نمایش نتایج 1 تا 22 از 22

نام تاپیک: اتصال دو سیستم مختلف به هم از طریق اینترنت

  1. #1

    Cool اتصال دو سیستم مختلف به هم از طریق اینترنت

    با سلام
    یه پروژه تصمیم دارم انجام بدم که طی اون دو سیستم از طریق اینترنت به هم وصل بشن و فایل و پیام انتقال بدن( به هیچ عنوان نمی خوام از طریق سرور باشه چون واسه انتقال فایل خیلی تاخیر ایجاد میشه و حجم زیادی الکی هدر میشه)
    در نتیجه دوتا راه داریم( حداقل دوتاش من پیدا کردم) یکی ش که WebRTC که میشه گفت به نتیجه ای نرسیدم چون نتونستم به C#‎‎‎ وصلش کنم، یک راه دیگه هم WebSocket که اونم تست کردم ولی فقط واسه شبکه Lan بود، دوستان راه دیگه ای سراغ دارین، یا روشی بلدید که این دو روش کامل کنم؟

  2. #2
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: اتصال دو سیستم مختلف به هم از طریق اینترنت

    حداقل یکی از سیستم ها میبایست یک آی پی ثابت داشته باشه و اون سیستم به عنوان Endpoint یا رابط تبادل داده ها عمل کنه. اگر از سرور نمی خواهید استفاده کنید برای مودم مورد استفاده یک آی پی ثابت بگیرید و در تنظیمات Port Forwarding اش یک پورت مپ تعریف کنید که سیستم مورد نظر با شماره پورت مشخص روی اینترنت در دسترس باشه.

  3. #3

    نقل قول: اتصال دو سیستم مختلف به هم از طریق اینترنت

    WebSocket حتما ایپی ثابت میخواد برای اتصال تحت اینترنت ؟

  4. #4
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: اتصال دو سیستم مختلف به هم از طریق اینترنت

    برای اینکه مقصد ارتباط رو مشخص کنید در غیر اون صورت چطوری می خواهید آدرس بدید؟
    یک آدرس باید وجود داشته باشه.

  5. #5

    نقل قول: اتصال دو سیستم مختلف به هم از طریق اینترنت

    خب ایپی داینامیک مشکلش چیه ؟ ببینید من میتونم درخواست اتصالم و ایپی فعلی رو از طریق سرور (هاست) بفرستم به سیستم مورد نظر ، اون ایپی بگیره و به اون وصل شه ، ممکن نیست ؟

  6. #6
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: اتصال دو سیستم مختلف به هم از طریق اینترنت

    اونطوری هم ممکنه بشه راه اندازی اش کرد. ولی کار آسونی نیست.

  7. #7

    نقل قول: اتصال دو سیستم مختلف به هم از طریق اینترنت

    واقعا ممنون همین حرفتون من به این راه امیدوار کرد ، حدود 1 ماه دنبال یه راه میگشتم ، دیگه داشتم ناامید میشدم، منبعی واسه مطالعه ، شخصی برای سوال پرسیدن یا سایت و ویدیو میتونید معرفی کنید ؟ که یک مقدار کمکم کنه ؟

  8. #8
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: اتصال دو سیستم مختلف به هم از طریق اینترنت

    مطالعه چندانی نیاز نداره. عبارت Free DNS را در گوگل جستجو کنید.

    هر سایتی که خدمات فوق رو ارائه میده خودش معمولا راهنمای استفاده رو هم گذاشته.

  9. #9

    نقل قول: اتصال دو سیستم مختلف به هم از طریق اینترنت

    در سایت ها DNS اموزش اتصال WebSocket در سی شارپ موجوده ؟؟!!

  10. #10
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: اتصال دو سیستم مختلف به هم از طریق اینترنت

    خیر. آموزش راه اندازی Dynamic DNS.

  11. #11

    نقل قول: اتصال دو سیستم مختلف به هم از طریق اینترنت

    استاد سلام ، ip static درست شد حالا چطور میشه به کسی وصل شد ؟

  12. #12
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: اتصال دو سیستم مختلف به هم از طریق اینترنت

    نقل قول نوشته شده توسط mahdiidham1383 مشاهده تاپیک
    استاد سلام ، ip static درست شد حالا چطور میشه به کسی وصل شد ؟
    بقیه ماجرا اینه که در یک سیستم شما یک برنامه ای دارید که در حال اجراست و روی یک شماره پورت مشخص منتظر دریافت درخواست است، در سیستم دوم با پروتکل مناسب به آدرس سیستم فوق وصل می شوید و تبادل داده، یا فرخوانی توابع رو انجام می دهید.

  13. #13

    نقل قول: اتصال دو سیستم مختلف به هم از طریق اینترنت

    string ip = "188.212.86.156";
    IPAddress ipAdress = IPAddress.Parse(ip);
    IPEndPoint localEndpoint = new IPEndPoint(ipAddress, 3200);
    Socket sock = new Socket(ipAddress.AddressFamily, SocketType.Stream, ProtocolType.Tcp);
    sock.Bind(localEndpoint);
    sock.Listen(5);



    الان این تیکه کد برای سرور نوشتم و ارور میده میگه ادرس معتبر نیست (البته کلابنت هم ارور میده) احساس میکنم باید کد عوض کنم ، تیکه کدی دارید یا میشه یه لینک ارسال کنید ؟

  14. #14
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: اتصال دو سیستم مختلف به هم از طریق اینترنت

    اول با ابزارهای پورت اسکن و ... بررسی کنید ببینید واقعا جوابی از اون آدرس/پورت دریافت می کنید؟
    و آیا پورت فوق در فایروال سیستم مقصد باز شده؟

  15. #15

    نقل قول: اتصال دو سیستم مختلف به هم از طریق اینترنت

    کدی هست که وضیعت ایپی بررسی میکنم

    Ping pi = new Ping();
    string ip = "188.212.74.130";
    PingReply rep = pi.Send(ip, 2000);
    Console.WriteLine(rep.Status.ToString());


    وقتی کد رو اجرا میکنم Success چاپ میشه
    در مورد اینکه پورت رو سیستم مقصد باز هست یا نه ، باید بگم من هنوز به بخش مقصد نرسیدم ، یعنی سرور ارور میده و اجرا نمیشه در نتیجه من کلانت رو اجرا نمیکنم
    فعلا نسخه سرور ارور میده نمی دونم چطور درستش کنم (چندین پورت رو هم بررسی کردم ولی ارور رفع نشد)


    راستش احساس میکنم باید از کد خاصی استفاده کنم ، واگرنه این همه برنامه هست که رو ویندوزم اجرا میکنم و تعداد زیادیشون از TCP استفاده میکنند و به مشکل نمی خوردند(فایروال مسدودشون نمی کنه و پورت هاشون بسته نیست) ، مثل بازی های انلاین و شبکه یا پیام رسان ها و ....
    آخرین ویرایش به وسیله mahdiidham1383 : پنج شنبه 09 مرداد 1399 در 15:34 عصر

  16. #16

    نقل قول: اتصال دو سیستم مختلف به هم از طریق اینترنت

    یه سوال تو بخش سرور چه ایپی باید بزارم ؟ ایپی شبیه به 188.212.80.118 که ip static هست یا اینکه ایپی داخلی سیستم مثل 127.0.0.1 یا 196.168.1.2 چه ایپی باید در سرور بزنم ؟
    آخرین ویرایش به وسیله mahdiidham1383 : پنج شنبه 09 مرداد 1399 در 20:05 عصر

  17. #17
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: اتصال دو سیستم مختلف به هم از طریق اینترنت

    127.0.0.1 و 196.168.1.2 آی پی هایی هستند که در یک شبکه داخلی معنی و کاربرد دارند. آی پی عمومی یک سیستم در اینترنت چیزی شبیه به 188.212.80.118 خواهد بود.

    علاوه بر اینها، قبل از اینکه بتوانید یک برنامه مبتنی بر شبکه و اینترنت (که اون هم خودش یک شبکه گسترده تر محسوب میشه) میبایست حداقل یک دانش پایه درباره مفاهیم شبکه و ... داشته باشید. خوبه که یک مطالعه در اون زمینه رو شروع کنید.

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار _behnam_
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    سونای ایران ( بوشهر )
    پست
    971

    نقل قول: اتصال دو سیستم مختلف به هم از طریق اینترنت

    سلام ، همانظور که جناب کرامتی در اولین جواب فرمودن شما به جز آیپی ثابت ، باید توی مودم تنظیمات Port Forwarding رو انجام بدید.
    فرض رو بر این میگیریم که یک شخص میخواد از طریق سیستم خودش به سیستم شما متصل بشه ، و ایپی ثابت شما هم 188.212.74.130 هستش.
    وقتی به نرم افزار کلاینت میگه که به 188.212.74.130 متصل شو ، عامیانه بخواین بگیم نرم افزار به صورت دیفالت به مودم شما متصل میشه ، یعنی آیپی 188.212.74.130 آیپی مودم شما میشه. شما باید به مودم بگید که هروقت کسی از بیرون شبکه درخواست اتصال داد. پورت درخواستی رو بررسی کنه و اگر پورت درخواستی جز لیست مد نظر شما بود ، درخواست رو با توجه به پورت به سیستم مورد نظر توی شبکه هدایت کنه.
    یعنی اگر شما میخواستید نرم افزار تحت شبکتون روی پورت 1369 کار کنه و ایپی شبکه کامپیوتری که میخواید بهش وصل بشید 192.168.1.100 هست ،باید به قسمت Port Forwarding مودم برید و پورت 1369 رو به192.168.1.100 هدایت کنید


    موفق باشید

  19. #19

    نقل قول: اتصال دو سیستم مختلف به هم از طریق اینترنت

    بله صحیح همه ی اینا درست و قابل قبوله، ولی من اصلا سرورم وصل نمیشه یعنی وقتی آیپی ثابت میزنم میگه آدرس وارد شده نامعتبر( همه و همه ی مشکل من مربوط نسخه سرور، من هنوز سراغ کلاینت نرفتم) با توجه به ارور هایی که میومد من حتی احتمالا دادم که شاید نباید در سرور آیپی ثابت رو زد، به جای اون عبارت دیگه رو استفاده کرد که جناب کرامتی گفتن اینطور نیست

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار _behnam_
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    سونای ایران ( بوشهر )
    پست
    971

    نقل قول: اتصال دو سیستم مختلف به هم از طریق اینترنت

    خوب پس شما باید از طریق یه سیستم دیگه که مجزا از اینترنت خودتون باشه توی مرورگر ایپی خودتون رو بزنید ببینید وارد تنظیمات مودم میشه یا نه ، یا اینکه پینگ ایپی رو بگیرید ببینید پینگ میده یا نه، اگر پینگ نمیداد با پشتیبانی اینترنت خود تماس بگیرید

  21. #21

    نقل قول: اتصال دو سیستم مختلف به هم از طریق اینترنت

    ببینید من از Dynamic dnc استفاده میکنم و ربطی هم به مودم نداره، یه برنامه دسکتاپ داره که باید مادام در حال اجرا باشه تا آیپی ثابت بمونه( اگه برنامه باز باشه و اتصال اینترنتی قطع و وصل هم کنم آیپی تغیر نمی کنه)

    ممکن مشکلات فوق به دلیل استفاده از همچین سرویسی باشه؟
    البته من با دستور پینگ آیپی بررسی کردم( میگفت انلاینه)ولی تو سیستم دیگر وقتی آیپی میزنم تنظیمات مودم نمی یاد


    هرچند تو سیستم خودم میزنم تنظیمات مودم میاد

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار _behnam_
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    سونای ایران ( بوشهر )
    پست
    971

    نقل قول: اتصال دو سیستم مختلف به هم از طریق اینترنت

    سلام. من تا الان از داینامیک دی ان اس ها استفاده نکردم. اما میدونم که بعضی از خدمات دهنده های اینترنت مثل مخابرات و ایرانسل در صورتی که آیپی ثابت نداشته باشید اجازه نمیدن از بیرون متصل بشید. ولی توی مبین نت تست کردم شده. بهترین کار اینه که شما ایپی ثابت بگیرید و تست کنید. وی پی اس هم میتونید بگیرید ولی‌هزینه آی پی ‌به صرفه تره

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 12 اردیبهشت 1392, 16:46 عصر
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 12 دی 1391, 17:09 عصر
  3. حرفه ای: اتصال دومین اختصاصی در سیستم وبلاگ نویسی
    نوشته شده توسط naser2009 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 22 فروردین 1390, 17:05 عصر
  4. سوال: کمک در انتخاب سیستم اتصال به اینترنت
    نوشته شده توسط saeedsam7 در بخش Java ME : نگارش میکرو جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 12 اردیبهشت 1388, 22:48 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •