نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: نمایش لودینگ روی صفحه تا اتمام پردازش یک تابع

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ali682344
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    تهرلن
    سن
    35
    پست
    296

    Lightbulb نمایش لودینگ روی صفحه تا اتمام پردازش یک تابع

    سلام وقت همه بخیر
    ببینید دوستان من یک فرم ثبت نام دارم که میره یک api رو از سایت دیگه میخونه

    حالا چطور بیام وقتی دکمه رو زدم بیاد یک چیزی مثل لودینگ رو نشون بده و صفحه جاری الماناش غیر فعال شن تا وقتی که پاسخی از api دریافت نشده باشه؟


    مثلا قبل اجرای یک کد بگم show loding
    و اگه کارش اوکی شد hide loding
    اینو چجوری درست کنم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: نمایش لودینگ روی صفحه تا اتمام پردازش یک تابع

    سلام
    بهتر سوالتون رو بپرسید معمولا کسی به این تاپیک ها پاسخ نمیده

    فرم ثبت نام دارم که میره یک api رو از سایت دیگه میخونه
    سعی کنید یکم فنی تر صحبت کنید اینکه فرم api میخونه معنی نمیده
    احتمالا منظورتون اینه که فرم ثبت نام ارسال میشه برای api و اونجا احراز هویت میشه و نتیجه رو برمیگردونه ؟

    حالا چطور بیام وقتی دکمه رو زدم
    شما اول باید توضیح بدی راجب دکمه و نحوه کارکرد و اتصالش به api به قول شما بعد بیای راجبش سوال بپرسی
    آیا فرم شما با ایجکس ثبت میشه یا فرم معمولی هست ؟
    آیا مستقیم به ap وصل میشی یا فرم رو میفرستی به بک اند خودت و با curl وصل میشی به api ?


    حالا چطور بیام وقتی دکمه رو زدم بیاد یک چیزی مثل لودینگ رو نشون بده و صفحه جاری الماناش غیر فعال شن تا وقتی که پاسخی از api دریافت نشده باشه؟
    php نمیتونه المان های صفحه وب رو مخفی یا ظاهر کنه ... php توی سرور اجرا میشه
    المان های صفحه توی مرورگر کلاینت رندر میشن هیچ کنترلی نداره

    بازم من حدس میزنم ولی احتملاا اون چیزی که شما میخای باید با ایجکس ارسال کنی فرم رو و با jquery مخفی و ظاهر کنی المان ها رو
    پیشنهاد میکنم یکم راجب ajax و jquey بخونی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ali682344
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    تهرلن
    سن
    35
    پست
    296

    نقل قول: نمایش لودینگ روی صفحه تا اتمام پردازش یک تابع

    نقل قول نوشته شده توسط plague مشاهده تاپیک
    سلام
    بهتر سوالتون رو بپرسید معمولا کسی به این تاپیک ها پاسخ نمیده



    سعی کنید یکم فنی تر صحبت کنید اینکه فرم api میخونه معنی نمیده
    احتمالا منظورتون اینه که فرم ثبت نام ارسال میشه برای api و اونجا احراز هویت میشه و نتیجه رو برمیگردونه ؟



    شما اول باید توضیح بدی راجب دکمه و نحوه کارکرد و اتصالش به api به قول شما بعد بیای راجبش سوال بپرسی
    آیا فرم شما با ایجکس ثبت میشه یا فرم معمولی هست ؟
    آیا مستقیم به ap وصل میشی یا فرم رو میفرستی به بک اند خودت و با curl وصل میشی به api ?




    php نمیتونه المان های صفحه وب رو مخفی یا ظاهر کنه ... php توی سرور اجرا میشه
    المان های صفحه توی مرورگر کلاینت رندر میشن هیچ کنترلی نداره

    بازم من حدس میزنم ولی احتملاا اون چیزی که شما میخای باید با ایجکس ارسال کنی فرم رو و با jquery مخفی و ظاهر کنی المان ها رو
    پیشنهاد میکنم یکم راجب ajax و jquey بخونی
    سلام دوست خوبم دقیقا همون چیزاییه که خودتون حدس زدین

    ببین فرم من یه صورت ایجکس اطلاعات رو پست میکنه به api که api هم با curl بهش وصل میشم و دقیقا منتظر میمونم تا سرور api به من یک پاسخی بده این کار زمانی انجام میشه که
    دکمه submit رو میزنم یک فانکشن اجرا میشه:

      $.ajax({
    type: "POST",
    url: "api/use.php",
    async: false,
    data: data,
    dataType: 'json',
    success: function (e) {
    //alert(e);
    if(e == 0){ //قبلا ذحیره نشده بود


    این مثلا یک تکه کد همون فانکشن هست
    حالا میخوام یک روشی رو بمن بگید که چیکار کنم که یک لودینگ با جاوااسکریپت یا هرچیز دیگه ای بزارم که تا زمانی از api پاسخی نیومده به کاربر نشون داده بشه و وقتی پاسخ اومد لودینگ مخفی بشه

    بازم ممنونم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: نمایش لودینگ روی صفحه تا اتمام پردازش یک تابع

    یه المنت لودینگ میزاری مثلا با id = loading قبل از اجکس show »یکنی و بعد از پاسخ hide میکنی


    $('#loading').show();
    $.ajax({

    success: function (e) {
    $('#loading').hide();
    }
    })

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 11 خرداد 1401, 19:00 عصر
  2. سوال: تغییر رنگ پس زمینه زیر منوی بوت استرپ هنگام بردن موس روی آن
    نوشته شده توسط manit44 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 26 دی 1395, 17:32 عصر
  3. پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 22 بهمن 1392, 11:11 صبح
  4. پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 07 اردیبهشت 1392, 15:58 عصر
  5. پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 08 تیر 1390, 22:07 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •