نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ترجمه کدهای VB به سی شارپ

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Hossis
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    1,731

    ترجمه کدهای VB به سی شارپ

    من مثل خیلی ها تازه از وی بی به سی شارپ کوچ کردم
    ولی خیلی از کدها که تو وی بی به راحتی وارد می کردیم، این جا مشکل داره
    مثلا این:
       Dim keyWords() As String = My.Resources.vbKeywords.Split(vbNewLine)

    تبدیل کردن یک رشته به آرایه با استفاده از کاراکتر جدا کننده برام مبهمه

  2. #2

    نقل قول: ترجمه کدهای VB به سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط Hossis مشاهده تاپیک
    من مثل خیلی ها تازه از وی بی به سی شارپ کوچ کردم
    ولی خیلی از کدها که تو وی بی به راحتی وارد می کردیم، این جا مشکل داره
    مثلا این:
       Dim keyWords() As String = My.Resources.vbKeywords.Split(vbNewLine)

    تبدیل کردن یک رشته به آرایه با استفاده از کاراکتر جدا کننده برام مبهمه
    string[] Keywords = vbKeywords.split(vbNewLine);

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Hossis
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    1,731

    نقل قول: ترجمه کدهای VB به سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط barnamenevisjavan مشاهده تاپیک
    string[] Keywords = vbKeywords.split(vbNewLine);
    با سلام و تشکر
    طوری که من کد رو اجرا کردم، تابع split فقط آرایه رشته ای قبول می کرد
    vbnewLine رو هم نمی شناسه

  4. #4

    نقل قول: ترجمه کدهای VB به سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط Hossis مشاهده تاپیک
    با سلام و تشکر
    طوری که من کد رو اجرا کردم، تابع split فقط آرایه رشته ای قبول می کرد
    vbnewLine رو هم نمی شناسه
    اگر منظورتون از vbNewLine رفتن به خط بعدی باشه باید بجاش بنویسید Environment.NewLine

  5. #5
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: ترجمه کدهای VB به سی شارپ

    برای جدا کردن بر اساس کاراکتر ,
    var strSplit = text.Split(',');

    مثال:

    string text = "danial,ali,reza,hasan";
    var strSplit = text.Split(',');
    foreach (var item in strSplit)
    {
    Console.WriteLine(item);
    }

    مثال بر اساس Enter:

    string text = "danial \n ali \n hasan \n hossein";
    var strSplit = text.Split('\n');
    Console.WriteLine(strSplit[2]);
    آخرین ویرایش به وسیله danialafshari : جمعه 10 مرداد 1399 در 02:59 صبح
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: اموزش ساخت قالب فارسی و ریسپانسیو وردپرسی رو کسی داره ؟
    نوشته شده توسط mohammadreza65 در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 26 آبان 1400, 10:55 صبح
  2. پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 31 اردیبهشت 1394, 20:28 عصر
  3. پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 30 بهمن 1392, 09:31 صبح
  4. سورس فارسی نویس، نوشتن فارسی در برنامه هایی که زبان فارسی رو پشتیبانی نمیکنند
    نوشته شده توسط سید حمید حق پرست در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 02 بهمن 1392, 10:00 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •