نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: بهترین نوع فیلد برای داده قیمت ؟؟!

  1. #1

    بهترین نوع فیلد برای داده قیمت ؟؟!

    سلام برای یک معمولی بهترین نوع داده برای قیمت کدام است؟؟!
    ممنون
    آخرین ویرایش به وسیله mahyar.202 : یک شنبه 05 مرداد 1399 در 12:01 عصر


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار _behnam_
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    سونای ایران ( بوشهر )
    پست
    971

    نقل قول: بهترین نوع فیلد برای داده قیمت ؟؟!

    سلام ، int بهترین گزینه هست.

  3. #3
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    43
    پست
    6,285

    نقل قول: بهترین نوع فیلد برای داده قیمت ؟؟!

    با توجه به اینکه ارز رایج ایران ریال است و ریال نیز اعشار ندارد نوع داده متناسب، int است. اگر اعداد قرار است در حد میلیارد باشد از long (در سی شارپ) و BIGINT (در SQL Server) استفاده کنید.

تاپیک های مشابه

  1. نام تابع از نوع آرایه ؟؟
    نوشته شده توسط سپهر-111 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 15 آذر 1391, 23:00 عصر
  2. حرفه ای: کدام نوع بهتره ، ذخیره کردن یا COUNT ؟؟
    نوشته شده توسط binyaft در بخش PHP
    پاسخ: 13
    آخرین پست: یک شنبه 03 بهمن 1389, 13:11 عصر
  3. چه نوع آرایه ای مناسبه؟؟
    نوشته شده توسط azar_boy در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 31 مرداد 1389, 17:53 عصر
  4. vb6 رو چطوری شروع کنم؟؟
    نوشته شده توسط hichkas9 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 17
    آخرین پست: شنبه 15 خرداد 1389, 12:56 عصر
  5. سوال: این چه نوع زبانیه؟؟ کمک فوری
    نوشته شده توسط bahram_plus در بخش برنامه نویسی سیستم های Embeded
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 06 اردیبهشت 1389, 11:06 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •