بیان کردم در یکی دیگه از فرمهای برنامه به راحتی و درستی کار میکنه فقط میخواستم بدونم تفاوت در چیه که روی ی فرم اون کدها اجرا و روی ی فرم دیگه با چنین خطائی مواجه میشه ؟
    سلام
    احتمالاً درحالت نمایش رکوردها خاصیت AllowAdditions یا اجازه اضافه کردن رکورد در فرم جاری در حالت No قرار داده ای که کار درستی هم انجام داده ای و با توجه به اینکه در کد DoCmd.OpenForm "FrmSabt", acNormal, , "[NumPro]=" & Find.Value دستور به باز کردن فرم با شرطی که انجام شدنی نیست میدهی این حالت اتفاق میفتد حالا اگر خاصیت AllowAdditions را در حالت yes قرار بدهی در هنگام جستجو اگر رکورد مورد نظر یافت نشود صفحه خالی از رکورد اما با نمایش کنترلهای روی فرم به نمایش در می آید .و در مورد آن فرمی که میفرمائی در آن چنین اتفاقی نمی افتد احتمالاً خاصیت AllowAdditions را در حالت yes قرار داده ای.

  7. #7

    نقل قول: خطا در جستجوی رکورد از روی فرم

    عرض سلام و ادب مجدد
    بله کاملا درست و حق با شما بود
    خیلی لطف کردید و سپاس از پیگیری و پاسخ شما

    فقط در پست شماره 4 متوجه این عبارت شما نشدم (
    چرا عمل جستجوی رکورد را با این کد انجام میدهی ؟ از این کد زمانی استفاده میشود که میخواهی دنبال رکوردی در فرم دیگر بگردی.)

    امکانش هست ی مقدار بیشتر توضیح بدید چطوری از این روش جستجو در فرم دیگه استفاده میشه ؟
    ممنون
    آخرین ویرایش به وسیله iransim : دوشنبه 30 تیر 1399 در 21:24 عصر

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    793

    نقل قول: خطا در جستجوی رکورد از روی فرم

    نقل قول نوشته شده توسط iransim مشاهده تاپیک
    عرض سلام و ادب مجدد
    بله کاملا درست و حق با شما بود
    خیلی لطف کردید و سپاس از پیگیری و پاسخ شما

    فقط در پست شماره 4 متوجه این عبارت شما نشدم (
    چرا عمل جستجوی رکورد را با این کد انجام میدهی ؟ از این کد زمانی استفاده میشود که میخواهی دنبال رکوردی در فرم دیگر بگردی.)

    امکانش هست ی مقدار بیشتر توضیح بدید چطوری از این روش جستجو در فرم دیگه استفاده میشه ؟
    ممنون
    سلام
    خواهش می کنم
    مثلا! شما فرم دیگری داری که در آن فرم فیلدی وجود دارد که آن فیلد در فرم جاری هم وجود دارد به عبارتی ، یک فیلد مشترک در هر دو فرم وجود دارد . مثلاً در همین برنامه خودت ممکنه فرم دیگری با اطلاعات جانبی داشته باشید که در آن فرم هم فیلد شماره پرونده هم باشد . حالا شما نیاز پیدا می کنید که اطلاعات دیگر همین پروند جاری را در فرم دوم مشاهده و بررسی کنید . در اینجا در رویداد کلیک یک کمند باتن کد خودت را وارد می کنید . فقط یاد باشد که در این کد نام فرم دوم قید میشود.
    موفق باشی

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 11 خرداد 1401, 19:00 عصر
  2. سوال: یک آپی استاتیک روی مودم و 6 وب سایت روی یک کامپیوتر
    نوشته شده توسط Reza Safa در بخش تالار های مرتبط با شبکه و امنیت
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 13 آذر 1397, 12:26 عصر
  3. سوال: تغییر رنگ پس زمینه زیر منوی بوت استرپ هنگام بردن موس روی آن
    نوشته شده توسط manit44 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 26 دی 1395, 17:32 عصر
  4. سوال: جستجوی اطلاعات از دیتابیس و نمایش آنها روی LinkLabel و label ؟
    نوشته شده توسط shakilman در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 30 اردیبهشت 1394, 18:48 عصر
  5. پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 07 اردیبهشت 1392, 15:58 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •